hipphipp

Fick hoppa över skolan idag, kommer förhoppningsvis orka imorgon i alla fall. Har mest letat resor och sovit idag, sen nu håller jag på att ta igen hipphipp-avsnitten jag har missat. Börjar tröttna på att vara sjuk och ändå har jag bara varit hemma en dag... Saknar även mitt hjärta en liten aning, blir så ensamt utan honom.

Ska försöka hitta någon mat, sen ta en dusch. :)

himla bajs

Nu är det dryga 30 minuter tills jag sitter i bilen på väg mot jobbet, något jag verkligen inte vill idag. Känner mig precis lika kass i kroppen som jag gjort hela helgen, men bara för att jag vet att jag kommer sitta vid datorn hela dagen, åker jag och jobbar istället. Om jag stannar hemma vet jag att jag kommer slösa bort dagen, i och för sig kommer timmarna på jobbet verkligen ta kål på mig. Om jag mår sämre ikväll antar jag att jag får skippa skolan imorgon, det blir inte mer med det. Jag vet inte hur många gånger jag har fifflat fram och tillbaka i telefonboken efter chefens nummer, jag ville verkligen sjukanmäla mig idag!! Fan att jag behöver pengar, jävla skit också! 

Ska duka undan frukosten och gråta medans jag kränger på mig dem svarta, tajta, äckliga, helvetes-jeansen! :(:(:(

pinglis

Befinner mig i samma tillstånd som igår, var egentligen meningen att jag skulle vara hemma och vila hela dagen, dock ändrades mina planer, som alltid. Fick frukost på sängen av Emelie, sen begav jag mig mot Göteborg för att hämta lill-pinglan. Eftersom bussarna är så himla kassa på lördagar, fick vi besöka Borås och sitta på Resecentrum i 40 minuter innan vi tog nästa buss hem. Nu är hon överlycklig över att kunna leka med gammel-mannen igen och jag är mest glad för att jag har fått duschat och lagt mig i soffan men älsklings OPn. 

Ska äta chips tills systrarna kommer hem, sjuk-mys väntar ikväll. Imorgon blir det jobb, vill verkligen inte!!

Sjukiis

Förlåt för mitt lilla uppehåll, har varit galet upptagen och hamnat i sängen varje dag så fort jag kommit hem. I torsdags gick jag i skolan till 14, sen åkte jag direkt till jobbet och slutade inte förens 21:45. Ganska påfrestande dag, då jag redan var sjuk, just därför hamnade jag i sängen direkt. Igår var det första apu-dagen, jag hamnade på ICA på Hulta med Jeffie. Det sög rent ut sagt, mest för att jag mådde riktigt jävla dåligt hela dagen. Min rygg är riktigt dålig nu, känner mig som en kärring, trots att jag bara halkat på isen? I alla fall hoppas jag att det blir bättre på apu:n, annars får vi väl se om jag byter, eller lider i 2 veckor..

När jag kom hem blev det soffan, pappa gissar på att jag har lunginflammation, Emelie gissar på bihåleinflammation, jag gissar på förkylning. Hur som helst får jag nog uppsöka vårdcentralen om det inte går över. Idag hade jag många planer, dock blir det till att vila hemma, inte fullt lika underhållande...



Oh happy days!

Förutom att jag har riktigt ont i ryggen och är förkyld, så har dagen varit ganska bra. Slutade tidigt och fick träffa min saknade älskling efter skolan. Dessutom ringde chefen för en stund sen, massa tider att skriva in i almanackan! :) Känner att mitt mål med att spara pengar till Alanya går som smort nu, i alla fall med det nya jobbschemat. Nu hoppas jag bara på att lilltjejen får åka för sin mammsi, så vi kan bokabokaboka!

Ska försöka få Emelie att göra muffins-smet till mig, sen komma på ett sätt att slippa dem två sista lektionerna imorgon, jobbet kallar! :D

saknar blonda slingor, redan!!

Nosen

Myser i min kärlek, den åkte på direkt efter att jag duschat och smort in mig med Body Shops Passionsfrukt Body butter. Hade egentligen en jättebra eftermiddag, åt till och med en half baked med mina nya bebis-skedar! Dock är det den irriterande förkylningen som stör mig, jag kommer vara helt illröd under näsan om det ska fortsätta så här! Skippade simningen idag med, alla övergav mig så jag får helt enkelt skjuta upp det ännu mer. Imorgon innan skolan orkar jag inte, efter skolan ska jag till Svenljunga, så då hinner jag inte heller.

Nu lagar pappa mat, ska bli underbart att titta på halv 8 hos mig och slänga i mig lite kyckling, ost och bacon. <3  Innan dess ska jag hämta mintelefon, känner mig helt naken, rädd och exposed... :(

Förresten så hade jag min sovkompis Zoey inatt med, hon låg bredvid min kudde och andades i min panna tills det blev en liten fuktfläck där. Sen knorrade hon precis vid mitt öra, gullis!

smoothie

Myser i min favorit och dricker blåbär/björnbär/banan-smoothie, tänkte försöka bli lite bättre med massa vitaminer och frukt. Hittills funkar det inte jättebra, det suger. Kanske drar mig mot bassängen för att simma lite imorgon, får se hur kroppen mår efter natten. :) Det som suger är att jag börjar 9 imorgon, men ändå måste åka halv 8...


Bild sen i helgen (:

O-kry

Känner att jag inte är helt kry, halsen och huvudet gör mig inte rättvisa. Skulle egentligen simmat med My efter skolan, men eftersom jag inte är helt okej, påverkar det min ork, vilken är i botten just nu. Det är andra gången jag backar ur med simningen nu, känner mig ganska kass och taskig mot gullisen. :( Dock var vi inne igår, 60 längder (1,5km) blev det och lite därför orkar jag inte ännu än dag. Jobbade kväll igår med, underbart att slippa tv:n och datorn för en stund, behövde något vettigt att slösa tid på. Sov hos My inatt, började sent idag, har planerat en mysig eftermiddag, trots allt detta, mår jag inte alls bra..

Hoppas att kladdkakan jag skall baka blir jättejättegod, annars mår jag ännu sämre. 


Apropå simning.

BRA

Har haft en övermysig kväll, ätit massa chips och godis, bara för att! Anna och Emelie måste ha läst min blogg imorse och insett att jag verkligen ville ha hemmamys. Dom hämtade mig efter jobbet och avslöjade att även en pizza och en fet godispåse satt i bilen. Känns otroligt bra nu, har haft en fantastisk dag. Även morgondagen kommer att glänsa! Klockan ringer 08:45, då blir det simning i Borås med favoriten My, därefter jobb tills stängning.

:* Bilder från igår kommer någon dag?

ONEPIECE BABY

Har vaknat upp hos Elin, blev inte mycket till sömn, dock hann jag i alla fall stänga ögonen. Känner att vi har städat ganska bra ändå, relativt tidigt är vi klara med. Ni sitter jag i min OnePiece och bara myser tills jag sätter mig på bussen till jobbet. Jessica väckte mig imorse och ville att jag skulle börja tidigare, kände att jag inte kunde erbjuda mer än 1 ½ timme tidigare. Så istället för fyra börjar jag nu halv 3 och sen stänger jag med Jennifer. Hoppades på att systrarna skulle vilja ha myskväll idag, men fick ingen vidare lycklig respons. Hoppas dem ändrar sig till jag kommer hem!
Hade förresten en bra kväll igår, tack bästis!

Ska slänga i mig lite frukost, sen blir det nedvarvning till film. :)



Duktiga cheyer!

Idag var det min och Emelies tur att dra en simtur i Borås, även denna gång landade jag på 40-längder. Imorgon har jag tvingat med mig My, hoppas på en lika lyckad simtur även då. Nu ska jag gråta när jag tvingas avlägsna min OnePiece från min kropp, sen ska jag sova och ladda upp batterierna för imorgon. 

Hoppas på Zoey som sovkompis inatt med, söt chey!

tossig tokern zoey

Jag och Annis har tråkigt, trots myskläder finns det ingen joy i huset. Funderar på att baka kladdkaka, var ett tag sen nu, familjen kanske börjar sakna det? :) Hittills har vi fördrivit tid med Zoey och svampbob-tittande. Imorgon är det torsdag, sen är det FREDAAAAAAG!



Babe!

Här är min nya kärlek, vi umgås varje dag efter skolan! 

Ni som har fler än 3 hjärnceller kvar förstår att det OP:n jag menar! :)

L-O-V-E

Ligger i soffan med min nya underbara OnePiece, ny-duschad är jag med! Känner verkligen att denna dag varit givande, laddar upp lite inför min stora studiedag imorgon, ska rota mig igenom hela högen av inlämningar och prov, gottis!

Nu ska jag snart sova, imorgon blir det kanske nya Piecen till skolan, vill dock inte verka traschig med myskläder i skolan..

Bild på mysisen kommer imorgon, pappa och Emelie förstår sig inte på min mobilkamera?

hemlisar och längtan

Beger mig snart mot Göteborg för att hämta hemligt material! Längtar lite tills fredag, dels för att alla prov är avklarade, samt alla arbeten är inlämnade. Dock längtar jag nog mest dit för att en 18-årsfest står för dörren! 



Sur

Sitter med arbetsmiljön så här 2 timmar innan det skall vara inskickat, känner mig så där halvt bra. Igår kändes det mycket bättre, då jag utnyttjade min dag till fullo. Ställde klockan och begav mig till Borås för att simma 40 längder med Bea. Därefter tog jag bussen mot Göteborg och Anna, vi skulle på krafttag och pumpa ut min allra sista energi. Gud, det gör jag aldrig igen, idag känner min rumpa av med än den borde. Även framsida lår är stekta och jag vet inte riktigt vad jag skall ta mig till. Förmodligen vila och sova ifrån läxorna!

Till råga på allt, bara för jag och Anna hade världens mest lyckade dag igår, kommer vi till en bil som har haft inbrott. Skitkul med en krossad ruta och Emelies försvunna gymväska... Fyfan för er!

Insane

Imorgon ställer jag klockan, jag skall utnyttja min dag så in i bänkens bra! Tänkte om klockan ringer runt 10 så hinner jag byta om och så innan jag drar. Beger mig på en 6 km promenad mot bussen runt halv 11, därefter simning på obestämd tid med Bea. Dock skall vi ta bussen hem vid tjugo i tre, så man kan ju gissa sig till att vi simmar däremellan. ;)

I värsta fall blir det samma promenad hem, om jag nu inte lyckas kontakta systern så hon plockar upp mig. Väl hemma ska min gran kastas ut, eller iaf de stackars pinnar som står nakna kvar. Sen avslutas kvällen med lite plugg, I hope! 

Nu känns det bra, imorgon kommer jag snooza så länge det går...


idag är jag...

sur, av en helvetes massa anledningar.

Fräschis

Har precis duschat av mig, kom knappt hem från Elin imorse pga all jävla snö. Men nu sitter jag i alla fall här och luktar passionsfrukt och har håret i en tuff turban. Emelie och jag kollar på tv, försöker få henne att laga någon god mat, dock går det inget bra alls. Funderar samtidigt på hur jag skall göra ikväll, röjj eller hemmamys? Idag känns det faktiskt som ett svårt val, jag vet att vi har sagt att vi ska fira My hela veckan, men idag känner jag verkligen bara för att vara hemma. Det återstår väl att se vad vi bestämmer oss för, nu ska jag muntra upp pluttsystern.

My blev förresten glad för presenterna, jag gjorde alltså bra ifrån mig med födelsedags-shoppandet iår, finally! :)

lotten

Fy, imorgon har vi svenska prov och det är verkligen inte kul. Dock tittade jag precis på schemat, till min stora förvåning är det inte förens andra lektionen! Ska paina mig själv genom en sista läsning, sen sova och hoppas på en underbar fredag! :) Eller ja, att jag klarar provet och får fira pluttis imorgonkväll. :)


Helt onödigt inlägg det här, ännu mer fy...

Jag saknar något, har typ haft ångest hela veckan, utan någon anledning alls. :( 
Känt mig stressad och nervös varje morgon...

<3

Igår körde vi en kombination, vara kattvakter, passa en lägenhet och fira My. I och med detta förstår ni redan nu att det blev pan-pizza, 2 half baked, cola och en massa godis! Resulterade i en underbar kväll som avslutades med att jag somnade runt ett bredvid mina sötnosar.

Nu sitter jag med ångest över svenskan, vi har prov imorgon och jag hatar historia!
Funderar på en B&J för att trösta mig själv, lame.

M Y

Idag fyller mitt lilla gruskorn 17år, min present var att göra så hon försov sig, förlåt. :( Tydligen hade Jozefina väckt oss redan vid fem, men jag måste nog varit stendöd då, eftersom jag inte kommer ihåg någonting. Hur som helst hann vi i alla fall till bussen, halvt sminkade och helt trashiga. Hoppas hon glömmer mitt lilla misstag och får en bättre start i skolan. :) Om någon timma slutar jag, då ska vi fixa dem sista presenterna till pinglan. 

puss.

Annis

Wosh, har inte rört tangenterna på ett tag nu. Sorry för att ni har tvingats vara helt ovetandes om mitt liv denna veckan. Den mesta tiden har spenderats med My och min familj, dock mest med Anna, eftersom Henkis är i France och hon behöver sällskap. Annars är det inga jordskreds-händelser som inträffat, skolan har börjat, jag och Simon har levt ihop i 4 månader och imorgon fyller Sandra 18, My 17 och mormor typ 35+. :)

Hoppas ni har det bra, inatt somnar jag bredvid Grusis aka My. :)

Besatt!

Sitter och letar resor för sjuttioelfte gången, tror jag har hittat den ultimata nu! Eller i alla fall den som ligger i vår prisklass och inte ser helt scabby ut. Just nu lutar det väl åt all inclusive i Alanya, låter helt okej om ni frågar bonne-Erica. Ska bara övertyga mina kompanjoner om att mitt förslag är bäst, dock tror jag redan att jag och My sitter i samma båt so far! 

Sen vi kom på idén med att åka utomlands i sommar, har jag varit helt galet besatt av destination.se. Kan inte med ord beskriva hur många besökssiffror jag gett dem. Nu längtar jag bara tills vi kan boka och äntligen få dra iväg! 

Imorgon blir det lillstaden med Anna, Elin och eventuellt My. :)


tihi..

Bra dagar!

Rackarns vad jag har varit frånvarande nu de sista dagarna, inte alls meningen. Sanningen är det att jag varit upptagen, mest med bussar, näst efter det kompisar. Känns som om jag bott på västtrafik-bussar hela veckan, en timme hit och en timme dit. Känns skönt att finally ha landat, hemma! 

Hos Anna i förrgår köpte vi snabbmat, godis och läsk, Bond kördes på tv och faktorn på en bra kväll var otroligt hög. Dagen efter passade jag lilltjejen och virrade runt efter en stängd butik i Göteborg hela eftermiddagen. Kvällen avslutades hos oss med sällskapsspel, god mat och underbart umgänge.

Idag ställde vi klockan och tog en morgonpromenad, 7,5km slutade den på. Därefter följde te-drickande och rese-letande resten av dagen. Nu har My åkt och vi väntar på mat, ikväll blir det mys!
Fin promenad!



Myskväll.

Sitter på bussen från Skepplanda nu, har varit hos Simon hela dagen. När jag kommer fram väntar Anna, vi ska handla och ha myskväll. Zoey väntar nog ivrigt i lägenheten på moster Erica. :)Blir övernattning i Göteborg ikväll, får se om jag lyckas köpa lite presenter till mina underbara vänner imorgon. :)

...

...eller jag skojade bara, jag och Anna ska ha sleepover...

Svenska?

För att slippa plugga har jag ännu en gång planerat in annat. Blir Skepplanda och min Simon på förmiddagen, sen mys hos Anna med My på eftermiddagen. Vi tänkte ha sleepover för att vara så långt ifrån mitt svenska-häfte som möjligt. :) Sitter just nu och laddar mp3n, buss i flera timmar uppskattas inte, om man inte får sova. :)

Hoppas ni har en mysig kväll, det ska jag. :)

Alive again.

Åh, äntligen är min mobil tillbaka, eller i alla fall numret. Äntligen lever jag igen, äntligen kan jag leva ett socialt liv och kontakta folk. Tack comviq, trots att det tog typ 3 veckor. Men nu vet ni i alla fall att man kan nå mig på det gamla numret och bli inte ledsna om jag frågar vem du är, har nämligen en nollställd telefonbok för tillfället. 

Igår tog jag förresten en sväng till Borås med Elin, shoppade upp studiebidraget som i i alla fall fick finnas till i 3 dagar. Nya träningsshorts, myströja, present och underkläder inhandlades. Dessutom lensade vi Ticnet på resekataloger och varvade läsning med "hipp hipp hora" hela måndagskvällen. :)

Livet.

Filten, chipsen och vännen är på plats. Vi letar resor för fullt och har gjort det typ hela dagen. "Långpromenaden" blev bara 3km, men jag har däremot tänkt vandra runt i Borås imorgon, så det väger upp. :) Tänkte shoppa upp lite cash, men snart kanske man måste börja tänka på att spara till en resa. :)

Resaaaa!

Sitter vi pappas baota dator och äter persikokräm, i form av typ rymdmat. Snart kommer Elin och då ska vi först gå en promenad, sen leta resor och mysa. :) Tog mig en galet lång sovmorgon idag, vid kvart över tolv om Emelie med frukost på sängen och väckte mig. Kände att min kropp behövde få sova ut lite, efter helgens bravader.

Skriver kanske senare, annars får ni ha en toppen dag!

Baked!

Emelie sitter just nu i detta ögonblick och häver upp Baked Alaska och färska hallon till mig. Avokadon med aromat är redan sänkt! När jag tänker efter, har jag ätit så jävla mycket idag, om man tänker på vilken dag det är och hur alla mår då. När jag somnade vid halv 5 imorse och hade ställt klockan på 8 ångrade jag mig verkligen för att ha anmält mig för jobb på nyårsdagen. När jag vaknade kändes det precis som jag hade förväntat mig, dock efter några om och men blev dagen perfa. Jobbade i 9 timmar och en kvart och sitter nu som en ganska välmående liten pingla hemma. :)

Tack för igår och gott nytt år! :)

RSS 2.0