G O T T N Y T T Å R !

Bara för att jag vet att jag inte kommer ha någon tid över ikväll, så säger jag det nu, gott nytt år! Hoppas ni får en underbar start på 2011, vi skall göra vårt bästa för att få det med! Härnäst står dusch, fix och middag på spel, puss! :)


Sovis

Flänger i mig glass med kolasås, samtidigt som jag planerar det sista till imorgon. Det som betyder mest är att jag får en riktigt lång sovmorgon. Sen  kvittar det hur dagen går, så länge den blir perfekt. ;) Hittills ser det bra ut, har hittat kläder, fixat en "smikös" och gjort efterrätten. :) Tidigare idag blev det Borås, handlade lite småsaker och träffade Carro. :)

När filmen är slut, blir det sängen, som Puh förresten har äcklat i. :(

Helt lojj.

Klockan är 23:45 och äntligen har jag och Emelie pallrat oss hem och landat i soffan. Blev en kul, mysig och lite dramatisk dag. :) Först en tidigt nyårs-shopping i Borås, där två av fyra kassar ramlade ihop. Och sen kan man ju inte alls gissa att jag halkade och låg på marken med tusen varor utspridda över hela vägen i Knalleland. Pinsamt, men gav också mina vänner ett gott skratt. Därefter inhandlades äntligen nyårsklänningen, inte snygg, men helt okej. Efter att ha lämnat av alla varor, satte jag och Emelie  oss på en varm och gosig 101-buss mot Anna och Henke. Väl framme i Göteborg testade vi några Onepiece och sen blev det klättring för hela slanten. Riktigt stolt att jag klarade en 5A, 5B och en 5B+, den ena väggen hade till och med en minimal lutning. :) För att fira vandrade vi mot thai och trerätters! 

Nu några klätterskador senare och en fantahög kropp, ska jag snart sova.
(Klätterbilder kommer imorgon när tid finns.)

Bilder från julhelgen!

Julafton.
Julgodis.

Sötjulgranen.
Julmat och söt familj.

Juldagen: Grillning och utemys i underbart väder!
Alva i sötskorna!


God jul!

Usch

Har varit i Göteborg med My och Elin hela dagen. Gick runt och letade nyårskläder, samt fikade hemma hos Anna och Henke med Kalle. Blir så otroligt frustrerad över att det inte finns en enda klänning som sitter bra och är snygg. Sen en andra sak som gör mig otroligt irriterad är människor, sådana som står i vägen och trängs. Usch, jag är verkligen inte gjord för att rycka i kläder på mellandags rean...  Till råga på allt har Emelie gjort paj, MED LÖK, fyfan, hon vet att jag hatar allt sorts lök, förutom vitlök. Hoppas gästerna får mig på bättre humör när dom kommer om 25 minuter. :)

Imorgon blir det mathandling till nyårmiddagen och därefter tandregleringen. På kvällen blir det klättring i Göteborg med Anna, Honken och Emelie. Vi får väl se vad jag lyckas leverera på den ostabila väggen. :)


Alla bilder jag lovade, kommer i nästa inlägg. :)

Panic at the disco

Drog en vända i Borås med familjen Oppmark nu på eftermiddagen. Kom hem för en stund sen, men går igen om en halvtimma. Börjar få en rejäl jävla ångest för nyår nu, studiebidraget kommer inte förens på fredag och jag har inte hittat en enda jävla klänning som är det minsta snygg. Sen måste jag inhandla dom sista julklapparna som skall bytas på nyår, hur ska jag klara det ens?

Imorgon blir det eventuellt Göteborg, onsdag Borås, torsdag Göteborg och fredag eventuellt Borås. Något måste jag ju hitta?!

Tihi.

Emelie lyckades klämma ur sig vart min sladd fanns, så imorgon lovar jag att jag ska leverera bilder. Vi får dock se hur morgondagens upplägg blir, bilderna kanske inte ligger uppe 07:00.

Nattipuss!

:)

Har återfunnit lite glädje och längtar nu till veckans alla händelser. Imorgon blir det Borås, Göteborg eller hänga med kusinen, sen på kvällen är vi bortbjudna. Senare i veckan blir det nyårsshopping, tandregleringen, nyårsafton, jobb och massa mys. Mest längtar jag faktiskt till imorgon, jag älskar när hela familjen är bortbjuden. Det är då man spelar sällskapsspel, pimplar litervis med läsk och äter underbar mat. Det som är ännu lite mysigare, är att man får klä upp sig lite extra. :)

Innan mixtrade jag ihop nyårsefterrätten, får se hur den blir. Just nu skriver jag bordsplaceringar. :) Det enda som jag ogillar nu, är att min mobil-sladd är borta, har massa fina bilder på den.. :(

Ledsen tjej.

Befinner mig i sängen just nu, sökte värme under täcket för att inte förfrysa. Åkte ner till Elin igår för att byta julklappar med henne och My, tack för sakerna gullisar! Därefter sov vi över hos Elin och idag hämtade mamma upp mig runt halv 11. Vi skulle lämna mormor i Gislaved och sen bara mysa hemma. Kände inte för att vara inne resten av dagen, så tog en tripp runt sjön i mammas söta Havanna-jacka. Nu ligger jag och lurar på om jag ska testa nyårs-efterrätten på mamma och pappa. Ska bara se till att vi har saker hemma till det med. 

Kom på innan hur ledsen jag egentligen är för att vara "gammal". Jag vill vara liten och önska mig Barbie-dockor och Barbie-kläder varje jul. Då kunde man leka med dom flera veckor efter jul, nu får man bara det man önskar mig, sen är julen slut så fort man slitit upp paketen. Jag finner inga ord för hur mycket jag hatar mig själv för att jag inte uppskattar julen lika mycket längre...

Hoppas ni har en underbar helg, puss!

Tillåtet.

Klockan har slagit tolv och julafton är över, vilket betyder att det är tillåtet att vara osocial. I och för sig har dem andra lagt sig, så det finns inget att vara direkt social med. Jag ska också dra över mig täcket och invänta morgondagens bravader, men först informera lite. Först och främst vill jag tacka min underbara familj och släkt för allt fint, sen vill jag bara säga att jag kommer bli en klättermus efter vad jag fick i julklapp. Den nöten kan ni klura på tills ni vaknar på riktigt. :)

Mys nu in i det sista, julhelgen fortsätter! :)

God Jul!

Äntligen är det jul, jag vet inte hur många månader jag har längtat efter denna dag. Jag har redan tömt julstrumpan och skrapat fram vinster på mina julklappar. Tomtis visste precis vad jag ville ha, spänning och onyttiga ting! Nu ligger jag i sängen och försöker tänka bort dagens stress. Ska hjälpa mamma eftersom Anna och Emelie jobbar, sen ska jag bort till kusinerna och därefter duscha och göra mig fin inför kvällens mys! 

Eftersom detta är en otroligt mysig högtid, tänker jag inte spendera den framför datorn. Därför säger jag nu God Jul till er alla och hoppas ni får en underbart fin dag. Inte minst till min familj, mina underbara vänner och min älskade pojke.
God Jul önskar jag med värme. :)

Bild sen julen 2009, snart tar jag återigen på mig min röda kjol! :)

Som alltid :)

Sitter och väntar på uppesittarkvällen, alla julgäster har anlänt och soffan kommer vara fullsatt om mindre än 1 och en halv timma. Känns underbart att äntligen få känna lite julkänsla, dock lite tråkigt att den inte kommer förens dagen innan. Kan i och för sig bero på att jag verkligen fick uppleva all julstress och julstädning idag. Det var otroligt långa köer i hela Borås idag, är glad att jag fick köpt det sista i alla fall. 

Trots att jag känner att julen är på gång, känns det ändå inte som att det är IMORGON!?

Hoppas ni får en underbar uppesittarkväll och har det lika mysigt som vi. :)


Boråsparken i all ära.

Sötis!

Ligger i soffan med Alva i knät, blev till att vara "barnvakt" idag igen. Hon har på sig sina nya fina skor, urgulliga! Tänk er en dvärgpinscher med zebra-mönstrade dojjor, åh vilken skrattfest jag och mormor hade i djuraffären. Hon börjar i och för sig lära sig att gå i dem nu, duktig tjej. 

Det jag väntar på nu är att resten av familjen ska komma hem, behöver avlösning så jag kan hoppa in i duschen. För er som inte vet, fick vi jullov idag. För er andra som inte vet, är det uppesittarkväll och sista-julshoppings-dagen imorgon!

:)
Sommarbild på vingeltjejen!

tid?

I typ förrgår tömde vi skåpen för att det var sommarlov, nu är det tydligen jul och nyår? Känner att jag inte riktigt hänger med, skoldagarna bara försvinner, det blir fredag hela tiden. Vet inte om jag gillar det eller ej, vill nog stanna tiden och kolla vad som har hänt den senaste tiden. Som alltid sitter jag lost i soffan och väntar på nästa dag och dagen efter det... Sa jag att det är jul typ imorgon, eller i alla fall julavslutning, ska kanske klä upp mig till och med! 

Sovmorgon till halv 8 i alla fall, nattipuss!

Himla tyket.

Knaprar på en ostkaka och skriver årets sista uppsats. Både morgonrocken och filten gör mig sällskap, även lilla Alva som ligger i knät. Känner att min lärare var en aning grym som gav oss en uppsats-skrivning, så här kvällen innan jullovet. Fann ingen glädje alls i beslutet han tog. Mitt enda ljus nu är att jag vet att det kommer vara klart om någon timme och att det sedan är slut med läxor för år 2010. Att 2011 står för dörren har inte riktigt nått min hjärna än, skumt! 

Slutade halv 12 idag, samma imorgon, sköönt!

Börjar bli...

Ligger i sängen och lyssnar på Jay, samt äter upp lördagens överblivna godis. Har otroligt ont i huvudet och halsen, känner mig hängigare än vanligt och anar en kommande förkylning. Känns inte alls kul att ligga under täcket med halsduk redan vid 6. Hoppas på att det går över tills imorgon, men kommer fortfarande "råka" missa frilufs-eftermiddagen imorgon. Istället ska jag hem och vara hundvakt, någon som vill gör mig sällskap kanske? :)

Ska leta fram Inception och hoppas på att bli kry.

2.07m

Tänkte börja med lite info: För er som inte vet, är min mobil fortfarande borta, förhoppningsvis så får jag det nya sim-kortet i veckan. 

Sen tänkte jag bara dra igenom den senaste tiden i mitt liv, alltså sen i lördags. Då sov Elin hos mig, vi hade filmmys med Nathalie och Emelie, sen pyntade vi min julgran. På söndagen klockan 07:45 ringde väckarklockan och Erica begav sig mot jobbet. Därefter bakade jag och sov över hos min andra familj, enligt Jozefina. :)

Ikväll ska ja kolla på julkalendern och försöka inse att det är julafton om 4 dagar. Till och med mormor och Alva har ramlat in i Gesebol, nu är det nära! :)


Tänkte förresten på klackar på nyår, återfann mina änglar som gör att jag blir 2.07m, vad säger ni?

:(

Sitter hos Elin och förbereder för pepparkaksbak, My har redan åkt till jobbet. Kvällen igår var helt totalt onödig, blev en mobil fattigare, så om ni vill nå mig nu får ni ringa hem eller hoppas på facebook/msn. Inatt sover Elin hos mig, vi ska kolla på film och pynta min julgran. 

Imorgon blir det jobb, 08:30-14:00, sånt vi gillar! Efteråt blir det eventuellt bakmys, men just nu är det bara spekulationer.

Jobba! <3

Har precis satt i ljusen i min julgran, hann inte pynta igår av ren lathet. Slutade tidigt idag, men satt kvar i skolan och jobbade med matten i någon timma, sen satte jag mig på bussen mot Svenljunga. Läste mattehäftet tills jag somnade, men sen återupptog jag läsningen igen på hemvägen. Nu väntar jag bara på Emelie som skall försöka hjälpa mig med det som inte riktigt går in i hjärnan. Imorgon får det helt enkelt bära eller brista. En sak som brister är sista lektionen imorgon, jobbet kallar! Stänger med Lousie, sen ska jag förhoppningsvis sova hos sötnosen! :)

Ekvationerna kallar..


Skamligt.

Igår var det Lucia, jag hade en bra dag, trots att den inte alls var som den skulle. Egentligen skulle jag varit i skolan och tittat på mysiga luciatåg hela dagen lång, sen dricka glögg och äta lussekatter när jag kom hem. Istället missade jag och My bussen med bara några få sekunder, vilket innebar att jag även missade julmyset i skolan. Sen ringde jobbet så jag fick skippa sista lektionen, vilket innebar 0 lussekatter efter skolan. Stängde med Linda och sen sov jag hos My ännu en natt. Såg inte ETT ENDA luciatåg på hela dagen, inte heller idag har jag sett något... Det är både pinsamt och ledsamt att jag missat hela grejen med lucia


Funderar på att gå och klä min julgran för att få tillbaka lite jul-feeling i alla fall. :(


Jobbjobbjobb

Det gick prima på jobbet igår, stressigt tills fem sen var det ganska soft ända tills stängning. Fick jobba över en timma, fast det är bara soft för plånisen! Fick skjuts hem till My och sov där, vi segade och missade bussen idag, det sög, för jag sprang typ bredvid den... Chefen ringde precis, så åker till jobbet om tjugo minuter, sen sover jag hos Elin, sovmorgon imorgon med. :)

Snabbt

Har precis avslutat en skål pepparkaks-musli och tänkte dra igenom dagens planer lite snabbt. Först ska jag sätta på lite städmusik och fixa ett acceptabelt rum, därefter ska jag packa och försöka hinna få in min julgran. Vid 13.04 går min buss, då är jag okontaktbar och befinner mig på jobbet. Slutar 20:30 då mitt hjärta möter upp mig för att få en sleepover-gäst. 

Imorgon börjar jag 10:10, myspys! (Bilderna sen igår kommer förresten inte upp nu inom det närmsta, hinner inte)

Mest bäst!

Har lyckats starta min helg på det bästa sättet, mysa! Tog sovmorgon och vandrade ut i snön med familjen. Vi grillade korv, letade gran och byggde en snögubbe för att gynna brevbäraren. Därfetr blev det glöggmys i soffan framför Greveholm, kan det bli bättre? Yes det kan det, för snart ska jag hoppa in i duschen och sen kommer det folk hit. Ännu en kväll med god mat och tårta väntar!

Imorgon blir det sovmorgon och sen jobbar jag på kvällen. Ska ha sleepover hos min gullunge My sen, eftersom jag har sovmorgon på måndag. :)

Bilder från dagens äventyr kommer när Emelie letat upp kameran och jag fixat på mig en lite finare outfit, alltså ikväll. :)
sööt


invigde kvällen med en kall.

Äntligen är det helg och en massa mys och jobb väntar. För att öka på det bra humöret har jag sovmorgon på måndag/tisdag, love it!  Efter skolan åkte jag vidare mot Bollebygd för att möta upp Anna och åka hem. När hon hade slutat och skulle plocka upp mig, flängde hon ur sig att vi kanske skulle köpa en B&J. Woho, bra start tänkte jag! Så i bilen hem satt Anna och jag med en iskall Half baked och invigde helgen. Nu har vi precis ätit och väntar på tårtan som kommer med taxin om en stund. På tv:n visas idol och kvällen kan inte bli bättre! :)

Imorgon blir det sovmorgon sen pulka-åk och korvgrillning! :)

ÅNGEST!!!

Ni vill inte ens veta hur sjukt oansvarig jag är med mina pengar, jag borde inte få äga ett kort ens! Fick brev med mina senaste köpt-noteringar (på 1-2 månader) idag, räknade ihop alla Hemköp, Sybway, Karamell, McDonalds m.m. Slutsumman blev 908.40kr (!?!?!?), hur är det ens möjligt, dessutom har jag tagit 100 kr då och då, vilka säkert har gått till skit dom med... Fy vad jag skäms nu, ska aldrig dra mitt kort i någon blajjbutik igen, aldrig! 

Det enda positiva idag är att jag snart har skrivit klart affärsplanen, samt att jag får jobba i helgen, wiiie! :)

Jag längtar!

...till helgen
...till lovet
...till julafton
...efter lönen
...till nyårsafton
...tills jag fyller år
Har hittat en alternativ nyårsklänning nu, men än så länge är den bara en av hundra i mitt huvud.
Har även bytt design på bloggen nu, lika kass som förr, men det rosa gick mig på nerverna!

Slutkörd!

Sick puppies och min säng är mina bästa vänner just nu. Är helt slutkörd efter dagens bravader! Non-stop vattenpolo+simning i 90min kändes jävligt gött idag, men om man sen lägger på att jag har sovit för lite och varit ganska off the road i skolan idag, så är det ingen bra kombo. Somnade nästan i bilen hem och då var klockan bara 6? Ha i alla fall lyckats hålla mig vaken hela skoldagen och även under utvecklingssamtalet, så nu bäddar jag nog snart ner mig under alla filtar och täcken. 

Imorgon är det kortdag, me like!

Kämpar.

Jag och Emelie kämpar med det understa lagret på Aladdin-asken för att mamma ska öppna en paradis istället. Jag har förträngt smaken av likörtryfflarna och Emelie tömmer just nu ut innehållet av en körsbärslikör. Vi har myst ner oss i soffan och tömmer alla gotte-gömmor som finns. Man kan inte säga annat än att jag har varit en livsnjutare i helgen. Har roat mig, umgåtts med mina bästa vänner och ätit så mycket snask som tillåtits. Har även kommit på vad det godaste jag vet är, en riktigt fet baguette med kycklingröra, finns det något bättre? Jo, om man toppar det med läsk, det står som nummer två på min favvolista! 

Dagen har spenderats i Borås, blev en tripp dit efter att mina fyra sötisar lämnat mig. Jag och Emelie myste med kycklingröra och letade skor. Hittade ett par stövlar som mammsi nog inhandlar imorgon. :) Som en vind från ingenstans hann jag även med att träffa hjärtat och därefter fika, samt gå en promenix med Jeff. 

Bra helg á la Erica!

Det drar

Sitter i soffan och försöker hålla mig vaken med My. Elin och Camilla gav just upp och klockan har inte ens passerat midnatt? Vi vill förmedla att vi hade kul igår och att vi har haft det myspys idag. Ska försöka få med My upp snart, då mina ögon har protesterat sen jag gick upp imorse.

På ett sätt vill jag bli in ringd imorgon, men på samma gång vill jag sova, sova, sova!

V jag K

Efter skolan blir det körigt, vilket skapar en liten ångestpartikel på min lilla hjärna. Först får vi besök, sen ska jag ner till Elin innan vi åker vidare till Alexandra. Ska spendera tiden där tills sista bussen går och då lär jag landa hos min underbara My, eftersom jag ska sova där. Imorgon hoppas jag på jobb under förmiddagen, sen på kvällen blir det vänner jag känner, love!

Allt handlar om myspys.

Har ramlat ner i sängen efter en ganska bra dag ändå. Avslutade perfekt med lite julklapps-inslagning och pannkakor. Efter skolan handlade jag nästan klart alla mina julklappar, åt en onödig glass, frös och hade kul. :) Blev till att värma tårna i duschen och sen mysa in sig i morgonrocken. Imorgon är det fredag, många planer!

Ska ladda mp3 i någon minut till, sen släcker jag ner för den här torsdagen. :)

Joy

Nu hör ni inte av mig försen imorgon, ska äta, sola och fördriva tid i stan, sen åker jag till Svenljunga. Skiter i datorn ikväll, bättre att lämna den i skolan. Feel joy!

RSS 2.0