The end of raceweek-09

Idag va sista dagen på Kinnekulle, så imorgon drar vi vidare till Skara. Det har varit en toppenhelg och jag hoppas på att vi kommer hit nästa år med! :) Raceweek på Kinnekulle är nästan höjdpunken varje sommar, skönt att få komma bort och befinna sig i en värld av motorer och bensindoft dygnet runt! :)



Imorgon och på tisdag har familjen planerat in Skara Sommarland. Jag, Anna och Emelie har bestämt oss för att åka fritt fall, vilket jag små-ångrara lite nu :S Men iaf, på tisdag kväll är jag återigen hemma och sen på onsdag är jag available igen! ;D


Pusshej.


@ Kinnekulle

Som ni kanske har märkt är min blogg ingen seriös grej, den är liksom på och av om man säger så. Uppdaterar mest när jag har tid över, eller om jag är ngnstans på semester. Stay update!

Nu befinner jag mig iaf på Kinnekulle med mamma och pappa. Det är Raceweek till söndag, myyyys! Idag besökte jag och mamma Lidköping på förmiddagen. Bleb två t-shirtar, en hoodie och en jacka! :) Sen på eftermiddagen hade Christian(han pappa meckar åt) träning, så jag följde med pappa upp i depån för att kolla varvtider och så.

Imorgon är det kval och sen race, så vi får bara hålla tummarna för Christian and wish for the best! :D



Nu blire mysteriet på grveholm, men först en bild på mig i min nya hoodie! <3
Pusshej.

Raggmaterial

Dagen har varit på topp och den avslutades med sjukt god mat!
Blev slapp på förmiddagen här hos mormor och morfar, sen på efter ´middagen åkte vi till Sara och Lisa. Spelade Yatzy och sen bakade jag och Lisa. Efter det blev det cykling till Evedal där vi spelade minigolf och träffade två suåergulliga tvillingar som hete Max och Hugo. Dom var tyvärr bara 7 år, så var inte av "raggmaterial". ;D

Nu ska jag chilla vid tv:n och kanske somna innan halv 3 inatt! (y)

Ni får en mysbild på mig och Puh bara för att vi är söta! (a)
Puss..

Extaaas!

På ngt sjukt sätt har jag bestigit berget av sorg och har nu tagit mig upp på toppen där allt är som vanligt.
Har varit en bra dag trots haglet och den järjävliga åskan! Känner mig gladare och så idag, lite småcrazy med!

Känner för att träffa Elin, bli packad och ragga på ngn 20åring. Det är la änna gött! (y) ;)



Heeejheeej.. :D

:/

Tjatja, dagen va mys, cruisade runt i mercedesen med familjen! Köpte glass och så, sen när vi kom hem åt vi tårta!! xD Men iaf, imorgon hoppas jag på bad, kanske med kusinerna, vem vet? ;)
Vet vad jag måste göra, men vågar inte...





Bilder finns på bdb, c ya! :D

Fuck you.

Jag orkar inte mer, jag vill dö för en dag.

Onsdag! (y)

Underbart och soligt idag med, så grymt skönt är det!

Dagen började med en dusch, sen blev det färjestaden. Sen när vi kom hem åt vi innan Axel, Alexander, Victor och Adam kom hit med deras familjer. Vi badade och åt typ 12 liter jordgubbar innan dem åkte hem för en stund sen. Nu åskar det typ borta i Kalmar, så man hör det ändå hit, menmen spelar ingen roll så länge det är sol här. Nu ska vi snart äta, sen blir det väl mys med familjen resten av kvällen. Vet inte riktigt vad som händer imorgon än, hoppas det blir stekar-väder igen! (y)

Btw, bilder finns på Facebook! :)


RSS 2.0