natt-bloggning.

Om typ 4 minuter ska jag sova, men innan dess tänkte jag dela med mig av planerna inför imrogon.

- Champagnefrukost med familjen
- Middag och fixning hos mig med tjejerna
- Förfest hos Elin med tjejerna
- Ev förfest i Bgd
- Fest hos Daniel
- Möta upp Michael och Tobias någongång
- Dö på en madrass hos Elin


Låter väl nice?, NATTI!

Bra avslut på kvällen.

Igår sov jag och Millan hos Elin, hade allmäns mys och planerade nyår. Idag körde Millan hem mig relativt tidigt och sen dess har jag typ försökt bli frisk genom att göra ingenting. Det enda effektiva var väl att jag lyckades duscha och platta håret, orkar nämligen inte gå upp ännu tidigare imorgon. Nu innan jag hoppar i säng ska jag dra på ett svart lager på naglarna och bestämma kläder till imorgon.

Blir tidigt uppstigning imogron, sen blir det Borås. Ska fika med Mikael, träffa Michael och handla med Elin. Efter det blir det Götet för att fixa lite saker åt systrarna.

Puss.


(n)

Ligger återigen i sängen med min filt, har även Alva som värmedyna på mina knä. Mamma och dom är i stan och pappa är ute, så som vanligt är det jag som är hemma med djuren. Iof ganska bra idag, eftersom Emelie har smittat mig med hennes förkylning, så jag dras sakta ner i en förjävlig hemmaperiod i sängen. Ska göra allt för att försöka kurera mig tills nyår, men jag tror inte att det kommer gå något vidare bra.

Dagen planeras spenderas i sängen, kanske hämtar någon bulle eller något sen. Det enda som gör mig pepp nu är: Helt Ærlig Gutta – Good Times.

Hare bäst!


Snömys.

Ligger i sängen med min 2 meters mysfilt och har precis ätit glass. Innan dess sov  jag i ngn timma, vet inte varför, men blir sjukt trött av kaffe nu för tiden.

Vid 1 lämnade vi anna vid tåget och sen kollade jag lite efter mobil, hittade dock ingen som föll mig i smaken. Tänkte fortsätta sökandet hemma i Borås lite längre fram i livet. ;) När vi kom hem från stan blev det julmat för typ 3000:e gången i rad och sen gjorde jag och Emelie en enorm snögubbe på mer än 1.80m.

Här får ni en bild på mig och snöis! Nu blir det tv med familjen! :)





Man blir lätt uttråkad här, det är synd. :/


Good vs. Bad

Julafton var helt perfekt, fick allt jag hade önskat mig och lite till. Nu ska jag bara önska mig en ny mobil till födelsedagen också, så är allt kirrat. :)

Idag har Emelie klippt mig, blev för kort, men hoppas att det växer ut snabbt! Snart blir det till att börja fixa sig, för ikväll bär det av till Sara och Lisa. :)

God Jul igen och en puss på det! :D

Good girl.

Sitter i soffan med mammsi och mormor nu, vi tittar på uppesittarkvällen och hittills har vi kammat hem 100spänn! Snart kommer Emelie och Pappsi hit, sen är det bara Anna som saknas från våran familj, men hon kommer imorgon.

Idag blev det till att vara hundvakt igen, vi var ute i snön och gjorde en snögubbe och en snölykta. Jag fick till och med på Alva hennes stickade, röda tröja, som hon hatar. Dessutom har jag varit en good girl och skottat gången, yeah! ;)

Nu ska vi ladda inför julafton imorgon, blir uppdatering tidigast i övermorgon. God Jul allihopa! :)<3


2 dagar kvar.

Precis som alla andra tänkte jag inleda med att säga att det endast är 2 ynka dagar kvar till julafton! Det känns sjukt skönt att redan ha köpt alla julklappar, eftersom jag nu kan sitta här och bara ta det lugnt, medans alla andra i familjen stressar, hehe.

Men iaf, nu sitter jag hos mormor, jag och mamma kom hit för ngn timma sen. Det var ett rent helvete att ta sig hit, snöstorm och glashalt där ute på vägarna, usch! Men nu är vi iaf här och tar det lugnt. Har fikat och slappat i sängen, dessutom passat Alva och Puh en stund medans mamma skjutade mormor till frissan.

Imorgon skall jag antagligen vara katt och hundvakt igen, eftersom mammsi och mormor ska till stan och handla dom sista julklapparna.

Jag avslutar detta inlägg med att uppmana er att lyssna på Bon Iver - Skinny love! Sjukt bra, puss!

Hot and cold.

Sitter på rummet nu med julmusik, chokladpudding och cola. Elin åkte hem för en stund sen, så nu har jag dragit upp elementet på högsta igen!

Igår blev det massa mys och bus. Kvällen inleddes med skitgott friterad med familjen, sen chokladpudding på det och lite Robinsson i början. Sen bestod kvällen av en massa tjöt och sånt, som vanligt. Dock avslutades natten vid ca 4, med ett lyckat resultat, hitills! :)

På tisdag kommer Anna hit, jag saknar henne hela tiden!

Tills hon kommer skall jag tänka på snön och hur kallt det är ute, medans jag sitter här och bränner knäna på elementet!

Puss.

40 minuters sömn.

Nattens sömn blev 40 minuter, vilket innebar cola och kaffe till frukost! I skolan gjorde vi inget nödvändigt, förutom lite geometri. Sen var sista lektionen inställd så vi slutade kvart över 11, vilket var hur skönt som helst!

Efter skolan kirrade Michlos och jag julklappar till klassen, skönt att redan ha det klar, nu ska jag bara fixa till Ku med. :)

När jag kom hem bakade jag asgoda chokladmuffins, varav 4 stycken åkte direkt ner i magen! :)

Imorgon ska vi till Ryaåsar och göra lekar och grilla korv, bluuäh! Ska ta på mig fula mjukis, jogging skor och sätta upp en ful boll på huvudet! Eftersom ett förjeffla högt berg som jag skall bestiga, inte är värt mer än så!

Nu ska jag käka upp mina snabbnudlar och sen borsta tror jag, puss! :)

-

Everything is a mess! Och nu är jag arg med! Detta är inte bra, allt går utför..

HP3, here I come!

Ligger i sängen och lyssnar på musik nu, vet inte riktigt när jag ska lägga mig, är ju trots allt ledig imorgon!

Dagen har varit bra pga av att jag fick MVG på 3 saker och det händer ju bara inte liksom!! Är så sjukt glad/stolt! Pappsi fyller även år idag, så har blivit tårta och gäster nu på kvällen.

Imorgon ska jag henka Emelie till Hulebäck och visita HP3, får väl se hur det går. Efter det tar vi bussen in till Gbg och Anna. Blir bakning och malagning där, sen kommer Henkes och våran familj och så blir det mysskväll! :)

Nu ska jag kissa och ställa klockan! ;)


Bacon

Miklos och jag funderade på hur man får bacon, svaret blev att man tar en osthyvel och hyvlar på grisen. Stackars grisar!

Btw, nu har jag svenska till kvart i 2 och sen eventuellt lucia-kröning i Bgd för att kolla på Millis! :)

Fall for you.

Secondhand Serenade - Fall for you! (den akustiska versionen är oslagbar!)Miche och jag kicked ass idag på matten, har börjat med geometri nu och hitills känns det väl helt okej. Dagen var slapp förövrigt, lyssnade på julmusik på engelskan och slappade på svenskan.

Miche och jag tog bussen 10 över 4 och när jag kom hem blev det duschen och sen skrev jag klart svenska-uppgifterna. Har även målat hyllor och checkat matten, kul? ;)

Imorgon blir det skola igen, sen ska jag luncha med Emelie och eventuellt inhandla lite julklappar om tiden räcker till.

Glöm inte att checka låten där uppe nu, puss!



Sammanfattning av helgen.

Är hemma nu, Emelie och jag har precis kirrat julgran till mit rum, den är jättesöt!

I fredags blev det skola, hem till My med henne och Elin innan Ku. Efter Ku sov jag hos Elin och sen på lördagen var det massa fix och sen fest på kvällen. Började hemma hos Elin med henne, My, Millan, Jenny, Emil och Henrik, sen skjutsade Emelie, Emma och Sara oss till Krok. Var väl helt okej hos Krok, kunde mått bättre, menmen. Stannade där ett tag, son hämtade Emelie och dom Mig, Elin och Johanna. När vi kom hem hade My och Millan städat hela huset och gjort tacos till oss. Så gott att äta efter att bara ätit frukost på hela dagen.

Men som sagt, nu är jag hemma och ska börja pynta granen snart. Blev en lyckad helg trots allt och nu börjar vi planera för nästa, right? :)

Puss, Erica.

(D)

IDAG TAGGAR VI FEST!

Vänta, vänta och vänta...

Befinner mig i skolan med Josephine, Cassandra och Jeff, har väntat skitlänge på att klockan ska bli fem och jag vet att jag kommer få vänta skitlänge till! Skulle ju egentligen ha gymmat innan utvecklingssamtalet, men bestämde att benet skulle få vila ett tag till, eftersom det gör svinont atm.

Förut hade vi ergonomi på idrotten, det lät skittråkigt, men egentligen var det helt okey. Dock kan det bero på att det enda vi gjorde var ställa in våra stolar rätt och vrida lite på axlarna och nacken. Innan dess hade vi matte och datorkunskap, det kanske inte va lika kul. Däremot gick det ganska bra på matten idag, vi hade genomgång av överslagsräkning mm.

När jag kommer hem ska jag öppna min chokladkalender, hann nänmligen inte det imorses. Däremot hann jag öppna en av julklapparna i min "Memmiz-kalender", fick ett adventsljus, ska tända det när jag kommer hem och myser på rummet! :)

Nu ska jag fortsätta vänta, puss Erica!

RSS 2.0