Skara Sommarland!

Ställde klockan på 7 och åkte till Skara Sommarland med familjen och Henke. Även om vädret inte var på topp hade vi skitkul och även om jag inte vann min Super Mario-svamp hade vi skitkul! Klarade av frittfall iår med, detta året bangade Emelie, men ersattes utan tvekan med Henke. Jag hade tänkt att stå där uppe och tveka lite precis som förra året, men sen bara flyger Henke iväg och då var det fan inte dags att backa ur. Bara att se glad ut, be badvakten sluta skrämma mig och åkaaa!
Nyss åt vi thai, testade maten från thaivagnen i byn, asgott var det! Bilder från idag kommer senare, eller imorgon. Puss!

Some changes!

Kände att den gamla designen var tråkig och deprimerande, den passade definitivt inte in på vare sig min livsstil eller årstiden. Det fick bli en piffig sommar-design istället, man blir liksom lite gladare av den.
Nu ska min familj äta kyckling, gott ska det bli!

Present.

Kladdkakan blev sjukt bra, aldrig lyckats få någon så perfekt som idag! Tror den tog slut när pappsi kom hem, annars tar den slut snart när Emelie kommer hem. Mammsi och jag har inte fått gjort så mycket än, har mest fördrivit tid med att städa, laga mat och baka. Tänkte börja skriva en lista på kläder man ska ha med sig till Spanien, kanske pussla ihop några outfits med. Blev även sugen på att chocka naglarna med lite färg innan det är läggdags.
Som lovat kommer bild på min present från Elin, plus en bild på kladdkakan!



Kom på att jag har armband från Grekland (Mikael), Kroatien (Elin), Turkiet (Mamma) och Teneriffa (Anna). Kanske dags att börja samla...


13:53

Mamma hämtade mig hos Elin för en stund sen, nu sitter jag och funderar på om jag skall baka kladdkaka eller kladdmuffins. (Svårt val!) Jag vaknade 7 imorse och tänkte gå upp, hell no tänkte jag 2 sekunder senare när jag visste vad klockan var. Idag ska jag och mamma packa om husvagnen och fixa med den, men vi avvaktar en stund och hoppas på att vädret ska suga lite mindre.. 
Vädret sög igår med, så kvällen var ganska lame om man sammanfattar den. Folket var det enda underbara! Fick förresten min födelsedags present av Elin igår, lägger upp en bild på den senare när jag har mer tid. Nu bestämde jag mig för att det blev kladdkaka! Btw, kanske måste börja ragga resväska snart, typ aldrig ägt någon?

18:24

Är galet glad idag, partymusik och komplimanger kan göra allt i världen! Nu ska jag ner och leta ingredienser till negerbollssmet!

Så nära är det!

Idag är det bara en veckan kvar, en rackarns spänd vecka innan vi är i Spanien! Det är galet vad jag längtar, Sun trip tishorna som vi köpte igår ökade längtan ännu lite mer! Vi kommer vara så grymt snygga när vi sitter där alla tre i våra vita turist kläder!
Har precis varit ute och jobbat. Ska ta en galet lång dusch nu och hoppas på att tiden går snabbt! :)


Lite seg.

Har känt mig helt lost dom senaste dagarna, Elin måste ha hatat mig för att jag velat lägga mig tidigt varje kväll. Det är sjukt vad tiden går fort nu med, om man råkar sova lite för länge på dagarna hinner man inte med någonting. Har kommit fram till att det endast är en vecka kvar tills vi åker med! Galet är det, kommer inte hinna packa! Det var när Emelie skickade iväg tax-free-listan som ångesten verkligen började krypa fram, jag behöver verkligen spara pengar, nu!!
Idag var jag iaf i Göteborg med Elin, Gabbeh, Bea och Alexander. Sen på kvällen blev det bad med la familia! :)

Snodde bild sen badet från Emelie, hon sket i bilderna på sig själv... (MÄÄÄH!)

100% helgmys!

Igår åkte jag, Anna och Emelie till Stenungsund. Vi kollade på solnedgången, åt asgod mat och massa snacks, fotade lite, mööös i soffan framför tvn och umgicks med folk. Idag var det meningen att vi skulle åka wakeboard, vattenskidor och sånt, dock möttes vi av pissregn. Envisa som vi är klädde vi på oss allt vi hade med oss och tog oss ner till havet för att iaf fiska krabbor. Sjukt längesedan jag gjorde den, iaf ett år sedan. Vi hann även med att baka lite och spela yatzy innan bilen for hem mot Gesebol igen. Under det dygnet vi var borta hann vi flänga i oss 3 B&J's, dock hade jag lätt fått i mig 100% mer!
Nu sitter vi och väntar på kantarellpaj och glasstårta, jag förväntar mig mys ikväll med! :)

Flyttat hem!

Är hemma nu, har tömt alla godisgömmor och nu ska jag och mina systrar åka till Bolles för att fylla på dom! Blir till att dra på slim-jeansen och försöka se så lite skabbig ut som möjligt. Ikväll skall vi som sagt mysa med B&J, godis och litervis med cola. Känns jävligt soft att få sova hemma för en gångs skull, var längesedan nu. Som det ser ut nu har jag flyttat hem, I think. Jag sa till My att hon kunde ringa när hon behövde mig igen. :)
När jag kom hem hittade jag en söt lila påse, den innehöll ett par söta lila shorts som jag fick av Anna! Dom satt perfa, så jag har levt i dom tills nu. Min kamera är hos My, men bilder på nya kläder/bikinisar kommer snarast..



Ett kärt återbesök.

Jag, Anna och Elin var i Göteborg idag. Trots att det tog över en halvtimma att åka till Frölunda torg, var det värt det! Jag fick träffa mitt kära New Yorker igen! Precis som första gången blev jag helt lyrisk och sprang runt och ryckte i allt. Denna gången fick Anna och Elin hjälpa mig så att inte alla Spanien-pengarna försvann. Det enda jag fick med mig hem var en bikini, kände att jag behövde det efter att den senaste dog... Denna är chock-rosa med turkost leopard mönster. Ynka 99 spänn gav jag för den, gratis typ!

Ikväll ska jag, My, Anna och Elin kolla på massa filmer och äta popcorn! :)

Och dom gör det igen!

I förrgår var vi hos Carro, det var hur galet som helst. Kan inte beskriva hur jävla underbart det var. Vi kan säga att det var 4 stycken skrattandes studsbollar, fast det är ju inte hela sanningen. Iaf igår blev det ett kärt återseende med Elin, vi lyckades skrammla ihop hela EMEC till ett poolparty. Det var ganska kallt i vattnet, så det slutade med att vi satt och spelade poker i Bollebygd vid klockan 04:30. Vi somnade runt 6 och idag vaknade jag vid 3 och upptäckte att hela dagen var borta. Blev ganska ledsen om jag skall vara ärlig, hann precis bara med en dusch och om en stund måste vi dra oss mot Borås.

Vi kör igen, för tredje dagen!!

Crazy days, wild nights!

Hade en sjuhelsikes sovmorgon idag, somnade om ett antal gånger tills klockan närmade sig 12. Fixade ihop lite pengar via jobb här hemma, sen låg jag ute som en liten skinkbit och svettades i solen! Jag kom på att vi hade tårta kvar med, nu har vi inte det längre...
Har planerat att vara med mitt sy-gäng ikväll, blir en favorit i repris hos Carro! Men innan jag drar dit ska jag ha tisdagsmys med systramig!
A wild night is waiting!
UT I SOLEEN!

Day saver.

Dagen kommer slutas med att fikan uteblev, jag och Mikael käkade glass och godis, Anna och Henke kom hit och övernattade, jag sov hemma!
Ps. Mikael, mitt godis är slut...



Alla dessa planeringar..

My och jag började dagen med film och frukost på sängen. Nu har jag precis duschat och ska panikplanera resten av dagen. Först blir det fika med Emelie och Johanna på Viskan skulle jag tro, sen är det resten av kvällen som måste fastställas. Antingen åker jag med emelie hem och sover i Gesebol, eller så åker jag till My och hänger med Bea tills My slutar jobba. Det lutar åt att Bea kommer hit, så det får bli till att åka hem och jobba imorgon istället.

Just nu kände jag att jag har glömt att borsta tänderna, får ta och göra det innan lunchen...

:I

Det är när man hör om en vit volvo som åker omkring i Bollebygd och försöker få med småbarn som man blir rädd. Det är när man ser bilen stanna en stund utanför huset innan den åker vidare som man börjar gråta.

Ja, jag är rädd. Ja, jag vill hem!


Illa är det...

Blev en myskväll igår, somnade till ps. i love you. Nu är My och Bea ute i köket och lagar mat, jag dukade och sen gömde jag mig för att slippa hjälpa till mer. Idag har det varit en vanlig söndag, har för det mesta blivit "fia med knuff" ute i "solen". Ikväll har vi inte planerat något än, känns väl sådär, vill ut och hitta på något!

För övrigt har vi cyklat ganska mycket idag, det sög lite i sista backen när jag skrapade upp tårna. Stackarna bor nu under plåster... Till råga på allt har jag ett feting blåmärke under samma fot (fast på hälen) så nu kan jag knappt gå.  Illa är det att cykla i flipflops!


Hejdå............


Degar!

Jag och Bea har tagit över My's hus nu. Vi har redan hunnit käka varsin B&J och nu sitter vi och trycker i oss chips! My kommer inte hem förens 11-12, så vi är all alone, vilket betyder skräpmat och Volbeat på högsta! Jag blev änna lycklig precis när jag fick reda på att deras konsert inte är förens i oktober, för då hinner ju september-studiebidraget komma! Vilket även betyder att jag kanske kan gå! SCORE!

Mmmm, mer chips!

Funderar på något gott.

Har städat rummet och kört igång en maskin tvätt nu, kände att jag behövde vara hemma en stund idag för att fixa nya kläder och sånt. My åkte med mamma vid kvart i 10, så jag är ensam nu. Har levt ihop med det lilla charmtrollet i 11 dagar nu tror jag. Än har vi inte tröttnat på varandra, dock skapar den tunna luften i Bollebygd lite små bråk då och då.
Egentligen hade jag planerat en dusch nu, men åskan får mig att överlägga bakning istället. En kladdkaka på en lördag sitter aldrig fel. Duschen kan man ju ta efteråt, då det förhoppningsvis är säkrare väder! :)
På tisdag kommer Elin hem, på fredag eller lördag blir det vattenskidor m.m. på havet i Stenungsund.



Hemma på en snabb visit!

Befinner mig i gamla hederliga Gesebol nu, har precis ätit asgod mat och tårta! Förut idag underhöll jag mig med Anna i byn. Vi köpte cheesecake-glass och muffins, sen köpte Nannsen ett halsband till mig. Imorgon ska vi hänga här ett tag, sen ska jag försöka underhålla mig själv medans min quinnnnnna är på jobbet. Nu blir det tv-myyyyys, som alltid här i familjen Olausson! :)
På Tullen igår, min lilla Captain Morgan-Quinna ville inte vara med på bild, så hon klipptes tyvärr bort...
Halsbandet som nu tillhör mig, tack Anna! :)

Ganska kass.

Jag är ganska kass på att blogga nu när jag inte bor hemma, det blir så när man har fullt upp hela tiden. För det mesta badar vi vid lagunen på dagarna och cyklar in till glasscafét och pizzerian på kvällarna. Igår var vi i Borås på kvällen, det blev en grym kväll med råge må jag säga! Idag ska vi sola och bada lite i poolen, sen bär det av till min familj för övernattning. Vi kände att det var dags för lite miljöombyte!

Nu ska vi äta vattenmelon, sen fortsätta gräva i skålen med Nacho Cheese-dipp! Ska försöka lägga upp bilder ikväll när jag är hemma!

Fail.

My och jag skulle vara duktiga nu när vi är själva och får ha ett eget litet hus att ta hand om. Det med disken och handlingen har gått jättebra hittills. Men igår gjorde vi världens största misstag ever! Vi skulle tvätta innan vi gick och la oss,  då slängde vi in en massa vita kläder, plus våra bikinis. När maskinen var klar var min finaste bikini någonsin hela grå och alla asfina glittriga tryck var helt borta! Jag började seriöst nästan gråta, jag menar, vad fan gör jag nu?! Vad ska jag sola i nu för att inte få cp-ränder från en annan bikini, ska jag sola i den äckligt gråa förstöda bikinin?! Åh, jag hatar mig själv just nu, varför fan skulle jag tvätta den, den var ju nästan helt vit och fortfarande användbar, sen bara skiter sig allt pga en tvätt. Jag lovar att världen är emot mig, kunde dom inte ha förstört något annat plagg!

Jag och My har i varje fall storhandlat nu, blev en tripp till City i Knalleland runt halv 9 på morgonen!

Flyttat!

Haft en sjuklt bra dag i mitt nya hushålle! Imorse cyklade vi till lagunen och badade med Camilla hela dagen, sen på hemvägen stannade vi för att handla lite. När vi kom hem blev det glass, sen ringde vi Camilla igen och drog tillbaka till byn. Blev till att besöka glassbaren och pizzerian! Ikväll har vi badat i poolen och spelat GENI, gissa vem som inte vann! Camilla sliceade typ upp halva ryggen i poolen, tydligen var det mitt fel bara för att hon jagade mig... (-.-)

Nu ska jag och min roomate (eller vad man nu kallar henne?) skriva en inköpslista och flänga av oss morgonrockarna innan det blir sänbgen. Imorgon blir det tidigt uppgäng för storhandling, sen bad vid lagunen med Camilla, David, My och kanske Jakob och Mikael. Jagkob och Mikael vet bara inte om att vi ska tvinga med dom än. hehe..

Kommer förresten bli dåligt med bilder nu, eftersom jag inte bor hemma längre.

Älskade vän.

Vi har sprungit, simmat, cyklat halvnakna, åkt båt, ätit onyttigt som fan och umgåtts dygnet runt. Allt detta  har jag gjort med min bästa vän, allt detta kommer jag fortsätta göra med min bästa vän! Jag sov hos My 2 nätter, My sov här 2 nätter, snart går jag upp och packar för att "flytta" till My på obestämd tid! Love you darling!


Nu kollar pappa och jag VM-finalen och äter belgisk choklad! (Anna och Emelie överraskade med söt-choklad!)



Lite snabbt sådär.

Grillfesten blev av som planerat, ringde även hit min trogne kompanjon My. Vi drog oss hem rätt tidigt och hamnade i soffan med popcorn, läsk, glass och choklad! Just nu har vi film-maraton, vi är inne på andra haj-filmen so far... Inatt sover min ängel här och imorgon drar vi ut med båten!

Pöss!
Visst är man ovan att se mig från den här vinkeln? Men i alla fall, sjukt hur mina tänder har förändrats..

Pinsamt.

Befinner mig inte längre i Bollebygd, Anna hämtade mig lite innan 1, så nu är vi hemma och steker i glada Gesebol! När jag hoppade in i bilen utan för Hp hade Anna laddat upp med glass, Monster och godis! Vi har väntat bajslänge på Emelie nu, vi vill bada! Egentligen har vi inga planer såhär på dagen, förutom sol och bad, men dock ikväll står grillfest på schemat. Det kommer bli toppen!
Har spenderat dom senaste dagarna hos My ju, det har varit helt underbart. Att finally få umgås hela tiden och bara göra vad man vill! Eventuellt ska jag bo hos henne ett tag nu när hennes föräldrar reser bort. Det kommer bli mysigt om något! :)
Igår var vi hos Kv på kvällen, My hade askul, jag och Camilla satt i ett hörn och hade bajstråkigt! Pinsamt att folk pekar på en och säger att man är tråkigt, dock vårat eget fel. Vi gjorde ingen större insats för att verka roliga ens. Men NÄSTA GÅÅNG!   Som sagt, det blir vad man gör det till! :)



Favorit i repris.

Är fortfarande kvar hos familjen Persson/Vestberg. Vi hade jätte mysigt igår, trots några motgångar. Kändes lite som om man hamnade bland 1000 Fritsla-bor bara. Idag var jag vid lagunen med Marcus och Camilla, äckligt skönt i vattnet var det! När man har legat på stranden sådär länge och är stekt och hoppar ner i kallt vatten, det känns så friskt på något sätt! Fick även Jozefinas goda middag idag med, efterlängtat som bara den!
Snart ska jag, Camilla och My in till byn igen, sen sover alla hos My!

Preparing.

Sitter hemma hos My nu, hon är hos grannen och "lägger hennes hår" *fniss*. Förut åt vi glass, Merci och drack te, jag har även hunnit måla naglarna chockrosa inför dagens äventyr. Hann med en tripp till Borås imorse med, kul såhär på morgonen när man är ny-duschad och går utan smink. Lägg till att jag inte hade med mig någon hårborste!
Men i alla fall, nu ska jag och My mysa, eventuellt bada lite i poolen, sen vid 2 ska jag möta Bea och därefter drar vi in till Borås. Kommer hem någon gång inatt efter Torsdagskvällen och då sover jag hos My. Hennes mamma bjöd för övrigt just in mig på middag imorgon. Puss!

Saknad.

Ja, okej, det var egentligen meningen att jag skulle summera Öland och berätta om lagunen nu. Men det blev aldrig någon lagun och om Öland kan ni ju läsa om i tidigare inlägg. I dom förstår ni att det var 30 grader varje dag, att vi badade i havet hela tiden, att vi överdoserade jordgubbar/glass/barnsligheter/spel/lekar alldeles för mycket och att det var helt underbart! Mer behöver i och för sig inte sägas. Det är sjukt skönt att Anna skaffade en kille som klarar av att ha algkrig och köpa vattenpistoler utan att skämmas. Finally har jag någon att hänga med!

Igår åkte jag, My och Elin till Borås istället för att bada, var nämligen inte så frestande badväder. Fick äntligen inhandlat jeans-shortsen som jag letat efter sen i maj! På kvällen bytte vi ut My med Camilla, sen sov jag hos Elin. Idag hälsade jag på jobbet en stund, om hade saknat mig jättemycket. Till och med Karins son hade frågat efter mig, då känns det! Efter jobb-besöket blev det glassbaren med Marcus, sen sa jag adjö till min underbara Elin. Hon åker ju till Kroatien i 2 veckor imorgon, bajs!
För övrigt, min nya kärlek ovanför!


Imorgon blir det Borås med mina älskade klasskamrater, sen sover jag hos mitt honeybee, My!

Imorgon, jag lovar!

Jag har suttit i en bil i 6-7 timmar, jag har umgåtts med min bästa vän och badat. Imorgon åker jag till lagunen och myser hela dagen med dom jag älskar mest! Uppdaterar mer imorgon, då jag summerar veckan som gått.
Nu ska jag och min gulli sova!  :)

Ensam kvar.

Idag blev det en tripp ner till havet igen, mys hela dagen med plask i vattnet och bränd kropp! På förmiddagen var hela familjen med, men sen åkte ena halvan hem. Då blev det till att hänga med Sara och Elias, sen käka pizza och fota solnedgången. Är ju sista dagen här, så kände att det var lite dags nu! Jag har gjort massa blajj för att fördriva tiden idag, är ju ensam kvar nu med mamma och pappa, så  det blir ganska booring då och då!
Imorgon åker vi hem. Ska bli kul med folk man känner, tråkigt med folk man känner...

Mysiga Öland!











Nattipuss!

Lite sent.

Hann inte blogga igår, blev så mycket där på slutet, så jag hann inte riktigt innan jag somnade. Tänkte köra igenom gårdagens schema lite snabbt nu istället och skriva om dagens händelser i nästa inlägg.
Vi hade bestämt att det skulle vara stekar dag igår och det blev det med. Sol och bad vid havet hela dagen! Senare på kvällen blev det en efterlängtad minigolf-tur med hela familjen. Jag förlorade som vanligt, med det är liksom en tradition och alla vet redan att jag kommer göra det, så det är ingen vidare big deal. :) På kvällen blev det mys med grillspett och yatzy! Det blev en bra dag, som alla andra!
(Har jag förresten sagt att vi i fredags impuls köpte 1,2kg godis och åt upp det på en kväll?)
Captain Morgan!
Nice shoes!
Mitt "Röjja-i-Spanien"-linne!
Söt-pappa och Söt-Emelie!
Det här var alltså INTE ett inlägg om idag, utan om igår!

Dagens händelser:

- Morgonrundan på cykel för frall-inköp.
- Marknad i Algutsrum (?)
- Borgholm, ITALIENSK GLASS!!!
- Sol och bad vid havet!
Detta har hänt hittills idag och under den tiden har jag hunnit skaffa en nice fläskläpp med hjälp av en havsbotten och en tandställning.Dessutom har jag klämt i mig 6 glasskulor med grädde, feel it!


Italienska glassbaren - Borgholms enda dragningskraft.
Återigen, bilbilder!
Nya badringar och sött par!
Schteeek!
Nu blir det tacos och eventuellt minigolf senare ikväll. Imorgon blir det playan all day loooong!!

Inga äventyr?

Ännu en dag har passerat, den har varit precis lika solig som alla andra. Vi cyklade in till "centrum" i morse och köpte frallor, det har liksom blivit en rutin. Ett smart påhitt är att lägga en filt på pakethållaren så man inte får inte i röven direkt. Try it! Annars har dagen bestått av sol, bad, jordgubbar och pengaslösning! Emelie och jag kom på att vi inte varit men om något äventyr idag, (typ som feta underbara shoppingcentrar!) så vi tog en tur runt campingen på cykeln. Jag lärde mig skjutsa med, helt galet att jag kunde det redan efter första försöket. Sen att alla andra redan har kunnat det i flera år, rör mig inte i ryggen, för jag är stolt!
Nu har familjen tagit ett kvällsdopp och duschat och sånt mys. Sen har även hunnit hämta Anna och Henke vid tåget, så nu är vi ännu fleeer!


Tuffingar på taket!
Tuffing-frillor!
Tuffing tjej med nästan raka tänder och tuffing-blå tandställning!
Tufft!

RSS 2.0