stress och poolparty

Sitter och planerar för tillfället, allt bara geggar sig i huvudet! Det suger liksom när folk inte är överrens! Men som det ser ut nu åker vi till Varberg och övernattar imorgon, sen är jag fri tills jobbet börjar igen. Egentligen var det meningen att jag skulle åka vidare till Växjö på tisdag, men jag känner att all stressen inte gör mig till rättvisa. Därför skall jag nu ställa klockan, skriva packlista och sova!

Vill för övrigt berätta att min helg var på topp, i fredags blev det en utekväll i Borås och igår/inatt var vi hos Adam för att fira honom.

Cheers!


min finepix är här!

En fågel viskade precis att min kamera äntligen har anlänt, därför drar jag nu på mig partykläderna och väntar på min taxi som skall ta mig till posten och kameran! Därefter åker jag och mina goda vän Elin till Göteborg för att hämta lilla Zoey som behöver barnvakt ikväll. Utöver detta planerar jag ett inköp av choklad, jag blev himla sugen på det nu när jag brände kycklingen en aning. En bekännelse nu när vi ändå pratar om mat, är att jag har blivit galet förälskad i rödlök, det finns inget bättre än nystekt rödlök. Nu är det mycket möjligt att jag lät som en av mongoliets befolkning, men jag är fullt normal, bara lite lyckligare än igår. (:

Imorgon kööööööööööör vi, pöss!

hemma?

Pga mammsi och pappsi är Emelie ensam hemma, vilket betyder att jag måste stanna hemma ikväll. Det är nog första gången jag sover hemma sedan, ah, någon gång innan Öland? Direkt när jag kom hem flyttade jag ner till Elin och sedan dess har jag liksom inte orkat titta in här hemma. Imorgon är det mycket troligt att jag sover hemma även då, detta mest för att jag vet att jag inte kommer vara hemma på lördag. Det kan i och för sig vara bra att stanna hemma imorgon, då jag spännt väntar på min lilla postavi som skall berätta att min kamera har kommit. Jag har liksom bestämt att den måste komma senast imorgon, då det är poolparty på lördag. Känner lite press för postens skull och hoppas på det bästa helt enkelt.

Btw, kollade igenom youtube förut, det är inte lite man saknar p&l när man kollar på alla filmer som redan finns uppe. Biljetten till nästa års happening lär infinna sig i mitt liv snarast..

I'm back!

Hay, en snabb update på vad som hänt och vad som hända skall. Vi spenderade förra veckan på Öland, det blev den årliga traditionella semestern som hela familjen joinar. Detta året fick min lilla My äntligen sällskapa mig i husvagnen. Utan henne hade det inte blivit någon vidare vecka. Nu kan man säga att vi har nya kontakter lite här och var, bland annat i Norrköping och Schweiz. :) Vi kom hem i söndags och sen dess har jag sovit hos Elin, igår blev det även några timmar på jobbet i Borås. 

Nu sitter jag och väntar på Elin och Camilla, Elin kommer mest för sällskapets skull och Camilla skall slinga mitt hår. Därefter beger vi oss ner mot Elin där vi kör all in för grillkväll med alla vi älskar. I veckan var det planerat att jag och Anna skulle spendera veckan på Kinnekulle Raceweek, men det är nu inställt och ganska mycket förstört resten av vår vecka..

Lev livet.

slösmajjjja

Tider rinner på lika jävla sakta som igår, känns ändå bra att börja jobba imorgon, för att sedan gå på två veckors semester. Nu är det bara fyra jobbdagar kvar innan jag och My åker med min familj till Öland, sen vidare mot Kinnekulle på torsdagen, det kan nästan inte bli bättre. För att tjäna mer pengar, måste man ju självklart slösa bort dem gamla, det fixade jag och Anna i Göteborg idag. Vi begav oss mot NewYorker i Frölunda för att shoppa bikinisar, dock inhandlades även ett par jeans, en klocka och underkläder. Bikinin blev en galet färgglad, den satt som en smäck!
Nu känner jag att ni fått höra tillräckligt mycket skit, pöss.

myshelg!

Sitter fortfarande i jobbkläderna och funderar på att dra mig mot sängen. Funderar över hur bra min helg egentligen varit. Underbara människor, underbara stunder. Inledde helgen lite halvtaskigt med utgång i torsdagsnatt, men nu är allt fiint! I fredags varvade vi ner med grill i Bollebygd innan jag somnade bredvid en finis. Igår hade vi bokat bort på babbel, sen åkte vi vidare mot bowling och därefter chill längst bort på Sjöbo. Idag blev allt så mycket sämre när jag åkte till jobbet, nu måste jag sova ensam och jobba resten av veckan. :(
På måndag har jag semesteeeer! 


thai.

Har försökt köra en recover med pizza och MER efter gårdagens utgång. Det gick sådär, jag är fortfarande ganska trött. Har i alla fall kommit hem nu, Jocke sover, så jag tänkte hoppa in i duschen en stund. Ikväll drar vi oss mot Bollebygd för att grilla hos Rickard, känner att det behövs en lugn kväll trots allt. Hur i helvete överlevde jag Peace and love liksom?!

Glömde säga att jag och My var barnvakter i Göteborg i förrgår, vi käkade thai och hade det allmänt bra. Det taskiga var att jag knappt ätit på hela dagen, för att vi skulle gå till mitt favvoställe och käka. Men när vi letat igenom halva Göteborg och till och med tagit hjälp av GPS:en i mobilen, så har äckelstället semesterstängt tills den 8 augusti. Inte LIITE surt, det slutade med micro-thai och Pringles från Hemköp. :)

Gratis!

Om någon minut ligger bilderna från Borlänge uppe på Facebook, eftersom jag är lat får ni endast ett smakprov från vår P&L-tid här på bloggen. Sen jag kom hem har jag käkat frukost, duschat, sovit och laddat mobilen (GRATIS!), helt insane! För er som inte vet känns det konstigt att leva som en människa igen, att slippa stänga av mobilen var 5:e minut för att spara batteri är heavenly! För att göra sommaren bättre planerar jag olika sorters roadtripp, bara för att liksom. :)

Enjoy!


Theo, Gabbeh

Erica, Natalie, Molly, Joakim

Nils, Skåning, Martin

Amanda, Molly, Gorilla, Natalie, Erica

Trash, vi glömde städa efter oss...

Week of my life?

Efter att ha tältat med 49 999 stycken andra personer, ligger jag nu nyduschad i soffan och njuter av att jag inatt skall få somna på en riktig madrass. Att komma i väg i en vecka var precis vad jag behövde. Underbart folk, goa dagar och sömnlösa nätter, precis som jag förväntade mig. :) Första dagen när jag såg alla köer ville jag vända och skita i det, men nu efteråt vill jag sprida saningen att det var en utav de bästa veckorna i mitt liv! Trots att jag drog på mig en förkyldning sista dagen, var det klart värt det! Det är nästan så att jag börjart planera nästa års reunion, men so far skall jag bara se tillbaka på Borlänge och Peace and love som en av de bästa upplevelserna i mitt liv. Jag vill tacka alla mina roomies för att ni gjorde veckan helt insane, samt tacka allt nytt folk som jag verkligen är glad att jag träffat.
Då vi hade just sömnlösa nätter får ni inga bilder/videos idag, utan de skjuter jag upp tills imorgon när jag kör min första rehab-dag! Peace!

RSS 2.0