Ingen pinsam tystnad minsann.

Sitter hemma med frostiga fötter, kom hem för en stund sen och flängde i mig en avokado. Har varit hos My och kollat på film nu under kvällen, innan dess fikade vi och gick runt och myste i affärer. Har finally fixat födelsedagspresent till pappa och dessutom börjat betala tillbaka mamma sedan Spanien (pinsamt sent!) Ångesten över julklapparna har börjat släppa nu, även om det fortfarande är tajt med ekonomin. Kanske var det för att jag fick återse min underbara My igen. Vi kom fram till att vi inte umgåtts sen i somras när jag bodde hos henne. Det är galet lång tid, så ni kan ju räkna ut med arslet att det inte blev en tyst stund. Kändes bra att lätta på agretionerna (vet inte hur det stavas) ångesten, problemen, planerna och hemligheterna. Jag har saknat dig!

Nattis!

Börjar känna av ångesten.

Måndag igen, vad ska man säga, den har varit precis som alla andra, dock en aning kallare. När vi åkte hem runt 18-18:30 var det -11 ute, att det ens kan bli så kallt. Det första jag gjorde var att snoka upp lite choklad, sen hoppade jag in i duschen för att tina upp. Nu hamnade jag i sängen med morgonrocken på mig, ska snart ner och tillaga något att äta. Har börjat känna av ångesten som brukar komma nu runt jul, dock har jag ju redan kommit igång med julhandlandet. Känslan av att lönen redan är slut och att även studiebidraget kommer gå till julklappar, är inte kul..

Men imorgon ska jag i alla fall träffa min efterlängtade My, positiva tankar! :)

Mysig dag!

Trots kaoset med den vidriga kylan och snön som kom i galna mängder, plogade jag mig igenom Borås med Aspen själv. Fick handlat en del julklappar, överskred dock kostnadsgränserna på alla stadium! Tur att man får pengar på tisdag igen, har pappsi, My, Camilla och min lilla sötnos kvar. Mycket viktiga personer i mitt liv! 

Nu har jag varit uppe på tok för länge, tihi, godnatt!

FörLåt!

Kan inte undgå att säga att jag glömde av bloggen igårkväll. Vi var ju i Göteborg under dagen, sen under kvällen hamnade jag hos Elin med Anna, Mikael och Jeff. Någon gång runt 11 började myset hemma hos mig, chips, dipp och läsk i mängder. Nu har vi haft adventsfrukost med hemmagjord chailatte, samt har jag hamnat i sängen med mys-strumporna och morgonrocken igen. 

Ska snart pallra på mig riktiga kläder och bege mig mot Borås. Jag och Jennifer ska julshoppa! :)


Du och jag mot världen!

Sitter med min godispåse och lilla Zoey, ska snart dra mig uppåt för att packa. Sover i Olsfors inatt, sen imorgon blir det Göteborg med mina bästizzzzar! (noterna mina z) Ska spendera den resterande lönen och försöka inhandla några julklappar till. Har även lurat med mig dom andra till NewYorker för att leta nyårsklänning. :)

Har kommit underfund med att det är tomt utan min lilla Simon här, inte bra. :(

Nej.

Har inte alls haft en bra dag, beror på ett fåtal icke bra saker. Borde i och för sig vara det, har ju fått lön och till och med börjat inhandla dem första julklapparna. Men det känns ändå inte som att jag har något att vara glad för, endast ett fåtal som vet varför.
Har i alla fall skickat in grupparbetet nu, skrev det sista när jag kom hem. Springer nog in i duschen snart. :)

Mitt favoritställe!

Har äntligen hamnat i min underbar morgonrock och mysat ner mig i soffan, blev en lång dag, trots att jag slutade tidigt. Stannade kvar i Borås för att plugga och lite annat innan det var dags för julmys/personalmöte på jobbet. Hade turen att Louise var med idag, fick skjuts hem och allt, sånt uppskattas otroligt mycket! (:

Ska troligen krascha i sängen nu, känner motorn inte håller längre. Så nu säger propellern godnatt! pöss

Det värsta i mitt liv!

Cirkeln som jag skulle genomföra idag, var inte alls som jag trodde. Innan längtade jag efter den, nu är det mer pain när jag ser den på schemat. För det första var det så sjukt intensivt, har nog aldrig varit så slutkörd som då! För det andra var min samarbetspartner inte den bästa, blev många garv som förstörde, dock hade jag kul, samtidigt som jag vill ramla ihop och ge upp. Nu är jag i alla fall hemma, efter att ha vaknat av alarmet 04:40 och kommit hem nu 19:35. Tycker ändå att dagen har varit bra, kommit på några julklappar med. Dock har jag fortfarande smått ångest över årets nyårsklänning (jag vet att det är långt kvar), har hittills hittat två aspiranter.

Imorgon är det julmys/personalmöte, längtar!



Jag vet att den till vänster har funnits sedan långt innan sommaren,  men jag tycker ändå om den.
Känns i och för sig sådär att ha den, när jag redan köpte den till min syster,
men jag tror ändå att den hade suttit som en smäck på mig! (:

Cirkel.

Sov bra, hann med bussen, fick uppleva mysig snö, klarade av äckel-talet utan större skador och köpte godis!

Nu är jag hemma, har skickat 3 kompletterade arbeten, samt ett rykande färskt i näthandeln. Känner mig ganska grym nu, ni vet själva hur man mår när man är på plugg-humör. Underbart är det! Dock kanske ni tänker "Hm, kompletterade arbeten? IG-tjej?". Men nej, så är inte fallet, tänkte bara ta chansen att skriva till det som läraren kräver, för att på så sätt öka på betygen lite. Smart va? :) Nu när jag ändå hade tid över och var på bra humör.
Imorgon blir det cirkelträning, tjihoo! :)


Ser bra ut hittills!

Det är precis vad min dag ser ut att göra! Jag har inte blivit väckt, jag behöver inte städa och jag är inte rastlös! 

Just nu sitter jag och äter jag upp familjens lager av cashewnötter, sen under resten av dagen skall jag ut i friska luften, duscha, öva på mitt tal och planera nyår!

Hörs ikväll (:

pepparkak-bak!

Jag gillar den sista bilden lite mer än dom andra! <3

MysdaG!

Min lördag har ändå varit ganska bra trots allt, i morse när jag vaknade kändes det som en söndag? Dock gjorde sovmorgonen, american pancaken och 5 kilometers rundan, min morgon till något helt annat. Fick upp humöret lite och ringde upp mina bakvänner! I samma ögonblick stod Anna och Elin vid min dörr och ville inget annat än att göra pepparkakor med mig. (a) Några mjöliga ansikten och jästa magar senare var vi klara. Nu har jag och Emelie dekorerat pepparkakorna och lagat mat, alltså väntar mys!

Nathalie ramlade precis in genom dörren, chips och julmust, check!

Fredagskul!

Har haft en galet bra dag idag, alla händelser började skitdålig, men löste sig i slutändan och kvar blev jag med ett leende! Nu har jag dragit på mig mysiskläder och åker snart på filmkväll, det kan ju bara inte bli bättre! :) 

Har till och med flängt i mig årets första pepparkaksmusli, det ni! Det enda negativa nu, är mitt ben, har tråkigt nog fått tillbaka inflammationen i högra vaden. Det svider lite i livet, menmen. :)

Hej jag heter Erica

Ett as, ja det är vad dikten heter. Den läser jag just nu. Men! Är det en reaktion MOT realismen, eller TILL realismen? 

Jag är en förstärkning av gottandet och grävandet i livet så som det verkligen är. Eller, är det pga sista stråfen? 

LISELOTTE TJÖTAR SÅ

/Jeff

Återfunnen lycka :)

Idag är livet lite bättre igen, trots att munnen värker värre än någonsin. Mycket av min glädje kan bero på att jag hade världens sötaste katt som sovkompis inatt, samt att jag var ledig idag och fick spendera min förmiddag med 3 underbara! Men ganska mycket lycka beror också på att jag fick återse min ängel under eftermiddagen. :) För er som inte förstod, hängde jag med Mikael, Bea och Jeff på förmiddagen, thai, glass och skratt blev det. Sen är min ängel min lilla Simon borta i Svenljunga. 

Ska ta en alvedon lite senare och försöka sova, imorgon blir det filmkväll! 


Kass.

Har varken ork eller lust till att blogga, så flänger bara upp lite vad jag ska göra den kommande tiden.

Snart ska vi äta tårta och fira mamma, sen ska jag spendera tid vid tv:n men min underbara familj. Imorgon ska jag ta en galet skön sovmorgon, sen ska jag åka till min lilla solstråle! Är nämligen ledig, det ni! :)

Syster yster.

När jag om ca 2 timmar sitter på bussen mot Göteborg, har jag genom lidit en äckligt jobbig friidrotts lektion. Just nu är det verkligen inget jag ser fram emot, eftersom jag är kass på allt som rör friidrott. Dock längtar jag tills jag sitter på dendäringa bussen, eftersom jag då är på väg mot Zoey, Anna, Johanna och tacos. Ska övernatta i Göteborg hos min söta syster Anna och hennes lilla Zoey.

Förväntas höra av mig imorgon kväll igen!

Tänk om...

Ja, tänk om jag skulle få för mig att slänga en blick åt skolböckernas håll. Tänk om jag faktiskt skulle engagera mig i layout och marknadsföring. Men detta är ju bara "tänk om", istället har jag fullt upp med att planera min vecka. På onsdag har det dykt upp en rackarns massa. Antingen åker jag till Svenljunga, eller så firar jag min mammas födelsedag, eller så går jag på föräldramöte, eller så har jag bastukväll men fina tjejer. Det enda som är spikat är tandregleringen, kul, japp. Jag har även två saker som krockar på fredag, ledarutbildning och filmkväll? 

Denna veckan kommer bli svår som ni kanske märker. Det lutar åt Göteborg imorgon, fira mamma på onsdag, åka till Simon på torsdag och sen försöka kombinera ledarutbildningen och filmkvällen på fredag. Fritiden försvan, what a pity!

Ska ändå försöka med marknadsföringen nu, puss! :)

Allt blir så mycket roligare med bilder.

min solstråle.

I mitt liv har jag en person som kan få mig både glad och ledsen. En person som jag värderar högt och absolut inte vill förlora. När jag upplever mina värsta dagar någonsin, finns du alltid där och behöver bara öppna munnen för att jag skall le igen. Allt du säger har en sådan sjuk inverkan på mig, att du är charmig är bara en liten del av allt som jag uppskattar hos dig. Den enda personen som svävar runt  mina tankar dygnet runt är du, den enda som håller mitt hjärta så hårt som nu, är du. Tack för att du finns i mitt liv och för att du valde just mig, jag tycker verkligen om dig pojken!

Karl Simon Jonasson, du är min alldeles egna lilla solstråle! 
:)

same procedure as yesterday

Min söndag började precis som min lördag gjorde. Dock ringde inte jobbet idag, vilket jag faktiskt ville att dem skulle göra, nu när jag tänker efter. Hade hellre stått i kassan hela dagen, än att sitta här och skriva ett tal till kommunikationen. Fast i och för sig är det fars dag och då kanske man borde vara hemma ändå. :) För er som undrar, jobbar jag på en restaurang, lite annorlunda att hitta mig där, men man tar alla chanser man får, right? :)

Planerna för idag är att färga ögonfransarna, gå runt sjön, äta överblivet godis sen igår, hämta Emelie, fira pappa, skriva tal och ta en riktigt jävla lång dusch! Ursäkta språket, men duschen behövs verkligen. :)


Resultat av klippning.

att börja en dag med tårar...

...är inget jag brukar
...är inget jag borde
...är inget jag uppskattar
...är något jag gjorde idag...

Nääh!

Nu är det dags att ta sig i kragen och göra något! Vaknade runt 10 och drog mig ganska länge, det blev alltså en rejäl sovmorgon för min del. Sen dess har jag egentligen inte gjort något vettigt alls. Typ ätit, suttit här vid datorn och pratat i telefon. Känner mig inte precis effektiv om man säger så... Blev än en gång väckt av jobbet, blev dock inget jobb idag, synd. :(

Nästa steg idag är att byta om till acceptabla kläder, försöka få upp mitt korta hår i en tofs och städa Emelies rum. Skriver senare!

Simon, jag saknar dig!<3

Helt fel.

Rubriken på det senaste inlägget blev helt fel. Det kanske ni märkte också.. Jag tänkte skriva en helt annan sak, men blev sen avbruten och glömde av det. Sådan är jag, glömskare än dem flesta.

Menmen, ikväll blir jag hemma. Har gjort pannacotta och flängt på mysbyxorna, nu väntar bara mat och idol. Imorgon ska vi tydligen ha gäster, kul för mig när den yngsta är över 40år. Hade behövt min lilla Simon som underhållning istället. :( Får hoppas på att besöka Skepplanda och honom på söndag istället. Det är en lång tid dit... :(

Fick förresten skolkatalogen igår, så har lyckats bläddra mig igenom den nu ikväll. Hö-ha-he!

Vi gör det medvetet.

För det första vill jag ursäkta mig själv för att jag inte bloggade igår. Jag hann inte riktigt med det, eftersom jag övernattade hos Elin. Men det fanns ändå inget kul att säga om igår ändå, förutom att jag finally har fått mitt id-kort. Sen var vi i och för sig och fikade igår, chai latte for the win! Men nu är jag i alla fall tillbaka och tänkte dra igenom nuläget lite snabbt.

Hittills har det inte hänt någon galet spännande idag, det tror jag inte ett det kommer göra under den resterande dagen heller. Blir nog till att packa upp Emelies skit och äta kladdkaka. Vet inte om jag orkar Hyssna...



I did it!

Har kapat håret igen, nu är det kortare än någonsin. Funderade i ca 2 veckor på om jag skulle spara till långt, eller kapa det. Nu vet ni vad jag bestämde mig för.. Just nu ser jag lite ut som en pudel, men får hoppas på att det lägger sig nice när man plattar det. :)

Blev inget Svenljunga idag, det sög röv.. Får se om jag sover hos My imorgon, behöver umgänge känner jag.

Nu ska jag leta socker, eftersom dagens inköp av kilovis godis tog slut på bussen hem.. :(

Stressigare än vanligt.

Idag har jag haft kaninpuls hela dagen, eller i alla fall så låg pulsen på 144. Var galet stressigt imorse när jag skulle hinna packa och allt, efter att jag hade klickat på snooze några gånger. I skolan blev det thai och kilovis med godis, pinsamt.. Dock kändes det bättre efter 1 timmas simträning, samt lite ångbastu på det. Därefter hade jag en galen panik om att jag inte skulle hinna med bueen. Först stannade bussen och väntade skitlänge vid alla hållplatser, sen var det en pruttunge som övningskörde och stod still i evigheter. Vid typ 17:09 var Erica på Södra Torget och fick springa till bussen. Trots den galna halkan klarade jag mig, i alla fall idag...

Nu har jag varvat ner, fast börjar redan få panik över att jag ska upp och duscha imorgon.. Sen har vi öppet hus imorgon på dagen, sen ska jag till Svenljunga, sen måste jag tillbaka till Borås och fixa skjuts hem.. Nu har jag varvat upp igen...


"Ibland är du där vid helt rätt tillfälle, tack!"

Morgonrocken är på och humöret är på topp!

Som ni kanske förstår på rubriken så är allt prima idag. Jag sitter i min gamla hederliga morgonrock i soffan och lyssnar på Bruno Mars. Snart kommer Elin, vi ska umgås som aldrig förr, eftersom det var galet längesedan vi gjorde det! Sen är det inte alls många dagar kvar tills jag får träffa snutten igen, typ 2. :) Vill även meddela att jag har inhandlat mammas present idag, den var lika fin som förra gången. Hade till och med pengar över för att fira med en chai latte. Bara för att mamma inte kan något om datorer, lägger jag upp bilder på presenten här nere. 

Puss!

Klocka/armband, jättesött!

Helgen!

Redan igår planerade jag vad som kommer att hända nu den kommande helgen. På fredag flyttar lilla Agnes in hos mig och stannar tills söndag. Hade även tänkt hyra in Simon någon dag, fast det vet han inte om än, förens han läser det här då. :)

Detta betyder att jag missar Hyssna på fredag, hade totalt glömt att vi skulle dit.. Men men, vad gör man inte för att vara kattvakt?

Snart ska jag inhandla mammas födelsedagspresent och äta thai! :)

- gäst!

Erica ser absolut inte vad jag skriver, absolut inte.
Hon sitter inte alls bredvid mig och kollar över axeln, men skit samma.

Ville bara säga att Erica är bäst i världen :)

Keep it real!
beatricelinnea - http://beatricelinnea.blogg.se/

Så kan det gå.

Fick en bra/dålig uppväckning idag, la mig ungefär två inatt för att jag förväntade mig en galet lång sovmorgon. Dock börjar det vibrera i mobilen vid 07:55 och Erica blir ganska chockad. "Vem f*n ringer vid den här tiden på en söndag?" Det visade sig att Erica skulle till jobbet snabbare än en kolmask bajsar. Kändes soft på morgonen tills jag sliceade av halva tummen (yes, jag överdrev lite där), sen på eftermiddagen var det ganska stressigt. Slutade lite efter två och vandrade upp mot byn för att inhandla rosor till mina underbara föräldrar, samt hälsa på min syster på jobbet. Blev till att vara flytthjälp under kvällen, sen hem och överlämna rosa rosor till lyckliga vuxna! :)

Nu sitter jag och väntar på den hemmagjorda pizzan, sen saknar jag faktiskt skolan lite med. :)

En snabbis!

Skriver lite snabbt nu eftersom vi ska iväg om ca en kvart.

Tog mig en rejäl lördags-sovmorgon innan jag gick bort till killarna. Var där till tjugo i 5 och sen dess har jag gjort ingenting egentligen. Har bytt om och lite sådant, för vi ska ju dit igen snart, fast hela familjen då. Har till och med plattat håret och fått på mig en klänning, det ni!

Får se vad klockan blir när jag kommer hem, vänta er inget inlägg på denna sidan av tolvslaget. :)

Minst sagt hektiskt!

Har äntligen landat i min älskade soffa, det har minst sagt varit en hektisk dag. Trots min softa sovmorgon, är jag helt slutkörd nu. Efter frukosten bakade jag, sen skulle vi ju bada. Det var galet packat i badhuset, kö till ALLT verkligen! Vi tröttnade efter en timma och hängde i Knalleland tills benen inte orkade med. Kom hem runt halv och åt en efterlängtad flygande Jakob. Hann även flänga i mig lite godis innan kusinerna och Daniel hämtade mig. Var borta hos dom nu på kvällen, blev Uno-spelande och tv-tittande. Smsade pappsi när jag skulle hem, eftersom jag är GANSKA mörkrädd. Nu har jag lyckats plöja mig igenom det sista i godispåsen och ska snart dra mig uppåt. 

Kallt täcke och en mysig kudde väntar! :)

Jag tycker inlägg utan bilder är tråkiga, sen älskar jag mina systrar väldigt mycket!

En bra dag helt enkelt! :)

Ligger fortfarande ner bäddad i sängen, datorn ligger bekvämt i knät och dagen är planerad. Nu kanske ni tror att jag inte har gått upp än, men jag har trots allt ätit, borstat tänderna, klätt på mig, tvättat ansiktet och packat. Det trodde ni inte va? ;)
Runt två ska jag åka till Borås med Axel, Viktor och Daniel, bad står på schemat! Vet hur längesen det var jag visade mig i bikini såhär blek. Det ska i alla fall bli kul att slippa sitta hemma idag. Ikväll är vi bort bjudna, vilket betyder god mat, kortspelande och massa skratt!
Nu funderar jag på att göra ännu en pannacotta, kanske med mörk choklad denna gången?
En bra dag helt enkelt! :)

I min familj blurrar vi ingenting, även om man ser ut som en kvaddad padda. :)
GALET!

Inte likt mig!

Jäser förtillfället i soffan, all mat har landat längst ner i magen och befinner sig på en bättre plats än innan. Matten smakade precis som förväntat, dock gjorde mamma det mesta. Istället tog jag hand om dukningen, som för övrigt blev helt excellent! Efterrätten hade jag galet höga förväntningar inför, dock blev jag lite besviken. Jag vet inte riktigt vilken smak jag hade förväntat mig, typ den som det var, men det kändes ändå fel. Jag vet att choklad är sjukt sött, men det kändes ändå som att pannacottan blev ännu sötare. Jag är riktigt kass på att vara finsmakare när det gäller godis, jag är en sådan som slänger i mig allt som består av 90% socker. Så visst var efterrätten skitgod, dock eventuellt kanske lite för söt.. Det är inget för klenisar om man säger så! ;)
Pouss!

Om ni orkar. :)

Sitter här med mitt julte och myser i soffan, morgonrocken var på för flera timmar sen. Även mystofflorna har hittat hem och bara tanken av att det blir efterrätt ikväll är obeskrivlig. Det är nämligen Ericas tur att göra sig hemmastadgad i köket. Börjar lite lagom med pappas favorit, kyckling/bacon/champinjoner/ost i ugnen, sen efter det blir det mjölkchoklads pannacotta. Mest längtar jag till det söta, konstigt när man vet att det är jag som skriver...

Gårdagskvällen hos Anna var myspys, vaknade upp av att Zoey trampade runt på min kind vid 8 imorse. Efter en utsökt hallon/mango smoothie satt jag på en fullsatt 100-buss (som vanligt!) till Borås. Efter att tandställningen var lagad, tänkte jag hitta en orkidé till mammsi, bara för att liskom. Dock hittade jag ingen fin, så hon får vänta. Har förresten hittat en eventuell present till henne med. Med lite tur ligger den inslagen på mitt rum om en vecka. :)

Nu växer smaken av kanel i munnen och det är dags att experimentera med kyckling. ^^

Fulsnygga.

Sitter i Annas lägenhet med Johanna, Anna och Zoey. Vi kollar på tv och jag har mysat till det med morgonrock och fotbad. Jag och Anna käkade mozzarellapizza förut, sen kom Johanna med godiset.

Hittade ett par skor nere i Nordstan förut, dom är sjuk fula och det är just därför som jag älskar dom. Jag tänker på barnen i Bullerbyn eller något liknande. Ska nog svänga förbi dom på hemvägen imorgon och drömma lite. :)


Sweet dreams!


Wosh!

Idag har min familj julbakat hela dagen. Anna och Emelie kom hit runt tolv och sen dess har vi inte suttit stilla en enda gång. Jag själv har gjort årets knäck och pepparkakor, sen har dom andra fifflat med små egna projekt. Sitter fortfarande i förklädet med äckligt hår i en tofs. 

Ikväll lutar det åt att jag sover hos Anna, pizza är hittills inplanerat, sen har dom ju en Zoey som fullbordar kvällen. :)

Hör av mig imorgon, puss


Gillar gamla bilder, trots att jag nog snart klipper av håret igen. :)

Idag är en sådan dag...

som jag har för mycket tid över. Jag duschar länge, målar naglarna och äter skräpmat för att tiden skall gå. Hittills har det inte funkat så bra, jag menar, klockan är bara 7? Varför finns ens tristess, det är ju lov och allt! 

59:36 minuter  av min dag spenderades i telefon någon som betyder väldigt mycket. <3

Jag får väl dra mig mot sötsakerna, igen, för att bli lite gladare.

Gaalet hår.

Igår.


Typ.

Besvikelse...

Gårdagen vill jag inte ens nämna, skall försöka att lägga den bakom mig. Vilken den faktiskt här, bakom mig, bortblåst och bortglömd. 

Jag och Anna övernattade hos Elin inatt, vaknade och kände en stark känsla för julen. Hade för mig att vi skulle julbaka idag, så försökte ta mig hem så fort som möjligt. När jag kom hem skulle mamma jobba, pappa var i skogen och varken Anna eller Emelie var här. Mamma lämnade mig sist, "Vi ska baka imorgon ju", inte LITE besviken jag blev. Hade blivit helt upp på topparna i onödan.. :(

Så nu sitter jag ensam hemma och lyssnar på julmusik. Ska väl släppa in Puh så jag får något sällskap. Sen ska jag ringa till Simon och förklara hur mycket jag saknar honom. :)

Någon enstaka bild sen igår kommer upp i nästa inlägg.



RSS 2.0