trefavoriter.

Nu är jag hemma efter gårdagens kuligheter, jag hamnade i soffan med en chipspåse och datorn, Onepiecen är också på! Kommer nog ligga här hela dagen, för vet ni vad, jag är ledig, EN LÖRDAG! :) Började dagen ganska bra ändå, My och jag drog på oss charmiga glittertajts och fick skjuts ner till mataffären av hennes syster. Fula som vi var, utan smink och helt traschiga sedan gårdagen, stapplade vi direkt bort mot snabbtmatskylarna. Jag laddade även upp med min chipspåse som delar mysglädjen med mig just nu. Känns även bra att jag har sovmorgon imorgon med, jobbet börjar inte förens 13.30, dock kommer det bli kaos, det vankas miljontals folk!

Hur som helst, jag ville även dela med mig av lite intern kärlek, mina tre bästa inköp/presenter den senaste tiden! Först och främst har vi mina två julklappar, en svart klänning och en svart stickad kofta. Klänningen är från GinaTricot, den är svart, perfekt lång och passa till både vardags och fest. Sen har vi koftan, den är från JC, även den är svart. Den har världens bästa material, super mysig verkligen, sen kan man dra hur mycket som helst i den och bara mysa in sig. Till sist har vi ett mellandagsrea-köp, jag var lite osäker om jag hade råd först, men jag ångrar verkligen inte att jag köpte dem. Det vi talar om är ett par svart/gråa jeansshorts, dem skall vara svarta egentligen, men är liksom lite slitna så att dem går mer i den gråa nyansen. Dem är höga i midjan och även lite stretchiga, världens bästa shorts helt enkelt. Det goa är att jag kan ha dem nu med strumbyxor under, men även i sommar med bara ben, bäst är det!

Enjoy the night!


Det bästa med att vara sjuk!

Som alla kanske förstår är jag inte helt kry än, på ett sätt suger det, eftersom jag ligger efter som fan i skolan. Dock kan det vara positivt ibland, man får frukost på sängen, spendera hela dagen framför Disney, samt en sjuk syster som lagar precis den mat man vill ha. Idag står kyckling och vitlök på menyn, förvånade när det gäller mig?

Hur som helst, längtar lite tills jag är helt frisk, då ska långstroppen börja träna, volleyboll it is! :)

Måste be lite om ursäkt innan jag säger adjö, det kommer inga bilder än, datorn ligger och ruttnar i skolan. :(


Fredag den trettonde!

Dagen till ära hamnade jag på sjukhus, det var dock inte så illa som det låter. Jag har ju varit sjuk länge och igår morse höll det inte längre. Jag fick till en äckligt hemsk hostattack i bilen påväg till skolan, sen brast det liksom inom mig. När jag skulle stappla iväg till skolan började jag gråta av smärta, så min fina klass ville skicka iväg mig till vårdcentralen. Istället körde en lärare upp mig till akuten tillsammans med min kära Josse. Där tog dem in mig till ett eget litet rum och fifflade med olika prover från halv tolv till halv 4. Jag hann även med en lungröntgen och lite annat skoj! Kändes lite som Cityakuten när dem körde runt en i en liten säng bland hissarna och rummen, speciellt med den mysiga blåa sjukhusfilten. Hur som helst fick jag reda på vad som är fel nu, jag har lyckats dra på mig lunginflammation, lagom gött!

Imorgon kommer lite kul bilder! ;)


RSS 2.0