Promises.

Gash, känns som att jag inte håller vad jag lovar, kommer inga bilder här. Bilder sen i torsdags hittar ni på Facebook, men bilder sen Liseberg igår kommer det nog inga, eftersom smart-ass Erica glömde kameran hemma. Men hade iaf en asnice helg, som tyvärr slutar idag. Just nu befinner jag mig hos Elin, sover här inatt. Det suger lite, iaf för mina betyg. Har prov imorgon, har inte pluggat vidare mycket. Ja, jag hatar mig själv för det! Ja, jag kommer bo i "Försäljning och Service"-boken på bussen imorgon!

Nu ska jag borsta och nana! Imorgon kommer jag ha fluffpuffhår!

Kill your fears!

"I am not afraid to  keep on living, I am not afraid to rock this world alone"

Jag mår så jävla bra nu!
(bilder från Kype och Liseberg kommer eventuellt på söndag, no promises!)

Halvt handikappad.

Precis som alla andra dagar denna veckan har jag varit duktig som fään idag med! I skolan jobbade jag asmycket, sen när jag kom hem cyklade jag  över en mil fixade nästan klart naturkunskapen. Nu är det bara 2 prov och en inlämning kvar i HP1a, sen stundar sommarlov och HP2a. Känns så sjukt konstigt att redan ha gått ett år. Trots att det känns som om vi kännt varandra hela livet, känns det ändå som om vi började förra veckan. Helt galet!

Nu är jag ledig resten av veckan, känns lagom soft! Imorgon blir det grillning med klassen och några aliens som henkar, can't wait! Som sagt känner jag mig galet handikappad, inte pga skador, utan pga lösnaglar som Emelie fixat, känns skitkonstig och det går knappt att skriva. Skyller stavfelen på det och vandrar mot tv:n där en kopp te väntar.


Svårt val.

Jag tog precis ett beslut, om jag hinner med den tidiga bussen ska jag gå hem! Ber nästan till gud att jag missar den. Förövrigt slutar vi sent idag och för en gångs skull har jag jobbat på lektionerna. Vi ska nog ut snart, expedition i Naturkunskapen skulle jag tro. Har planerat en kul helg och en helvetessöndag, can't wait! ^^
Torsdag: Grillning med klassen.
Fredag: Göteborg med Sara och Anna.
Lördag: Liseberg.
Söndag: En dag full av studerande!
Nu har jag sisådär 1 timma och tjugo minuter kvar, sen är det helg! Göttish!

Bäst! (som vanligt!)

Vi fick tillbaka första delen av nationella i matte idag, vet inte vad jag ska säga. Hittills är det bara en i klassen som har fått IG-varning, sjukt att det inte är jag. Sen hade vi konditionstest uppe på Ryaåsar, jag och Michael powerwalkade, eftersom jag har ont i benet och han hade glömt kläder. Vi klockade 27 minuter på 4 km, Viktor va helt lost när vi kom in så tidigt. Tydligen hade vi dragit ner normaltiden med 10 minuter, det kändes ganska gött. Michael och jag drog en high-five och vandrade vidare som stolta as! Vi är bäst, as ususal!
Sen jag kom hem har jag fixat alla läxor, ätit, duschat, dragit ett varv runt sjön och tränat lilla magisen. Nu väntar jag på att min familj ska komma hem, började få långtråkigt när klockan hade passerat 5...
Jag och Michael innan kortegen!

Vad händer?

Provet gick bättre än jag trodde, svarade på allt och kände mig hyffsat nöjd när jag lämnade klassrummet. Efter skolan henkade Elin mig, vi snackade massa blajj och åt onyttig skit. När hon åkte hem gav jag mig ut för att cykla. Redan i första backen va jag död och kände pain i röven sen igår. Haded verkligen ingen ork idag, men ändå kämpade jag mig igenom milen. Efteråt kändes det bra, asbra! Jag gjorde lite sit-ups och somnade på mammas spikmatta. Vet inte vad det är med mig nu för tiden, är helt död på kvällarna, ingen ork till något.. Kanske är pga träningen, who knows?

För att plågas ännu lite mer har vi "expedition" och konditionstest i skolan imorgon. Känns gött att ha tröttat ut mig nu såhär dagarna innan, lyckat! Ska dricka upp mitt te och dra mig mot sängen.

Fredag->Nu!

I fredags skulle vi nog varit lediga tror jag, men istället tvingade svi dit pga nationella i matte. Därefter blev det till att umgås med Elin innan hon, Millan och jag åkte till Ku. Det var sista gången, så vi grillade och hade mys ute i solen. Efter Ku sov världens bästa Camilla hos mig, om möjligt var det ännu mysigare.

Igår klippte Millan mig och sen stekte vi i solen. Senare kom även Elin upp och vi tog moppen till Bollebygd för att slösa upp pengar på skit. På kvällen kom Zandra, Michael, Bea och Jeff upp, vi grillade borta vid Stockasjön och hade supermys tills knotten kom. Då drog sig alla förutom Michael och Zandra hem till mig. Kvällen slutade bredvid Millan i min säng, med Elin på golvet.

Idag har jag blivit av med mina älsklingar för stunden och kunnat göra lite nytta för en gångs skull. Först följde jag Elin hem, vilket innebar 11,8km cykling, sen hjälpte jag mamma lite innan jag hamnade med 100-sidors Bransch och produktkunskap. Nu har jag precis läst klart i boken och lite anteckningar, samt duschat. Sitter och äter nu, är helt jävla slutkörd! Vet inte om det är för att jag har läst typ hela dagen, eller om det är cyklingen, död är kroppen iaf! Blir nog sängen snarast.

Bilder från igår kommer här nere, puss! :)

sötelin.

powerbea.

gullmiche.

michaelzandraelinjeffcamillaerica.

michaelzandraelinbeatricecamillajeff.

jeff.


Längtat lite.

Sitter hemma hos Elin nu, har druckit oboy och nu lyssnar vi på en massa mysmusik!

Efter skolan blev det v-centralen i Bgd, sen tillbaka till Borås för att hämta Elin. Vi tänkte åka hem till mig och bada, men det blev lite ändring pga vädret. Istället åt vi kakor och en massa mat (somjagälskar!) sen följde vi med och kollade Emelie när hon provade balklänningen. Trots allt har jag saknat åskan, den har liksom varit borta väldigt länge nu, typ 1 år sen det åskade sist. Det är så sjukt mysigt att sitta inne med en kopp oboy och sin mobil, under en mysig filt och samtidigt höra att det regnar och mullrar där ute. Jag måste vara konstig, men jag älskar det! ^^

Imorgon blir det skolan för att göra nationella i 2 timmar, slutar 10:30 och sen måste man fördriva tid innan Ku! :)

Varför är jag lycklig idag?

Jag vet i fan varför jag är lycklig idag, kanske för att jag har skivit klart grupparbetet i naturkunskapen? Kanske för att vi har bakat och jag har fått äta smarties cookies? Kanske för att det har varit loveli väder? Ja, kanske! :) Tänkte lägga upp lite beskrivande bilder om min dag, egentligen är det för att jag inte orkar skriva. ;) Hiho!

Jag och Josse, twins!
(vi har konstaterat att 4st i klassen äger ett par rosa converse!)

Josse och jag, happyfaces!

Mitt company på vägen hem, han heter Tim!

Smartiescookies blev resultatet av bakning med Emelie!

Ska jäsa med mat num puss!

Jag saknar..

mina systrar jättemycket nu! Anna träffar jag nästan aldrig längre och Emelie har varit borta alldeles för länge idag. Jag är ensam hemma med mamma, pappa och våran katt, det är bajstråkigt! Min enda happening är vindruvorna på bordet, INGET ANNAT!

Världens snyggaste Emelie! Också kallad min storasyster!

Världens tuffaste brud! Också kallad min snyggsyster Anna!

Jag älskar att mamma klämde ut dem bästa muppsystrarna som finns! Tack Mamma!


Söftish!

Sen jag kom hem har det varit ganska lamt, känns som att jag har haft all tid i världen till att göra sådant jag inte gjort. Ändå fördrev jag tid genom att gå hem från bussen! Jag tänkte faktiskt plugga förut, satte mig i soffan och fixade fram datorn och allt, men sen när jag väl skulle börja förstod jag inte uppgiften. Det kändes ganska surt, eftersom jag innan trodde att jag skulle fixa det och dessutom var jag på världens plugghumör! Men näährå, fick värma lite hallon och äta det istället, lagom gott när jag ätit upp 75 % av dom och hittar en död grön skalbagge i. Yummie tänkte jag och fortsatte äta, säga vad man vill, men jag bor ju ändå på landet.

Nu påbörjas den softa veckan (onsdag & torsdag: 08:30-11:20, fredag: 08:30-10:30) och den invigs med ännu mer mandlar och russin, som jag i princip har knarkat hela dagen redan! :)

Erica säger söftish!


Så jevla döktig!

För er som inte vet, har jag varit ledig idag. Dagen började med en promenad, åkte med Emelie till Olsfors och gick hem. När jag kom hem blev det frukost i form av min favorit, nyponsoppa. Därefter lekte jag "duktig för en dag" och städade mitt och Emelies rum, dammsugade hela huset, fixade med tvätten och disken, samt lite städ köket. För en stund sen avrundade jag med en långdusch och sen hamnade jag i soffan framför Wipeout. Just nu går tiden sakta, kanske är det för att jag är hungrig, kanske är det för att det är en as-soft vecka i skolan?! Kanske!:)

Dags för halv åtta hos mig, pappa har redan kirrat kanalen, höhö! ^^

Grillkväll!

Trots att jag inte hade någonting i stan att göra, tog jag och Elin ändå en sväng förbi Knalleland. Hon fick iaf med sig en bikini hem, det enda jag inhandlade var mat, som vanligt? :s Vi åkte direkt till My efter Borås, fixade fram mat och sånt innan vi gick upp till Balla. Först tänkte vi dra hem igen, för när vi kom dit satt det redan en barnfamilj och hade ockuperat grillen! Men dom drog efter en stund, så vi blev ändå kvar hela kvällen. Först var det bara jag, My, Mikael och Elin, sen droppade även Michael och Zandra in. Dessutom joinade någon Rasmus som hade åkt från Mölndal till lilla Skit-Bollebygd för att fiska, helt själv på en lördag! Hans enda happening var nog ölen och oss. ^^ Efter en stund kom två killar från Litauen, den ena heter tydligen Lempis, jag tror han var i våran ålder. Den andra var nog ganska mycket äldre. Det var sjukt kul kommentarer som kom fram när vi skulle snacka med dom, Micke drog något på norska och Elin försökte sig på Svengelska. Det jag inte förstår är varför vi köpte så jävla mycket mat, det enda som gick åt någorlunga var korvbröden och marsmallowsarna.. As usual..

Som vanligt lyckades vi fixa ihop en asnice kväll, dock blev det inget bad (bryggan låg inte ute).

Inatt sov jag och My hos Elin, blev tidigt uppstigning för att åka in till Borås med My. Hon glömde sitt busskort i Zandras bil igår (nötskal), så vi mötte Michael för att hämta det. Det slutade med att vi hängde på låset till McD för att äta frukost. För någon timma sen avslutade jag min 5,9km långa vandring hem ifrån Elin, sen dess har jag ätit någon currysak och funderar på att börja plugga.

Nu när jag väl sitter med min varma kopp oboy i handen ska jag ta tag i Bransch och Produktkunskapen.
Ses i graven!

Räddad dag.

Vaknade 05:15 idag, är så sjukt smart så jag glömde stänga av larmet på mobilen. Därefter blev det lite intervallsovning, vaknade lite hipp som happ, men pallrade mig inte upp ur sängen förens efter 11. Sen dess har jag ätit godis, druckit nyponsoppa och raggat umgänge för dagen. Gick askasst i början! Miche är med sin tjej, Micke åker till Varberg, elin är på dop, Camilla är i Göteborg och My skulle vara med Åsa. Sen fanns det liksom inga alternativ kvar som lät särskilt frestande. Dock efter lite planering räddade My min dag! Hon och Åsa kommer upp lite senare, då ska vi förhoppningsvis bada för första (skamligt att det är så sent!)  gången i år, sen sover dom här.

Emelie har precis gjort mat, så blir till att pressa i sig lite mer, sen ska jag försöka hinna cykla en runda och städa lite innan tjejerna kommer hit. :)

Gammal bild på My! :*

Räddad dag.

Vaknade 05:15 idag, är så sjukt smart så jag glömde stänga av larmet på mobilen. Därefter blev det lite intervallsovning, vaknade lite hipp som happ, men pallrade mig inte upp ur sängen förens efter 11. Sen dess har jag ätit godis, druckit nyponsoppa och raggat umgänge för dagen. Gick askasst i början! Miche är med sin tjej, Micke åker till Varberg, elin är på dop, Camilla är i Göteborg och My skulle vara med Åsa. Sen fanns det liksom inga alternativ kvar som lät särskilt frestande. Dock efter lite planering räddade My min dag! Hon och Åsa kommer upp lite senare, då ska vi förhoppningsvis bada för första (skamligt att det är så sent!)  gången i år, sen sover dom här.

Emelie har precis gjort mat, så blir till att pressa i sig lite mer, sen ska jag försöka hinna cykla en runda och städa lite innan tjejerna kommer hit. :)

Gammal bild på My! :*

Fetisdag med dom bästa!

Slutade relativt tidigt idag, men blev ändå att jag stannade kvar till tre och väntade på Micke. Eftersom alla andra redan har klagat på att nationella i matte gått käpprätt åt helvete, tänkte jag undvika det, fast nu antar jag att ni förstod hur det gick för mig ändå. ^^

Som sagt, efter skolan pallrade jag mig ut i pissregnet och förvandlades till en krulltott, kändes bra efter ett tag när man vant sig...Mötte upp Mikael och My vid donken och köpte hamburgare och glass. Sen när My hade gått köpte vi ännu mer glass, så busiga som vi är. Därefter sprang vi vidare i regnet till närmsta godisaffär och plockade ihop för mycket som vanligt. Garvade massa som vanligt, vilket även förde med sig lite fjortisblickar från typ alla! (a) Det mesta skratt-ansträngningarna gick åt när vi pratade om diverse skolkort...

När jag kom hem hade Emelie bakat bullar, så blev till att feta sig lite mer, kändes inte bra, men jag gjorde det ändå! Jag menar Hallå, det är ju inte beachväder än, right? ^^


Jag, Miche och Micke! ^^

Quality Göteborg-->Lowprice Tosseryd.

Kom hem sent igår, åkte ju till Götet lagom till 19:00. Emelie, Emelie och Nathalie joggade Vårruset, samtidigt som jag och Frida peppade varandra i en härlig powerwalk tillsammans med dem trimmade rullatorerna, pensionärerna med stavar och barnvagnarna. Jag och Frida hade jättemysigt, vi gick runt och pratade och snackade skit om dom sega framför oss. Höhö. Men iaf, höjdpunkten igår var hur chockerande mysigt det var, samt att man fick en picknickkorg och en rosa medalj.

Idag var det ännu lite mer Aktiv-Erica, vi hade frilufsdag med Real. Vi hamnade längst upp på ett berg ute i Tosseryds skogar. Blev bergsklättring, grillning och lite fjantiga barnlekar på det. Känns nästan precis som mellanstadiet igen, me like! Många klagade, men trots allt tyckte jag det var kul om man sammanfattar dagen. :) Den enda nackdelen var att man fick ta sin andra dusch för dagen när man kom hem, pga inrökta grillkläder!

Jag funderar på blonda slingor, men jag vet inte?

Väldigt konstig bild med Ericas enda medalj, hiho!
Fler bilder finns nog på: http://emelieolausson.blogg.se

Fäst och bäkejni.

Fästen igår var ett skämt i början, fyfan för det pissiga vädret säger jag bara! Elin och Millan sprang runt som barn, fick för det mesta leka mamma och hänga i tältet. Haha, nejmen, det var kul i slutet, frös dock som fan hela kvällen! Efter Bgd vet ingen riktigt vad som hände, jag Millan och Elin träffade iaf nice people. En för gammal, kul, Andreas på bussen, random Markus på en annan buss. Vad kan man säga, jag slösade inte bort min lördag iaf. :) Dessutom idag gick jag 5,9km hem ifrån Elin, driver runt med snacks i huset med gott samvete! ^^

Nu TÄNKTE jag langa en bild på bikinin som inhandlades igår, den är inte helt gorgeous, men den sitter perfa och är lite classic sådär. Sen tänkte jag äta läkerol och kolla lite program man missade igår. :) Notera att jag sa "TÄNKTE" där uppe, för det går nämligen inte att ladda upp bilder atm, kul..


Shopping!

Blev en tidig Boråsfärd idag, gick runt med Emelie tills My showed up. Inhandlades en ny bikini, marinblå med orangea snören, helt okey. :) Saart hämtar Millan upp mig, ska packa och så först bara. Sover hos hon och jag hos Elin inatt, får se om vi kollar in "fästen" i Bollebygd. Btw, lägger in en bild här nere på armbanden jag fick av Micke, älskar dom stenhårt!

Hörs imorrn, puss!

Gulle!

Som jag sa skulle jag vara med mina babes efter skolan idag, vilket innefattade Miche och sen My och Micke. Jag och My handlade massa onödigt godis från Hemmakväll vilket sved ännu lite mer på studiebidraget. My och Micke shoppade nödvändiga kläder ist, kände mig lite halv värdelös när jag kom på att jag aldrig gör det typ. Men iaf, när vi satt på rese och väntade på bussen, så langar Micke fram en liten påse. Han sa att det var en liten souvenir från Grekland, blev helt ställd! Ofta han tänkte på mig bara sådär när han vandrade omkring på gatorna i Greece. Iaf så var det två asfina armband, han hade fångat min smak rakt av. Det var ett silvrigt och ett guldigt, ni vet sådana med en massa ögon på, dock inga halvdassiga gjorda av plast och tråd. Och som sagt, hur gullig är inte min bästa vän!?!? Love you Micke!

Nu bjuder mamma på Geisha, puss!

Tjahfan!

Sitter såhär på kvällskvisten och halvlider. Människan lämnar mig inte ifred och det stör mig som fan!

Hade förövrigt utvecklingssamtal idag, jag suger rent ut sagt i alla ämnen, kul..

Mitt enda happymoment idag är att jag har planerat in mina babes imorgon, sen ska jag till ku, känner att jag behöver varva ner min dramatiska vecka med lite hederligt gammalt skratt åt Hedin.

Btw, lyssna på The River av Good Charlotte innan ni lägger er! :)


Jag är helt nerkärad i mitt armband, bara om ni undrar varför jag kommer ha det varje dag framöver :))

Liver lekääR!

Har slipat lite på en spotifylista nu, det är typ inga låtar på den, dock är dom bra, så det väger upp. La ut den på Facebook imorses om ni nu skulle vara intresserade. :) Det har varit ganska segt i skolan idag, vi gjorde egentligen inte så mycket. Sen var det ju meningen att jag skulle stanna kvar på frivillig extramatte efter skolan, men jag pallade liksom inte det. Istället köpte jag en basic svart klänning och ett asfräckt armband fullt med nitar, som jag förövrig redan älskar. Sen jag kom hem har jag städat mitt och systerns rum, sen åt jag lite innan det blev en dusch. Kom precis in från lite övningskörning med pappa, nästa på schemat är att ändra färg på naglarna!

Jag ska digga ännu mer Beach Boys och hämta svart nagellack nu. Tänkte satsa på lite darkside imorgon! Förresten idag leker livet och jag lever det!


En kul bild på mig och babe, bara för vi lever livet där!

Akustiskt (L)

Jag måste bara säga en sak. Är inte akustisk musik den bästa som finns? Sån underbar känsla och så otroligt mycket nerlagd kärlek. Man kan inte annat än älska det! Just nu har jag fastnat för "She will be loved" och "Chasing Cars", man verkligen hör på rösterna att dom sjunger från hjärtat, det gillar jag!

Nationella idag ju, ja, vad ska man säga. Man lär märka på resultatet hur det gick. :) Efter det kom det en fotograf som skulle fota massa elever och skit på skolan, slutade jättemycket senare på grund av det! När jag kom hem somnade jag, sen åt jag, sen somnade jag om, sen hälsade Johanna på och nu väntar jag på mat innan jag ska sova! (a) love it!

XOXO (lite fjortisstyle sådär ;))

Gödäääs!

Vi drog inte till Knalle efter skolan, slösade upp alla pengar på Subway istället. Då kändes det bra, 5 minuter senare ångrade jag det, trots att rostbiffen var awesome. Sen köpte jag godis på Bolle med innan jag åkte hem, det ångrar jag med, eftersom tänderna ogillar det just nu. Förövrigt så har min tandställning en lös ståltråd som har sliceat sönder min kind, det gör ganska ont. Blir till att ösa påp med vax där imörrn!

När jag kom hem blev det duschen, sen skrev jag klart engelskan. Så nu är man läxfri hela veckan, om ingen lärare poppar upp men ngn ny kul uppgift. :) Förresten, vi ska ju till Liseberg med ettorna snart, vet vilken grupp jag hamnade i nu. Kollade upp några och jag, Gabbeh och Bea kommer hänga med en blond snygging hela dagen. Som förövrigt heter Erik och är 93:a. Hiho.. ^^

Nu ska jag tömma godis påsen innan läggdags. Förresten, kommer ha krullhår imorgon, Emelie flätade det precis! ^^

Posshaj!

Vi slutade för en stund sen, nu väntar jag på att  halva klassen ska bli klar så vi kan leava skolan idag. ;) Ska till Knalle snart och leta kläder, behövs verkligen!

Skriver mer ikväll, posshaj!

Lazyworm!

Började dagen med att städa mammas bil, sen skrev jag ytterst lite på Nk:n. Nu märkte jag att jag somnat en stund i soffan, ska göra nu en insatts genom att baka en kladdkaka. Blir väl till att skriva Engelskan ikväll ist, har ingen ork nu, vill bara sovaa!

Kanske kommer bilder på bakverket sen, men inte så troligt ;)
:*

Valborg :)

Igår i skolan var jag på världens plugghumör och det känns som att jag för en gångs skull lyckades åstadkomma någon bra. Mina positiva feeling försvann när mamma aldrig körde hem mig, fick istället stressa röven av mig och be pappa skjutsa runt mig.

Iaf så började kvällen hos Emilia, sen drog vi in och kollade på kortegen. Sen började det ju som sagt pissregna och det var verkligen helt dött överallt! Alla som vi va med gav typ upp och drog hem, men Elin, My och jag var fighters och stannade tills det drog igång på riktigt vid 11. Kvällen avslutades ganska nice faktiskt, är sjukt glad för att vi inte gav upp som alla andra och drog hem! :) Blev till att sjunga för födelsedagsbarn, hoppa runt vid rökmaskinen och snacka engelska halva kvällen. Random, men åh så kul det var!

Langar någon enstaka bild sen igår, hade dock ingen kamera med mig, så detta är Beas property.

Flickor hos Emilia.


Partyglada people!


Ha en förträfflig kväll, puss! :)

RSS 2.0