.

När man känner en liten gnutta lycka är livet en jävla fest, men när den lillalilla gnuttan sedan suddas ut känns det som att helvetet bryter lös. Just nu är min lilla lycka i Taiwan eller något liknande, åt helvete är den i alla fall. :)

Jag känner att jag alltid har för höga förhoppningar och varje gång allt verkar gå bra, smäller det och går raka vägen tillbaka. Varför är det ALLTID samma sak, jag hatar det!

Jag längtar till Borlänge, inget annat!
Idag får ni en Fml!


På natten.

Nu runt 03.23 har jag bestämt mig för att inte ens försöka vara lycklig. Varje gång jag gör det går det åt helvete, denna gången trodde jag verkligen på det, men som sagt...

Jag ska stänga mina röda och svullna ögon och försöka sova, imorgon ska jag koppla bort alla tankar. Jag är i botten av berg-/ och dalbanan nu..


borta bra, borta bäst!

Idag återvände jag till Sverige, vi flög ifrån världens finaste väder som innebar en grotesk värme. Trots att vi landade i 25 gradiga Sverige var det inte alls samma feeling och man kunde inte hoppa i havet när som helst. Jag har verkligen haft en helt underbar vecka, vi har kommit varandra så mycket närmre i klassen och jag är verkligen glad för att vi gjorde det här tillsammans. Vi har utnyttjat dygnen till max och trots att jag endast sovit ca 10-15 timmar på hela veckan ångrar jag ingenting, ni har verkligen gjort mig lycklig denna veckan! Jag vill tacka er för att ni öppnar upp er så mycket och lyssnar, jag uppskattar verkligen er och ni är den finaste klassen jag någonsin gått i. Jag hatar att det är så kort tid kvar med er, men samtidigt vet jag att när vi väl skiljs åt den 8 juni kommer vi ha en så jävla bra dag tillsammans!

Jag tycker verkligen om er, ni är bäst mina små hjärtan!

Hej från 404.

Riktigare Boråsare/Bollebygdare fattar rubriken, men för er andra, så sitter jag på bussen. Jag är på väg till mitt 14-22-pass på jobbet. Egentligen borde jag sova efter det, men bara för att jag är så himla uppspelt ska jag kanske plocka fram resväskan! :)

Nu är det bara fyra dagar kvar, sen gäller värme och avslappning i en hel jeffla vecka! :D inte lite man längtar nu!
Jag tänka plugga ikapp lite imorgon efter jobbet, sen blir det eventuellt en boråsrunda. :)

Igår inveg jag helgen med att sluta tidigare, ta en cider med världens bästa Tillman och Jeff, sen fredagsmys framför hockeyn.

Ha en bra lördag!:)


Med ett glatt humör?

Idag kändes det som en bra dag, trots prissregnet har jag vandrat omkring med ett leende på läpparna. En ny bikiniunderdel har inhandlats och jag fick världens gulligaste avskedspresent från min praktikplats. :) dessutom har jag hunnit plugga med min nya pläd, så snart är jag ikapp och kan njuta av en vecka i Turkiet.

Dock avslutades kvällen för sent och med ett ledset smile, synd.. :(


att längta.

Just nu ligger jag och mölar i sängen, samtidigt som jag börjar inse att det faktiskt bara är en vecka och några timmar kvar tills jag åker till Alanya! Då jag har mycket kvar i skolan finns det trots allt en smula ångest inom mig, men tanken av sol, bad och en riktig jävla semester väger över åt det bra hållet.

Jag känner att denna praktikveckan kommer gå snabbt, sen börjar jag helgen med fredagsmys, följt av jobb på lördag och söndag. Sen är det liksom en ny vecka redan, en perfekt vecka att åka på semester! Hur som helst har jag laddat inför den med att köpa en sprillans ny bikini idag, Yey! :) min familj har även firat med en av de nya ben&jerrysarna, Berry White fick bli den första, damn, kanske en utav de godaste, try it! :)

Förhoppningsvis hinner jag säga hejdå innan jag åker, peace!


Latte!

Helgen invegs med tacos, film, en half baked och fradagsmys, nu sitter jag med min stora latte och väntar på bussen. Vid två blir det jobb tills ikväll, sen troligen hem och lördagsmysa innan jobbet imorgon igen. :)

Kramisar.


Äntligen!

En dag av högsta kvalitet, allt har suttit som en smäck! Till en början blev jag av med tandställningen, därefter har jag firat på en hel del sätt. Jag har skämt bort mig själv med chailatte, monster, thaimat, massage, fika med bästisar och blivit erbjuden sommarjobb. Det kan helt enkelt inte bli bättre nu, eller jo, imorgon börjar helgen och om 13 dagar ligger jag på playan i Alanya, fy fan vad bra! :)

Stay strong, nedan kommer ett SMILE!


Blandade känslor.

Valborg slutade med att jag kombinerade mina olika planer, jag hamnade i Borås med många fina personer. Allt slutade hyfsat lyckat, dock har jag svikit min kropp när det gäller sömn, förlåt...

Idag sänktes tankarna när jag fick reda på att min kompis katt dött, även om det inte var min katt var vi bundisar i minst fyra-fem år.. Till och med jag har minnen med honom och saknar den lilla luddbollen redan. Vi satt liksom och solade tillsammans senast igår morses. :( trots all gråt kommer nya dagar och jag hoppas att min morgondag gör allt lite bättre.

Bilden tillägnar jag världens finaste Findus, puss!


RSS 2.0