helg!

Heldag med fotande i Göteborg igår, sen hade vi sleepover hos Anna efter lite sommarshopping. Nu känner jag att helgen gärna får ta plats, då jag har planerat alla dagarna nästan fullt ut! Imorgon efter apun firar vi Sanna, sen vidare till Borås och dess otroligt ocharmiga krogar. På lördag förväntas jag vara på inventering vid 07.00, hur det nu ska gå efter en helkväll i Borås. För att maxxa helgen blir det kortege och ännu mer festligheter på lördagskvällen och sen knyter vi ihop säcken med sovmorgon och ett kvällspass på jobbet på söndag. 

Sleep tight, I need it! 


återbesök

Jag och morgonrocken tar en sista tur på Swedbanks hemsida för att försäkra oss om en bra eftermiddag i Göteborg imorgon. Vi är riktigt glada att lönen äntligen har kommit, eftersom jag och min plånis kanske drar en vända till NewYorker efter skolan imorgon. Hur som helst blev det ett kärt återbesök på både skolan och jobbet idag, saknat dem lite!

time for bed.

back in business

Haft ett underbart slut på lovet, igår jobbade jag hela dagen innan jag somnade in bredvid min fina My. Idag fick jag äntligen spendera tid med min Jonas, vi råkade hamna på bion, mysigare än mysigast. Imorgon är det skola igen, sen avslutar jag dagen på Smakfullt med Linda och lite jobb! :)

Förlåt för att ni alltid får mina dagar i en så kallad punktform, men det blir enklast så :)

sötis my

upptagen med påsk

Firar påsk med kusiner och familj! Jag och Sara har precis badat efter en stekdag i solen, nu väntar soffan med film och snask! Imorgon väntar jobb, bio och en natt hos babe, ledigheten på måndag svider inte alls :)



Tjugo!

Just nu lever jag livet. Det är lov, jag spenderar dagarna med mina fina vänner och lönen kommer imorgon. Jag skall ruscha mot Borås imorgon för att inhandla nya löparskor, sen ska jag mysa på Viskan med My och dessutom klämma in en solning. 

Idag fyller min älskade syster Emelie 20år, vi har firat med bakning*2, en löprunda, fika på Viskan, solning och buffé på Thai silk. Nu väntar jag bara på att det ska bli augustiiii!


Tjugan!

MALLORCA!!!!!

Har precis snattat lite pengar från sparkontot för att betala resan till Mallorca! Vi bokade igår, så den 27 augusti sitter jag, Elin och My på planet till Spanien, Mallorca och Alcúdia. Jag har redan kollat hur många dagar det är kvar, vad jag ska ha på mig under flygresan och hur mycket pengar jag behöver för att överleva där nere. Kalla mig gärna förtids-planerare, men det är sådan jag är när jag verkligen ser fram emot något. 

Gårdagen spenderades för övrigt hos Elin, vi grillade och hade allmänt mysigt, sen idag räddade jobbet mig från tristess. Nu sitter jag med godispåsen och hoppas på att man kan sola imorgon, det hade änna inte suttit fel. En annan sak som inte hade varit fel är att ha min sötnos här...

Nattis!

fem?

Fem dagar senare är jag tillbaka, dock har ni inte missat några större händelser. I torsdags hade vi nationella i Svenska B, sen hamnade jag på Viskan i solen med fina tjejer. Fortsatte myset med kaffe på Elins altan på eftermiddagen. I fredags var jag som vanligt instängd på ICA, sen avslutade vi dagen på krogen. Somnade bredvid min ängel och vandrade mot arenan på lördagen för info. Igårkväll firade vi min farbror, idag ska jag ut och springa och sen dra mig mot jobbet. 

För er som inte vet har jag looooov nu den kommande veckan, bäst för solen att den vaknar varje morgon! 
Puss!

Lycklig?!

För er som undrar, lever jag fortfarande, jag har bara lite tidsbrist när det gäller allt. Har kommit på att jag antagligen är den lyckligaste på jorden, fast jag inte riktigt hinner upptäcka det. Tiden räcker inte riktigt till för att njuta av det, utan jag måste hela tiden kämpa för att fortsätta behålla lyckan. Men nu har jag allt jag velat ha, min Onepiece, min iphone, jobb (2-3st), underbara vänner och en perfekt pojkvän. Det kan helt enkelt inte bli bättre, men som sagt, jag hinner inte... :(

Hoppas ni hinner leva, idag ska jag försöka hinna med att shoppa, sola och andas. :) puss.

ajfån

Eftersom jag inte har lärt mig att blogga från mobilen har det börjat bli glest mellan mina uppdateringar. Det är så mycket enklare att kolla allt via mobilen, istället för att dra fram datorn varje kvart. Men i alla fall så var vi i Jönköping igår, det var faktiskt kul, mest för att jag, Natalie och Lisa kunde sitta ute och sola hela eftermiddagen. När vi kom hem fick jag "panik-slå-in" alla Annas paket, för att hon tio minuter senare skulle kunna slita upp dem. Idag fick jag agera barnvakt åt Zoey, sen shoppa presenter till andra Anna med Elin. Nu är även de färdig-inslagna och snart beger vi oss mot Anna för en bastukväll!

Puss!

Mässor

Efter att ha stått på betonggolv de senaste två dagarna, är mina fötter glada över att UF-mässan är finito! Nu är det bara mässan på Elmia kvar imorgon, sen är det helghelghelg! Den startar vi med att fira min fina Anna som idag fyller 23år, sen fortsätter vi att fira mig, Elin, Anna och My som också har fyllt år, detta med en bastukväll! Helgen avslutas med jobb på söndag, sen hinner jag förhoppningsvis med att träffa min Jonas under någon av dagarna. 

Trots all överkonsumtion av godis idag, får jag nog ner lite till, puss!

Trött chey

Idag valde jag och Emelie den enkla vägen, frysmat från ICA Maxi! När hon upptäckte att hon fick ta med mitt kort till butiken, råkade hon även köpa med en kladdkaka med pepparkakssmak. Vi sitter just nu och äter av den Indonesiska kycklingen och myser i våra Onepiece. För övrigt är jag helt slut, har stått upp hela dagen på mässan, finner inga ord för hur nära jag var på att somna i bilen påväg hem. Känner även nu att jag inte kommer orka med en långkväll idag..

Imorgon återvänder jag till mässan, gott e de!

Impulsivt och hektiskt

Nu var det sådär längesedan jag bloggade igen, jag fattar inte vart tiden tar vägen! I söndags hamnade jag på jobbet och igårkväll blev det en impulsiv bio med mina finaste! Min eftermiddag idag har varit förjävlig, jag har mest yrt runt i regnet och varit sur. Tror att det kanske berodde på mitt sockersug, men man vet ju inte om vädret hade en liten inverkan med. Tänkte i alla fall dra mig mot duschen nu, sen laga mat och lyssna på lite nostalgimusik!

Nu följer några hektiska dagar!!!!

"Tjäna pengar, eller slösa pengar?"

Det var nästan så att jag skämdes nu när jag såg att jag inte bloggat på 3 dagar. Måste även erkänna att jag var tvungen att gå tillbaka för att se vad jag har berättat för er. Därför tänkte jag nu göra en snabb genomgång av det som hänt. I torsdags valde jag jobbet, Emelie råkade nämna meningen "tjäna pengar, eller slösa pengar?" , då tänkte jag efter lite och tog mitt förnuft till fånga. I går lämnades jag ensam på APU:n, dock var det helt okej efter två lådor jordgubbar. :) På kvällen blev det krogen, först X&Y, sen Viva! Jag måste erkänna att jag faktiskt glömde mig leg hemma och fick tvinga till mig skjuts för att hämta det. Kvällen blev för övrigt bättre än bra och definitivt roligare än förra helgen! 

Idag jobbade jag kvällspass med Jennifer, sen var det tänkt att jag skulle dra ut igen, men sängen lockade faktiskt mer idag. :) Imorgon blir det jobbjobbjobb, på måndag blir det jobbjobbjobb!

Puss!

RSS 2.0