bort från skiten

Då jag borde sitta med en jävla panik över min festivalpackning, tänker jag för mycket och sitter kvar i soffan. Jag har inte ens börjat packa, men jag har kommit så långt att jag bestämt vilken väska det får bli. Ännu en grej som inte stämmer är hur lyrisk jag egentligen borde vara idag, mitt humör borde vara som Tillmans och jag borde ha packat för längesedan. Dock känns det som jag upplevt den värsta jävla dagen i mitt liv, jag förlorade den jag älskade mest. Däremot har jag lärt mig att se mer åt orden "Beautiful on the outside, ugly on the inside", det är precis så jag känner nu. Efter att ha varit en trashbag i snart tre månader, åker jag imorgon till Borlänge och lever jävel i en vecka!
Känner lite sorg för er här hemma som missar Volbeat, men om det är någon mer än Cassandra som vill ha ett videosamtal under deras spelning, "stay in touch"! För övrigt hade jag den bästa midsommaren nere i Varberg med mina finaste vänner.
Ha en bra vecka, imorgon kommer jag inte hinna någonting, då jag 09.00 sitter på festivalbusseeeeeeeen! Feel free att vara avis!

förlåt!

I all hast glömde jag helt bort att berätta om den underbara helg jag haft. Eller ja, helg och helg, de senaste dagarna snarare. Hur om helst åkte jag i förrgår till Göteborg och shoppade lite med min kära My, därefter lagade vi mat och smed planer för kvällen. Kvällen slutade med en otroligt mysig hamnpromenad på dryga två timmar, som även innehöll en otroligt massa skvaller. Vi hann även göra hemgjord islatte med hasselnötskaffe, sen knäckte vi även en magnum och satt och dinglade med fötterna i hennes fönster på obestämd tid.
När vi fortfarande inte fått nog av varandra, bestämde vi oss för att igår kolla på fotboll (med en helvetes jävla massa knott), sen fick jag med min lilla sötnos hem. Efter gårdagsnattens dåliga sömn somnade vi ganska snabbt igår, men jag uppskattar verkligen att hon bara fanns där. :)
Tack för fina dagar hjärtat!

mycket, men ändå inget

Sitter ute och försöker ta vara på den sista solen, det har ju trots allt varit fint väder idag. Det tråkiga är bara att jag har bränt mig i ansiktet och sen har jag tvingats vara ensam hela dagen. My åkte hem imorse och sen har alla andra jobbat, alla förutom jag. Det känns som att nu när alla skriver att det är helg, är den min tur att spendera dagarna på jobbet. Jag antar att jag får försöka se fram emot midsommar för att glömma all slit tills dess, sen åker jag ju till Borlänge direkt när jag kommer hem. :)
För övrigt känns det som jag har mycket planerat i sommar, Varberg, Peace & Love, Öland, Kinnekulle, Mallorca m.m. men ändå sitter jag här med noll saker att göra. Det jag sysselsätter mig med är tråkiga promenader och att äta.. För att försöka göra någon vettigt är det väl dags att ta tag i den sista uppgiften i skolan, lite sent sådär..


Hejs på ett tag!

on my way--->

Åker mot Göteborg och My, sen svänger jag förbi jobbet en snabbis.

vart är mitt cashfloooow?!?

Jag måste lite smått erkänna att min ekonomi inte gör mig tillfreds denna månaden. Att det är midsommar och Peace & Love ungefär samma vecka har fått mig att känna lite panik. Bara nu är ångesten på topp för att planera allting och att man sen ska betala allt kommer bli ännu värre. Hur som helst löser sig festivalen, eftersom man får lön typ dagen innan, men midsommar kommer bli en aning tajtare. :/ Att jag idag var på Thai med Elin och käkade upp pengarna gjorde kanske inte saken bättre. Det enda vettiga jag betalt idag var nog mobilräkningen, tacka gudarna för att den inte var galet dyr..
Imorgon åker jag till Göteborg och spenderar dagen med My, jag skall försöka att glömma plånboken hemma...

att orka

Idag är en sådan dag jag känner mig sådär miserabel, ingenting går som jag vill och jag känner verkligen inte att jag orkar mer. För det första har jag märkt att vuxenlivet tär på krafterna och för det andra så är jag nog bara sockerlåg. Att jobba till två på natten och sedan börja halv nio igen suger, i början var det helt okej, men nu har jag däckat som en fet säl i soffan. Alternativen nu är att stanna hemma med familjen eller åka till My och ha myskväll. Egentligen vill jag åka iväg, eftersom jag är den mest rastlösa på hela jorden när jag är hemma, dock innebär det att jag måste cykla till bussen...
Jag får väl studera alternativen en stund medans jag pluggar klart det sista.

lyx-fredag?

Nu har jag precis som alla andra gått på sommarlov, jag tog visserligen inte studenten i år, men den efterlängtade ledigheten äger ändå rum. För att inviga sommaren satte vi oss på Viskan i närmare 3 timmar, därefter var det lagom med kvällsmat på McDonalds. Resten av kvällen spenderades med My innan jag somnade in bredvid min fina kille. Han kämpade verkligen för att titta på skräck, men det slutade ändå med att han somnade och sen fick jag lida mig igenom hela filmen själv. Trots detta är han fortfarande världens bästa!
Idag kan man säga att kvällen kommer bli tvärtemot den igår, jag kommer sitta ensam hemma hela kvällen. Familjen är bortrest och jag hamnade ensam hemma för att passa alla djuren. För att göra det hela lite bättre, då jag missar alla kvällens bravader, funderar jag på att lyxa till kvällsmaten en aning. Jag tänker mig kyckling och wok, då jag redan skämt bort Zoey och Puh med laxmousse. :)
Imorgon blir det ett mastodont-pass på jobbet, 16-02 it is, sen får vi se om jag somnar hemma eller på Norrmalm.
Puss! 


lyckan är på topp!

Sitter nu och stirrar på mitt jobbschema till Peace & Love 2011, visst suger tiderna, men jag skall dit och det är fan det enda som räknas! Jag och Tillman disskuterar om vi skall köra all in och boka festival bussen idag eller imorgon, det lutar åt ikväll! Har även tankat ner en P&L-packlista för att förbereda mig. Kalla mig gärna töntig, men det är inte ni som skall på P&L med underbara människor! 

För att göra dagen ännu lite bättre, så har jag min Jonas, världens finaste kille. <3

Så som jag vill ha det.

Nu när helgen snart är över, kan jag konstateera att det har varit den bästa på väldigt länge. I fredags en sjukt kul krogrunda, igår firande av Robin vid Almenäs, idag en roadtripp till Varberg. Att dagen spenderades med pizza glass, sol och bad i havet var helt underbart, det är precis så som jag vill att hela min sommar skall bli.

Imorgon är det sista lovdagen och den skall spenderas vid lagunen med underbara människor. Snart är det sommarlov for real! :)

Tabbe

Dem senaste dagarna har jag gjort så många tabbar, detta är nu tredje dagen i rad. Igår införskaffade jag ett feting-blåmärke på smalbenet, jag ramlade lite halvklantigt i trappan. Tur som jag har kunde jag gå till jobbet idag ändå, blev ett soft pass mellan 13-18. :) Nu sitter jag och längtar ganska mycket till imorgon, det ska bli stekväder och därefter kör vi en utekväll i Borås. Jag skall nästan gå och lägga mig i bikini för att vakna tidigt och utnyttja dagen så mycket som möjligt imorgon!

Ses i solen!

E (L) J

RSS 2.0