Det är nu det händer.

Nu är det endast en ynka futtig dag kvar tills vi lämnar Sverige för en vecka. Jag har varken packat klart allt jag skall ha med mig, eller shoppat allt jag behöver. Planerna är så att vi skall försöka ta oss in mot Borås/Göteborg och inhandla det sista tillsammans alla tre. Jag påbörjade däremot shoppingen igår efter skolan. Emelie mötte upp mig för att växla pengar och leta skor, sen hittade jag även en liten plånka samt solkräm som får följa med. Därefter tog vi en myslunch på Eest , innan jag begav mig mot jobbet för en sista kväll där innan resan.

Jag har planerat resan så att jag varken skall ha med mobil eller internet, detta mest för att jag skall ha så mycket frihet och semester som möjligt. Det som får följa med är nya Mallorca-undervattens-kameran! Vi ses om en vecka, eller två, det beror på om jag hinner titta förbi.

Puss.

Spola tillbaka tiden!

Känner att jag inte spenderar så mycket tid till mina tankar som jag borde, livet bara flyter på utan att jag hinner reflektera på det som händer. Nyss var det 100 dagar till Mallorca, sen blev det plötsligt 3 veckor och om två timmar är det bara 3 dagar kvar? Väd händer med all tid, jag hinner inte med. 

Hur som helst, jag har börjat i skolan igen, jag har redan tröttnat på att ställa klockan på 6, tur att jag snart har semester igen. Dock känner jag paniken över att packa, hinna växla pengar, göra de sista inköpen, samt förbereda mig mentalt för den kommande utlandstrippen! Det är mycket att hinna på 3 dagar och om det skall fortsätta såhär, är det väl redan imorgon jag lägger upp våra semesterbilder. 

Fy, jag vill nästan spola tillbaka tiden så att jag får längta lite till. Men nu är det som det är, snart drar vi! :)
Bästis är hemma från Norgee!

slut på s och s

Än en gång är jag tillbaka på en snabbvisit. Just nu ser det ut som att både sommarlovet och  semestern tagit slut. Imorgon återvänder jag till min halvdassiga handelslinje, sen jobbar jag fredag till söndag. För att avsluta sommaren åker jag till Borås och myser med dem bästa idag, sen har jag ju trots allt semester igen om 10 dagar, då jag packar det sista och åker mot landvetter. :)

Vi ses om någon dag eller vecka.

mallis

Jag är lite off nu för tiden, det beror mest på tidsbrist och annat. Känner inte för att aktivera mig de närmsta veckorna heller, jag har semester, inte sommarlov!

Ganska onödigt inlägg ändå, jag gjorde det mest för att få skriva att det endast är 20 dagar kvar tills jag och mina fina är på Mallorca. Peace!


<3 u!

RSS 2.0