Tiden?

Dagen bara försvann, tränade och sen var det kväll?! Väcktes av frukost på sängen, me like!

Imorgon väntar en sjukt lång skoldag, save me!

Klockan är för mycket, borde drömma nu, istället strömmar Nirvana in i mina öron, puss!

Blöö.

Orkar inget för tillfället, är inne i en sån period då allt är botten. Får väl hoppas på att det dåliga humöret försvinner snart igen, tills dess borde ni lyssna på lite Nirvana!

Puss!

'Cause you had a bad day.?!

Va hos tandregleringen idag, bestämt vilka tänder jag ska dra ut och så. Blir nog 4 tandläkarbesök innan jag går med räls i vår! Känns nice att dra igång med skiten så snabbt som möjligt! Efter skolan idag henkade jag Emelie till gymmet, det var SÅ ingen bra träningsdag. Gick 4km, sen var jag arg, vet inte varför, kanske för att det var sjukt tråkigt, men vem vet?

Nu ska jag nog sova, redan borstat tänderna, love it!

I hate snow!

Sitter i soffan med en kopp te, väntar på att Emelie ska fixa klart semlorna. Innan idag sprang jag med Emelie och Nathalie på gymmet, klarade hela 6km, men då sprang jag inte hela tiden. Kändes soft när jag var klar, så jag firade med choklad!

Ikväll skulle vi först till Adam, men sen ändrades det så skulle bli mys hos Mikael och sen skulle vi dra vidare till Krok. Dock är snön ett hinder, hatar den just nu, rubbar alla mina planer! Istället blir det familjemys med schlager och trerätters, kanske blir ganska mys det med!

Imorgon ska jag till bitchen och sen sover jag där. Jag är sjukt smart som har bokat tandläkartid klockan halv 9 på måndag och jag börjar i skolan kvart i 1...Eller inte...

Btw, orkar inte skriva om Mäshult (lat som jag är), lägger upp lite bilder på Facebook ist, puss!


Candy on a early night.

Hemma nu, tänkte köra en outstanding update på den senaste veckan! Dock inte nu, ska äta upp godiset och sova, så skriver ner allt imorgon. Kanske inte blir direkt på morgonen, för om man nu kommer ut i snökaoset överhuvudtaget, så ska jag till bitchen, eller träna och gå på bio med Emelie, eller vara med Elin. Sen kanske vi drar in ngn fest i kvällsplaneringen, men får se!

Natti, puss!

Gone!

Åker till Mäshult imorgon, kommer hem på torsdagkväll igen. Tills dess når ni mig på mobilen!
Kommer sakna sötnosen!
Hade, puss! :)

El fin de semana.

Fredag: Blev fest på Sjöbo med Elin och typ hela klassen, sov hos Elin sen.
Lördag: Handlade med My och Emelie, sen blev det Schlagermys @ my house med Elin, My,Camilla, Emelie och Frida. Blev en helt insane natt med galna lekar osv. Sent Statoilbesök och sen sov My och Camilla här.
Söndag: Camilla åkte hem tidigt, nu sitter jag och äter med My och Emelie. Sen kommer Anna och Henke, därefter drar vi till U-hamn och glider i barnbacken!

Ikväll när jag kommer hem ska jag börja packa inför Mäshult, sen får vi se om jag sover hos My.

Puss!

Schemalägga livet?

Cassie påminde precis mig om bloggingen och filmanalysen som ska vara klara och inskickade imorgon. Kände att paniken började infinna sig i min hjärna! Antingen blir det uppesittarnatt, eller tidigt uppstigning imorgon..Lutar åt natten, tur att man är ledig imorgon! :)

Helgen är kirrad nu, imorgon blir det fest, på lördag schlagermys med flickorna hos mig och på söndag ska vi ha familjemys i U-hamn, as usual! Kommer bli en ganska nice helg I think, dock slog det precis mig, NÄR SKA JAG HINNA PACKA FÖR MÄSHULT!? Shit asså, måste schemalägga mitt liv...

mys med syster!

Emelie har just gjort sin tredje negerbollssmet, vi hamnade i soffan framför "halv åtta hos mig" och nu jäser vi!

Ville bara säga det, puss!<3

Det är när

...folk på bussen frågor om man vill sitta, som man känner sig gammal.
...man inte får plats i solariet, som man känner sig lång.

Lycka!

Uppdatering!

Jag har INTE slarvat bort Emelies halsduk! Den låg i hennes garderob hela tiden, lyckat!

Men iaf, att jag hittade den gjorde min dag!


Schlagermys/söndagsmys!

Precis tryckt i mig en semla och därefter desperat försöka få tag i Bea. Måste planera morgondagen, vilket lutar åt gym, solning och skola. Dock kan inte planerna slås fast utan Beatrices medverkan. Under de närmsta två minuterna ska jag försöka få tag i henne ännu en gång, samt berätta att förmiddagen spenderades med familjen Gustavsson nere vid isen. Vi grillade och hade allmänt mysigt, precis det som en söndag är till för.

Igår sov Elin här, vi spelade yatzy sammanlagt tio gånger, jag lyckades ta hem segern ynka yvå gånger...Innan dess hade vi schlagermys med mammsi och pappsi! På menyn stod asgod pepparstek, hallon/limepaj och morötter+dipp! Vi satt och betygsatte dom olika låtarna, pappa satte en massa ettor på Frispråkarn, vilket kan ge en hint av att han ogillar rapp. ;)

Sen ska jag hoppa in i duschen I think och försöka läsa lite Medea. Puss!

Ögonblicksskrivning.

Ligger i soffan med pappas dator i knät, min dog ju igår och laddaren ligger kvar i skolan.  (-.-) Pappa har precis kokat nudlar, det osar otroligt gott må jag säga! Har inte hunnit klä på mig än, så springer runt i pyjamas och morgonrock so far. Kollade igenom 2008 och 2009 års sommarbilder förut, man blir ju inte lite sugen på bränna, glass, camping, sol och bad?!?!

Snart kommer Elin, vet inte vad vi hittar på, men ikväll blir det iaf schlager-mys om vi inte drar på fest. :)

Igår var vi i Sätila med Ku, hade sjukt kul! Asnice folk, som är precis som jag, är sånt jag gillar!




Nu ska jag, fläsksvålen (HAHA, fan vad jag är rolig!!) dra sig upp mot riktiga kläder och tvätta ansiktet, puss!
Njut av min sommarinspirerade bild! :)

(4-5 feb)

Sitter med en seg filmanalys av en psyko-film, känner bara för att stänga ner dokumentet och gå till maten. Detta är sånt jag inte orkar med på en fredags förmiddag. Men slipper det om ca 20 minuter, sen är det bara en lektion kvar av dagen.

Ikväll ska Ku till Sätila, kmr bli nice, hade iaf kul där sist. :) Imorgon ska jag sova hos Millan med Elin, kommer nog nog bli gaanska så mys! <3

Igår Slutade vi 11, gick runt i stan med Jeff och även Samuel en stund. Köpte nya skor, mamma blev typ stolt pga att jag hade köpt "riktiga" skor! (Älskar dom förövrigt, mysiga inuti och man fryser nästan aldrig i dom!) Vid 2 mötte jag upp Alex i Knalleland, sen henkade jag honom och checkade hans lägenhet. Stannade där ngn timma, sen kom Gabbeh och Sibbe efter en stund med. Tog 6 bussen hem och tjötade lite med Jennie. När jag kom hem blev det pizza, gott!

Nu har jag rabblat upp en sjuk massa onödig fakta, så tjing! :)

Stress?!

Min klass har masskonversation på msn, samtidigt som massa andra skriver och sms:ar, hinner helt enkelt inte med!

Slutade relativt tidigt idag, så jag, Emilia och Bea åkte till Knalleland för att handla lite. Bea och hennes plånbok var helt insane! Åkte även ner på stan och kollade lite, sen innan vi tog bussen hem hann Alexander svänga förbi. :)

Nu har jag planerat morgondagen, först blir det skolan, sen mat och solning med Bea. Därefter inhandling av present med My till Elin och till sist troligen vara med Alex.

Puss och stress!

.

Jag orkar, men ändå inte.
Du får mig glad, men du drar ner mig lika snabbt.

Godnatt!

:)

En liten bit kärlek såhär på kvällskvisten!

Sur kärring, eller?

Idag började ju jag och Millan med våran lilla nyttiga period, hitills går det bra. Imorses åt jag äckligt fullkornsbröd, nästan svart vart det (:S), adderade jag ett äpple och ett glas vatten. Då kändes det nyttigt och stabilt, men nu när Erica endast har genomlidit en lektion, dör hon av hunger! Detta kommer aldrig funka, men ska försöka överleva tills lunchen!
Ärligt talat tror jag att mitt liv utan socker kommer få mig att bli en sur jeffla kärring, kommer inte palla sockerbristen mer än en dag!
Nu börjar lektionen och det menas med uppgifter och spotify i hörlurarna! :)

RSS 2.0