Höstmarknad :)

Tjatja, höstmarknad i Borås idag, det var änna gytt ;) Haha, nejmen, blev iaf Borås med Mickael och Elin. Var kul, eftersom jag inte umgås med Mikael längre typ :/ Gick nere på stan först, sen gick vi till Knalleland. Mikael shoppade loss som fa-an, Elin införskaffade sig en ny tröja och jag fick skor och en jacka av mammsi! :) Dagen blev lyckad faktiskt, dock väntar en biltvätt imorgon. :/  Menmen, ska försöka övningsköra lite med, längesen nu.

Menmen, nu är klockan 00:43, blir nog sängen om en timma eller ngt. Och btw, Elin sover här inatt! :)



Avsluta med en bild på nya skorna, Puss. :)


Aj! HÖHÖ!

Skolan va loveli som vanligt, men dagens roligaste var efter skolan. Först såg jag Michaels väska där det fanns en skylt där det stod "Bra kompis", Jag ochj Cassandra skratta som fan åt det. Sen på bussen satt vi med våra "minifis" bakom Viktor (?) Går inte att beskriva hur jävla bra dagen har varit!! Efter skolan henkade jag Cassie en snabbis, sen drog jag till Elin och nu är jag hemma. Har precis ätit mat och chokladbollsdeg, nu blire te och Spotify!

Btw,
Va ntyss på toa och på tillbaka vägen va jag nog sockerhög eller ngt, för jag gick rakt in i dörrkanten (?) Aj!

Btw 2,
Michael och jag såg Svamåpbob när han rullade på magen på Gina idag! :)



PPOOSSSSHHAAJJJJ!!! :D <3


I'll try.

Tjatja, tänkte börja uppdatera lite oftare än förut, så ist för att skriva allt på bdb tänkte jag skriva det här ist. :) Men iaf, skolan idag var rätt seg, inge speciellt roliga lektioner direkt, dock var våran sketch på sista lektionen oslagbar! HAHA! :)

Förövrigt fyller Brandby år idag, så vi passar på att gratta henne, right? :) <3

Just nu äter jag, pluggandet går nämligen inget vidare, har inte ens börjat. Elin leker kock och steker saker åt mig, så nu är jag mätt som fan! Inatt sover jag här och imorgon börjar ännu en dag av studier.

Posshajj!

Kände att det var ont om bilder på mn blogg, sååå :)


Planerar plugg.

Sitter som alla andra vardagar i skolan nu, har precis avslutat en förjävlig svenska-lektion. Vi har så sjukt mycket i denna kursen och jag orkar verkligen inte bry mig. JAg är bara så frustrerad över att min inspiration är borta och jag klarar verkligen inte av någonting just nu. Har en massa noveller, uppgifter och berättelser att skriva och allt ska typ va klart på onsdag! FA-AAAN! Men ska iaf försöka sitta kvar efter skolan idag, skall åtminstonde försöka plugga lite. Tänkte ta tio över fyra bussen istället för den som går tio över två. Jag ver att jag kommer banga och skita i plugget idag med och det är precis det jag hatar med mig själv! (FAN!)

HEJDÅ!


Viljan!

Elin sov här inatt, vi lekte med fula bilder i photoshop och hade askul! Vi somnade väl runt halv 4 eller något skulle jag tro. :) Idag har jag pluggat lite matte, är dock inte riktigt klar än, så ska fortsätta om en stund. Sen har jag även joggat runt sjön och duschat i 45 minuter! (y) Just nu sitetr jag och lyssnar på MCR och äter russin och mandlar, pappas lantchips-påse tog precis slut. -_-

Btw, har börjat fundera på piercing i tungan, vill verkligen ha det, men jag kommer aldrig, aldrig,aldrig, aldrig någonsin få det för mamma och pappa! Men om jag nu inte får, blir det väl till att vänta tills man är 18 :s Men iaf, lägg gärna en kommentar om vad ni tycker om min lilla idé! :D

PossHajj!


@ School!

Sitter i skolan nu, föreläsningen blir nog inställd så blir lektion istället tror jag. Just nu sitter alla vid sina datorer och är beroende som vanligt. Cassandra hällde ut min safty precis, hon trodde det va gammalt vatten -_- HÖHÖ! Menmen, efter skolan ska jag till Bgd och ta sista spruta, sen ska jag hem och packa. EFter det blir det Elin, sen Ku och sen bär det av till Jenny! (y) Gaaaanska packat schema idag, men jag ska nog hinna med allt! ;D

Nu blir det näthandel en stund, sen kommer visst en annan föreläsare. GÖTT! ^^ :D

Pusshaj!

HP1a (L)

Nu har vi rast, alla elever i HP1a sitter vid sina datorer och ser allmänt desperata ut! ;D Haha, jag älskar dom! Nu har vi bara en lektion kvar, vilket är svenska, blir nog lite diskussioner om våra insändare då. Sen efter skolan blir det nog så att jag träffar Elin och sen tar jag nog 10 över 3 bussen hem. Imorgon är det långdag i skolan , men eftersom jag nu har lille baby att spendera min tid vid så överlever jag nog! :D

Pusshaj.


:D

Dessa dagar har jag varit på topp, allt går enligt planerna! :D Kommit över all skit och gått vidare, tack alla sötisar! <3 :D

.

Blev till att stanna hemma idag pga förkylningen. Har mest tagit det lugnt efter att ha sovit till 12:50, dock har jag faktiskt städat och tvättat upp lite kläder. Druckit massa te och ätit nybakade bullar idag i hopp om att tillfriskna snabbare ;) Imorgon är det släktträff i Bredared, så blir väl att man taggar för det! :)

Förut satt jag och lärde mig Gimp, det gick inget bra, så jag lär nog inte klara av Photoshop heller. xD ;) Men iaf, ni kan ju få se en av dom mobbade bilderna iaf ;)



Nu ska jag mysa ner mig under en filt eftersom jag fryser röven av mig nu. Blir nog tv:n tillsammans med pappsi och Emelie! :)

puss.


(n)

Just nu är allt nere på botten, sitter ensam och lyssnar på "If no one will listen" och alla andra sover. Dagen i skolan va ganska kul, men sen gick allt neråt typ. Inne i mitt huvud surrar oden "ge fan i mig!" omkring, dock i nästa sekund kommer nya ord, som "nej, just det, det är precis det du gör." Fan att jag aldrig kan ta tag i något och gå vidare, jag hatar denna situationen och jag hatar att jag har utsatt mig själv för detta. Egentligen vet jag att alltihop är mitt fel från första början, men det känns så mycket bättre att skylla på dig och försöka trycka ner dig. Jag gråter inombords och gör allt för att försöka få dig att må sämre än mig. Jag försöker riva ner din starka fasad för att min egen revs ner för många veckor sen. Jag vet inte varför jag gör såhär, jag vet inte ens vad jag vill. Det enda jag vet är att tårarna är slut och nu återstår bra min ilska över något jag själv gjort.

Varje gång jag ser dig vill jag gråta, men samtidigt vill jag vara sjukt idiotisk och försöka vara tuff och gå förbi dig som om jag skulle ha glömt dig. Dock vet jag att det bara är bullshit, jag måste fixa detta och det är innan allt mitt självförtroende är borta, tyvärr kommer jag nog inte lyckas denna veckan heller..

Fan!


RSS 2.0