good girl

Lilltjejen har bakat knäckebröd och cyklat en vända, näst på tur är en mysig dusch och lite choklad. Imorgon ska jag inviga dagen med min Josse, solning it is! :)

fanta och choklad

Nio dagar senare sitter jag med min godispåse och lever mitt vanliga gamla liv. Har fått en liten obsession av ear-cuffs, fanta och choklad, för er som ville ha vetskap om det. Känner att det inte är något annat jag har på hjärtat, förutom firandet av Josse ch Cassandra den senaste tiden. Kul umgänge och sköna förfester!
I helgen blir det jobb, krogen och övningskörning!
Hos Emilia i fredags!

fuck psykologi

Jäser i soffan, Cassandra och jag parkerade oss på Viskan tidigare idag för att plugga, vilket betyder att jag slipper det nu. Sen att jag har skrivit två sidor om helt fel psykologi-uppgifter, skiter jag fullständigt i. Istället skall jag spendera min tid på att äta skräpmat och kolla på tv, kanske kolla lite nätshopping med nu när jag jag ändå är igång? Förut blev det tröstpizza med Elin, min hy ser ut som månen, fast med tusen gånger fler kratrar! Allergi frågetecken, fult som fan är det i alla fall!


Gabs och jag på torget i lördags, vi taggar om till fredag!

helg?

Studentmössan är beställd och studentresan skall betalas in imorgon, tiden tickar på som fan! Apropå tid, i helgen har jag absolut ingen över! Imorgon blir det skola, jobb och sova hos Cassandra. På lördag springer jag kretsloppet och sedan firar vi Cassandras 18 årsdag. På söndag jobbar jag kväll, förhoppningsvis överlever jag helgen, jag är mest tveksam över kretsloppet..:/

Hörs när jag hinner.

grymt!

Att jag sitter i min onepiece, äter choklad och inte ens har borstat tänderna än, betyder att det blev en grym gårdagskväll! Det var första utgången i Sverige på länge och även en av de bästa so far! Känner mig mest skabbig idag, smutsiga kläder, lite av gårdagens smink kvar och systern får laga min mat. Däremot känns det bra när man tänker tillbaka på gårdagens händelser. Fyfan vad jag är glad att jag inte är 14 längre, bussen in var packad och alla var vidrigt  fulla. Sorry to say, men under min resa på 25 minuter, hann 4 stycken spy precis bakom mig.

Hur som helst, resten av dagen lär spenderas hemma, då bussen mot jobbet rullar 06.33 imorgon...
Peace!



student?!

Lilltjejen börjar nog bli lite sjuk, var inte alls på topp imorse, trots att jag faktiskt sov inatt. Känner att det egentligen inte spelar någon större roll just nu, då jag hinner friskna till på min ledighet som jag har både imorgon och på fredag. Sen lever vi jävel på fredag då vi firar lilla Emmy som fyller 18år. På söndag är det jobbdags igen, första gången sedan innan semestern och dessutom ett morgonpass, fyfan! 

Vidare till lite kul fakta, på torsdag provar vi ut studentmössor. Jag skall lägga ner min själ på min, om den så blir dyrast, skall den fan också vara snyggast! Sen har vi även planerat in vår studentresa, troligen lever vi jävel i Alanya nästa år i maj! Det är inte lite man längtar nu, det känns som att vi tar studenten typ nästa månad, just för att man planerar som ett as redan nu..

Hur som helst skall jag vandra vidare i min OP, kanske ta en godis till, eller bara gå direkt till sängen?


söta!

pics

Bilder från kaosveckan på Mallorca, ligger nu uppe på fb, hope you enjoy!

see you soon, imorgon är det back to reality!



back on track!

Jag och mina fina roomies har nu återvänt från underbara Mallorca. Efter galet mycket sol, bad och sjuka kvällar är vi tillbaka i  den gamla goa vardagen här hemma i Sverige! Jag kan inte säga att jag saknade Sverige, men det var jävligt skönt att komma hem ändå! Det är änna lite så att man redan börjar sakna Spanien..

Bilder kommer här eller på fejjan snaaart. Puss!

RSS 2.0