Att ta ett beslut...

...är svårt när man har mycket att välja mellan. Idag är det Valborg och jag vet inte hur jag ska spendera resten av dagen. Just nu sitter jag i bilen i Borås, pappa är inne på verktygsboden och jag övningskör...

Kvällen kommer att spenderas i Borås, Göteborg eller Halmstad, det är ungefär det jag vet, planeringen har alltså inte kommit så mycket längre.

Enjoy the night! :)


Lycklig!

Idag har jag en så jävla bra känsla i kroppen, allt går precis som jag vill och endorfinerna riktigt sprider sig inom mig.

Gårdagen spenderades på katrinedal med bowling, vilket var sjukt kul, alltså en riktigt mysig kväll! Därefter blev det en utgång och 4 timmars sömn innan jag skulle till jobbet. Dagen har fortsatt lika jävla bra som igår, jag har hunnit jobba, städa och springa min första mil någonsin, grymt stolt är jag!!

Hur som helst hoppas jag att ni är lika lyckliga som jag idag, det förtjänar ni!
<3


magkramp?

Igår var vi hos Molly, faktiskt kul, längesedan det hände känns det som.
Jag och My sov hos Maria efter det, skönt att i princip bara hoppa av bussen och sen sova direkt.
Idag dock..man är väl trött, men mest av allt stör jag mig på att jag har någon halvtaskig kramp i magen.
Nu har det varit så hela dagen, jävla skit.

Imorgon börjar åter en vecka på praktiken, kul äre! Ska även slänga in ett extra träningspass med volleybollen denna veckan, så imorgon kör jag på direkt! :)

Stay strong!

2012-04-13

Trots utgången igår är vaknade jag klockan 6 imorse, jag tvingade mig själv att somna om till halv nio, sen drog jag mig till kvart i tio. Det var ändå helt okej igår, dock känner jag fortfarande att jag har börjat tröttna på att dra ut. Tanken av att det är samma ställe, samma folk och samma tråkiga stad är inte så frestande längre. Det är just därför jag trotsar partyfolket idag, jag tänkte dra mig mot jobbet runt 13-14, sen ska jag vara hemma och mysa, då jag börjar 08.30 imorgon. Hur som helst, innan jobbet ska jag plugga lite tänkte jag, sen kanske skriva en packlista inför Alanya om 34 dagar, bara för att bli lite glad liksom. Annars ska jag plöja mig igenom lite körkortsteori,jag har nämligen inte orkar engagera mig i körkortet än.. :(

En sista tanke, undrar vad som skiter sig för mig idag, det är ju trots allt fredag den trettonde..


en såndäringa dag

..det är bajsväder, jag är definitivt inte på plugghumör och jag har noll koll på vad jag egentligen vill göra. På ett sätt vill jag inte slösa bort kvällen i soffan hemma, men å andra sidan, vem fan vill ut i bajsvädret? Det är ett svårt val allstå, kanske ska satsa på hemmaspa? Får väl flänga på lite 90210 så länge och hoppas att telefonen plingar fram ett kul förslag! :)

Imorgon är jag ledig, inget jobb, ingen skola, endast roliga kvällsplaner i Viskafors, sen jobbar jag iof typ hela lovet, menmen.. Peace!


RSS 2.0