Dags att gå vidare

Julhelgen är över och det är nog första gången någonsin som jag inte är ledsen för det. Jag brukar alltid vilja förlänga julen för att få mer presenter och fortsätta känna den mysiga känslan. Iår fick jag dock allt jag ville ha, plus lite till, så julen kan faktiskt få vänta tills nästa år. Sen fyller jag ju år redan i mars och då kan jag ju flänga iväg ännu en önskelista, fast då lär det mest stå pengar på den. Då jag tar studenten, åker till Alanya och därefter till Peace and Love inom loppet av 2 månader.. Låter som att jag behöver dra på mig spenderar byxorna då... Hur som helst, idag ska jag inte slösa några pengar alls, jag skall åka till min kära My i Göteborg och ha sleepover, sen imorgon åker jag hem och packar om innan jag beger mig till Borås och min lilla Tobias. Det enda negativa för tillfället är min hals, den mådde lite sämre efter att ha sovit i ett kallt rum inatt... :(

Vill ägna min sista mening till nyår, klänningen fick jag i julklapp, festen fixades i förrgår, det kan änna inte bli bättre! :)

Med Ebba i knät...

...äter jag upp allt julgodis, i alla fall det godaste som jag gjorde igår. Tryfflar med vit choklad och polkagrisar, kan inte bli mycket sötare eller bättre. Mamma, pappa och mormor åkte in till stan för ca 3 timmar sedan och jag och Ebba har slut på fantasi för att kunna ha kul själva. Det är himla svårt att vara barnvakt till en hund när man är allergisk också, det drar liksom ner den roliga stämningen. Sen när vi redan varit ute på långpromenad två gånger, finns det inget annat att göra än att vänta på resten av familjen. Vi har ganska tråkigt så att säga... :(
I alla fall så är det julafton imorgon, som om ni alla inte redan visste det, men jag har äntligen inhandlat alla julklappar, gått på jullov och nått destinationen där julfirandet skall äga rum. Än en gång finns det bara en sak kvar att göra, vänta.. Längtar så innerligt till uppesittarkvällen, då är man ju i alla fall road en liten stund.
Kommer inte vara aktiv imorgon, så vi hörs i mellandagarna! God Jul! :)


En liten Ebba, hon har växt till sig lite nu dock.............

Påbörjar julen med present till mig själv!

Sitter med APU-uppgifterna i mina nya skor, tog en sväng julshopping efter praktiken och råkade inhandla något till mig själv. I vår familj är det en tradition att ta på sig skorna direkt när man kommer hem, svettas i dem i flera timmar och ta av sig dem när man hoppar ner i sängen runt 11 snåret på kvällen. Även denna gång skall jag följa traditionen, medans jag ändå bara äter pizza och kollar på barnprogram. Funderar på att slå in lite paket  senare, det beror på hur mycket klockan blir, har nämligen shoppat färdigt pappas julklappar idag.

Häromdagen kände jag lite smått press över att jag inte börjat med julklapparna till min familj, men nu när jag till och med är klar med en av dem, känns det helt okej att det är julafton om fyra dagar.

So long fuckers! :)

Första julklappen - Finaste julklappen - Inhandlad!

Har precis inhandlat min första julklapp för iår, blev riktigt nöjd och sen är den ju till en person som jag verkligen tycker om! Fick bli nätshopping ikväll, hinner inte springa runt i stan på dagarna efter praktiken. Hittade mycket annat fint på hemsidan, funderar på ett långt änglaörhänge eller kanske et tjockt läderarmband?

Ni gör inget misstag om ni kikar in på sidan, jag hittade den för en halvtimma sen och skickade iväg en order direkt! :) Länk till både hemsida och blogg hittar ni nedanför, hon har en spännande julkalender nu med! :)

Blogg:
http://blogg.carolinessmyckeskrin.se/tavlingar/julkalender-lucka-15/

Hemsida:

http://carolinessmyckeskrin.se/

 

Dags att shoppa julklappar!
Länkarna blev tyvärr vita, men de finns där! :)


ljus funkar alltid!

Back on track, började tidigt och slutade tidigt idag, känns både skönt och tråkigt att vara hemma redan. Mamma och jag har redan hunnit mysa och kolla på julkalendern, vad återstår nu liksom? Kanske ta ytterligare en kopp te i hopp om att kurera mig. Även fast jag vet att jag har så mycket ondare i hela kroppen än just i halsen. Jag gjorde ett snyggt fall på praktiken idag, rakt ner i kakelgolvet! Fick nog mest en chock, men det känns fortfarande i ryggen och i huvudet att allt inte står helt rätt till än. Annars kan jag tröstäta lite godis, mest för ryggen, men också för att jag glömde mitt hemmakvälls-godis i Borås. :( Somnar förhoppningsvis tidigare ikväll, för inatt sover jag hemma och imorgon åker jag vid 5!

Dags att tända lite ljus, det gör jag alltid när jag har tråkigt, mest för att det är mysigt. Sedan lite allmän fakta för Viskan-lovers, de har 99 värmeljus! Jag VET, eftersom det är jag som tvingas tända dem 1-2 gånger per dag... Idag räknade jag dem, bara för att liksom.

drama.

Julpyntat, gjort julgodis, pluggat och slapppat! Nu verkar det bara vara den goa duschen kvar innan jag käkar och somnar för att ladda upp inför tidiga morgnar i ännu en vecka! Igår firade vi pappa, en myskväll hemma med gäster så att säga, det behövdes efter fredagsnattens dramatik. Översvämmningen i Sandared blockade bussen, så jag och Elin hamnade på en bänk i Bollebygd klockan 4 på natten och till slut rigde vi och väckte min familj i hopp om att kanske få sova i en säng.. Pappa offrade sig och en halvtimma senare var jag hemma, han skall ha ett stort tack för det! :)

Vet inte om jag skall skratta eller gråta över helgen, det har ändå varit mysiga stunder, men mest har jag väl älskat att inte behöva ställa klockan på 04:40 för att åka till praktiken. :)

Imorgon funderar jag på julklappsshipping efter praktiken, kbörjar bli dags för det nu..

jäser som en...deg!

Längst in i kylskåpet hittade jag en öppen pepparkaksdeg, nu ligger den bredvid mig och min filt i sängen. Tanken var att jag skulle plugga idag, men precis som alla andra dagar tappar jag inspirationen så fort jag klickar på "on" på datorn. Istället letar jag jobb och hetsletar julklappar på nätet... SKäms lite för att samhällsuppgiften aldrig blir inskickad, men jag orkar inte efter att ha sprungit runt på ett café i åtta timmar varje dag! :( Jag tänker att min lärare förhoppningsvis förstår mig, fast troligen kollar hon säkert mailen varannan timma, eftersom att det bara är min uppsats som saknas..

Får göra ett nytt försök med studierna, att skriva egna reflektioner är ju ändå ganska enkelt, så det börjar vi med!


1 december.

Funderar på att återuppta mitt samhällsplugg, det är ju inte långt kvar nu och den skall vara inskickad om drygt 5 timmar. Finslipningen lär ju ta drygt 3 av timmarna, så det är väl lika bra att bita i det sura äpplet redan nu. Det som hindrar mig är för att jag tänker för mycket igen, nu har jag fredagsproblem och vet inte riktigt hur jag skall göra. Det återstår till att se vart jag hamnar imorgonkväll, det kan man inte så noga veta idag när det ändå är över ätt dygn kvar.. Hur som helst hade jag en planerad gårddag, skolan-fika-mys! Anna och jag inhandlade thaimat och chips, sen fifflade vi även i oss lite glögg när vi gjorde julkort runt klockan 23. Mysigt värre! Imorse hade vi ställt klockan på 7 för att kolla in den nya julkalendern, vi tror att den kan vara bra, men den är inte helt stabil ännu.

Vi hade för övrigt julmys och avslutning i skolan idag, imorgon är sista dagen innan jullovet. Förutom praktiken på 3 veckor då, den ska jag utnyttja på Viskan... Fine, dem har gott fika och jag är stammis där, men att jobba där, uäh...

RSS 2.0