More pain!!

Har äntligen satt in tandställningen! Hittills bara där uppe, men det är ändå en början och jag hade nog ändå inte pallat båda direkt bara sådär. :s Gör skitont nu, värker i hela munnen och jag bara vet att jag inte kommer kunna äta alls på säkert en vecka. Anna och Emelie förvarnade mig, men jag trodde inte att det skulle bli så hemskt som dom sa. Men nu sitter jag här och svälter och nästan gråter för att det gör så jävla ont.. Dom gör mat där nere, kul att det är kött, VERKLIGEN KUL!! Dricker väl vatten till kvällsmat, nyponsoppan är slut..

Förövrigt har jag skrivit om min svenska nu, eftersom den andra sög och inte blev "godkänd". Den nya texten blev typ likadan, men jag var så frustrerad och hade så ont, så jag skickade in den ändå. Min kommentar till min lärare var "Jag försöker väl igen då.." Känns väldigt lyckat att veta att jag kommer få skriva om minst en gång till..

Har sökt jobb idag med, det ser ljust ut, mer säger jag inte,för att slippa göra mig själv besviken om jag inte får det.


Jag skall åter till mitt lidande. Adjö!

Pain.

Imorses gick jag in på folktandvården i Bollebygd för sista gången på LÄNGE! Har äntligen genomlidit dom sista tre bedövningssprutorna och dom feta tängerna! Okej, ska kanske inte överdriva, men det gör iaf ont som fasiken nu. Levt på nyponsoppa sen jag kom hem, men nu hade mamma lagat mat, så var tvungen att äta. Det svider och gör som sagt riktigt jävla ont! antar att det är värt det sen i slutändan, men just nu är det redn tortyr.. Förresten så ä gummibanden insatta nu med, så nu är det inte långt kvar innan det är show time!

Fick höra lite rykten om sommarjobb idag, ska kolla närmre på mina chanser på torsdag.

Har förövrigt läst idag, JA, det har jag, helt insane, men boken är bra och den skall vara utläst på måndag.


Puss!

Ryktet är bekräftat!

Fick precis reda på att ryktet var sant, på torsdag är det Anna och Hanky som jäser i våran vita soffa! Jag ska föreslå asgod mat, även om jag vet redan nu att jag kan glömma det. Förövrigt är jag ganska ashappy idag, har lyckats plugga lite, så nu är veckans uppgifter klara och inskickade! Känns så jeffla gött att ha det gjort redan nu, en måndag liksom!! Nu är det bara Nationella senare i veckan som man fruktar, vet inte alls hur det kommer gå, men hoppas att jag spyr ur mig några ord på pappret iaf. :)

Märkte precis att alla bilder från Sthlm är borta på min kamera, jag ber till gud att Emelie har dom! Så ni får nöja er med bilder som Emelie redan har lagt upp. :)

Powerfulla Anna i uniformen! (Man får skratta, det gjorde jag! ^^)

"Sakerna" som gjorde hela Stockholmsresan, jag hade åkt jorden runt för att få se dom!

Resten av min asfräcka familj!

Paraden! Astufft!

Haha, jag gissade medeltiden, någon som vågar debattera?

Till hennes försvar vill jag säga att hon hade typ 3cm axelvaddar!

Lilla jag på någon mur utanför slottet.

Emelie innan glassmyset!

Uppställning innan paraden!

Nu var bilderna inte riktigt i ordning, men det får ni överleva. Jag lovar att ta reda på vart alla bilder på kameran tagit vägen!

Skulan.

Nu återstår endast engelskan av skoldagen, halva klassen lyssnar på Elvis och gamla sommar-/fjortislåtar, den andra halvan kollar på sexleksaker på internet. Det är lite shame on my class, men dom är ganska okej när man träffar dom i verkligheten! ;) Miche och jag har planerat kortege på fredag nu, hoppas mamma låter mig gå iaf. Måste ändå ta det lugnt den kvällen, tänkte fråga om jag får sova hos Elin, eftersom jag ska upp och jobba klockan 7 dagen efter. :) Hörde ett rykte om att Anna kommer hem i veckan och att Hanky kanske henkar då, hope so!

Ska bara genomlida engelskan med, sen ska jag åke hem och försöka plugga lite ikväll. Hoppas jag är på plugghumör, behöver verkligen det!

Just det, vet inte när bilderna från Sthlm kommer upp, ni får vara tålmodiga!


Det är nu man är avundsjuk..

Micke åkte till Grekland i morses, fick ett sms efter 5 ungefär att dom fick åka. Kan inte beskriva hur mycket jag skulle vilja sitta på det där flyget till ett varmt land och bara softa! Pendla mellan havet och poolen och spendera alla pengar på onödiga souvenirer och glassar! Det är precis det jag vill nu, ge mig ett visa-kort och jag är on my way!

Utan mitt visa-kort kommer jag ingenstans och tvingas pendla mellan övervåningen och nedervåningen. Om jag har tur behöver mamma något i källaren så jag får utforska andra miljöer.. ha-ha.


Tog sovmorgon idag, precis som alla andra söndagar iof. Sen började jag läsa Nk, det gick dåligt, GANSKA DÅLIGT! Gick istället ut för att tvätta pappas bil, sitter dock här rastlös igen. Eller egentlige har jag så sjukt mycket att göra i skolan, men jag kan inte och om jag öppnar böckerna får jag bara skuldkänslor för att jag ändå bara kommer stänga dom igen.. Jag är dålig på det där med skolan, det erkänner jag verkjligen och det skäms jag för.

Nu ska jag övertala mamma till friterat ikväll, yeah! Tänkte skriva lite om gårdagens utflyckt och flasha lite bilder på min syster i uniform senare ikväll, så stay in touch!

Tröttis.

Blev skolan sen Ku idag, kände att det var dags att visa att jag fortfarande lever. Nu ligger jag i sängen, orkar inte skriva, men tänker ändå berätta att jag ligger och sover i bilen påväg till Stockholm om mindre än 4 timmar.

Hörs någon annan kväll, peace!

Today, Tomorrow, No Toyota?

Woah, endast en dag kvar i skolan denna veckan! Känns så JÄ*LA bra att slippa Naturkunskapen och Matten imorgon, verkligen inget som jag kommer sakna. Dock blir det mer stress än vanligt, för ska till Tandregleringen i Borås vid 8, sen vidare till tandläkaren i Bollebygd klockan 10. Därefter tillbaka till Borås för att kolla på teater med Josephine, Gabbeh och Bea. Räknar med att vara helt slut på kvällen, även hungrig som ett as eftersom jag lovar att jag inte kommer kunna dricka vatten ens.


Nu rewindar jag till idag och summerar dagen som helt okej. Fick mitt matkort i alla fall, så slipper snylta av andra. Efter skolan blev det Knalleland med Josephine och Bea, Josse skulle köpa hårfärg och jag skulle byta Emelies linne. Väl här hemma blev det till att vara ute en stund och sen ta en långdusch! Nu har vi precis ätit risoni (som förövrigt smakade pizza) och slagit oss ner i soffan.


Förövrigt så har jag hicka nu, för 5:e gången idag!! Antar att min kropp överdriver nu eftersom jag inte haft det på ett tag...


Before bed.

Tänkte uppdatera lite snabbt om dagen innan jag drar mig mot sängen. Har förövrigt redan tagit bort sminket och borstat tänderna för att förbereda mig. Befinner mig just nu i det mysiga soffhörnet i min randiga morgonrock under en mysfilt. Är fortfarande asmätt efter feting tårtbitarna jag åt för några timmar sen. Grannarna var här förut, vi firade Emelie och lite sådant. Nu har dom gått, så det blev liksom fritt fram till datorn. ;) Förövrigt är det inte bara Emelie som fyller år idag, utan även Gabbeh, Sandra och Sofia. Grattis till er med! :)

 

På gympan hade vi ju som sagt fotboll, det var askallt i shorts och till råga på allt hamnade jag som målvakt. Och som varenda jävel vet är det då man typ ALDRIG rör en enda muskel! Resultatet blev svarta händer som jag och Michael jämförde lite då och då, sen hade jag även en blodig fot när jag skulle byta skor. Vet inte hur eller när det hände, men gjorde inte ont iaf så var ingen större grej.

Time for bed, puss!


Fredag.

Micke och jag planerade fredagen igår!
Skolan-Mys i stan-Ku-Sthlm!
Ville bara säga det, och även att jag har ont i halsen och skall tvingas spela fotboll på gympan sen!
Hörs ikväll!


Proud girl!

Blev kvar i stan efter skolan, fixade presenter till Emelie och tömde kontot. Känns alltid lika förjävligt när man kommer ner på minus, dock har jag inte lyckats med det än, proud girl! Tiden bara rusade iväg i skolan, gjorde nada på engelskan, men lyckades däremot skriva en argumentationstext på svenskan, even more proud girl! När jag kom hem blev det en aslång dusch och sen hade Emelie gjort pannkakor med honungsmelon och turkisk yoghurt. Som sagt, jag älskar när min syster lagar mat!

Nu ska vi fylla hjärnan med lite hårdrock och metal, sen sova lite innan Emelie fyller år!

WIPEOUT!

Ville bara säga att jag tycker synd om alla som missade Wipeout preics. Det var badklädstema och en kille hade godiskallingar.. Kan ju bara säga att dom inte hängde med till slutet... Haha, sjukt kul! Toooo bad att den sjukt snygga och vältränade svennen inte vann, felade liksom bara på 5sek! :(

Menmen, nu blire Millenium innan sängdags!




Sant.

Jag tänkte rätt från början, jag hade tänkt att ta rätt beslut helt själv, allt gick egentligen enligt planerna. Vad hände sen liksom, min hjärna lurar mig ibland. ;)

Haha, du är ganska äcklig ändå.


No anxiety at all.

Sen jag kom tillbaka till skolan efter APU:n har det varit helt underbart. Min klass är så sjukt jävla underbar så det är inte sant! Även om dom är seriösa garvar man bara för att dom är det för en gångs skull. Det är pga det som jag har noll ångest över att det är måndag imorgon, jag vill dit! Min skola kanske inte är helt top noch, men folket där gör den bättre än bäst. Det är så underbart att vilja gå dit varje dag, det ger mig lycka och inspiration!

För övrigt är denna veckan GANSKA packad!

Svar till Anonym.

Jag kan förstå att folk glor, efterom det är en aning onormalt med en tjej som är 1.92m. Det är mest kommentarerna som svider till ibland. Själv har jag inget problem om det är längdskillnad i ett förhållande, as the matter a fact, i 2 av mina 3 senaste förhållanden har jag varit längst. Som mest har det skiljt 20-25cm, men som jag ser det spelar det som sagt ingen roll så länge man trivs med sin partner. Och jag tycker inte du är så kort, 1.72cm är väl en ganska normal längd, eller? :)

Kram.

Gäster.

Igår hade jag, Jenny, Camilla och Elin askul i Olsfors innan jag sov hos Elin. Lite spänning, massa skrik och skratt!

Nu fick vi precis gäster, skall ner och äta förrätt och vara social. Tjejerna ska till Balla ikväll och jag missara det! Suger lite, men får väl övertagga tills nästa gång..

Puss!


Grill!

Finally har min familj tagit förnuftet tillfånga och grillat, asgott var det! Nu har andra halvan av familjen kommit hem från Sälen med, även Anna och Henke har kommit på en visit idag. Slutade 11.15 idag, Elin henkade mig, så vi tränade och kollade om det var varmt i vattnet(det var det inte!). När hon åkte läste jag igenom läxan tills imorgon och sen blev det massa dope och pain innan maten var klar.

Nu skall jag ner till familjen i soffan och vänta på efterrätt, även om jag vill sova... Har nog kommit på varför jag sover så tidigt om dagarna, har liksom inget att vara vaken för, ganska lame..

Får se om jag orkar Ku imorgon, vill inte vara social, letar efter en bur istället. :)

Kärlek!

Håller på och bygger upp min nya spellista på spotify, den heter kärlek och kommer publiceras här om någon dag! :) Just nu lades nya kärleken Pain – Shut Your Mouth till! :)

Jag saknar min fetinggodispåse som står där hemma, men det jag saknar ännu lite mer är Emelie och pappa som återvänder till huset ikväll igen. Hoppas Anna och Henke hälsar på snart med. :)

Nu blir det asbajstråkiga ämnen, slutar 11:20, puss!

Jag ska erkänna en sak.

Skolan, mys på stan med Emilia, Josse, Bea och Elin, Bgd, träna, plugga, duscha. Underbar dag!

Nu till erkännandet..Vid den tidpunkten jag blev dumpad, så hade jag max 10 minuter tidigare hängt upp en text i form av "lycka" på väggen. Allt var perfekt, då.. 10 minuter senare villa jag knäcka skylten i två, men gjorde det inte av någon obeskrivlig anledning. Idag är jag glad för att jag inte gjorde det, för nyu har jag äntligen börjat leva upp till just lycka. Även om jag inte har någon att älska lite mer så känns det nu helt okej, jag har underbara vänner, det går bra i skolan (iaf denna veckan), jag har börjat komma ut mer och jag skrattar mig till nya magmuskler varje dag i skolan. Folk runt omkring mig gör verkligen mina dagar och ni förstår inte hur mycket det betyder för mig. Jag vill bara säga tack och förlåt! Förlåt för att jag har varit ledsen/sur/nere och helt off. Tack för att ni finns och gör mitt liv värt att leva. :)

Love you!


Mys!

Pluggar i myssolen i mysskolan, går ganska dåligt eftersom mina papper är hemma. Men eftersom jag var sjukt duktig med alla läxor igår väger det upp dagens pluggande. Jag vill inte att denna lektionen ska ta slut, vill sitta här på golvet och lyssna på min mysmusik på spotify. Jag tycker om mys idag, hiahoa! Efter skolan blir det Boråsmys och sen Bgd. Ska kanske plugga ikväll med, om man nu är på humör då vill säga. Känner att det inte finns något vettigt att säga just nu, så vet inte varför jag skriver detta sjukt onödiga inlägg. KAnkse för att jag gillar ordet mys, eller kanske för att jag är lycklig bara för att jag hade lyckats somna halv 11 igår? Who knows, skriver ikväll när något har hänt, possaj! :)

JAG VILL BARA SÄGA...

...att ni 12åringar som är typ 1.30m meter kan hålla käften så länge ni är inom 10 meters area runt mig! Jag hatar när ni hela jävla tiden kommenterar hur lång jag är. Fattar inte folk att jag kan göra 0 åt det! Jag ska säga er att ni inte heller är så jävla perfekta, men det är inte direkt så att jag skriker jävla kortis efter er, eller hur?

Sry för argt inlägg, blir bara så jävla arg på folk som glor, lägger sjukt elaka kommentarer och viskar om mig, jag bokstavligt talat HATAR det! Så snälla, om ni nu måste, gör det lite diskret iaf..

Duktig tjej.

Har precis pressat i mig en kyckling pizza med ananas och curry, inte lite gott! :) Direkt när jag kom hem blev det mat, sen ut och träna. Därefter pluggade jag lite ute i solen, men fortsatte i min mysiga säng när det blev för kallt ute. Klar med alla veckans läxor, tror jag! :)

Nu blir det tv och massa rotfruktschips! :)

Jävlamysväder!

Sitter på sista lektionen, går igenom våra fyfiska aktiviteter som vi upplevde på APU:n. Asballroligt! Är fetingmätt efter lucnhen, hann till och med steka lite i solen innan vi började igen. Har världens sommarfeelings nu, kommer ha så jävla kul i sommar, no doubts! Längtar inte liite!

Efter skolan blir det Knalle med Emilia och Bea, niceey!

Possaj!

HP1a, jag har saknat er!

Första dagen i skolan på väldigt länge avklarad. Har saknat min klass mer än jag trodde att jag kunde. Tack för att ni skänker mig skratt hela dagarna! Egentligen gjorde det inget att vi gick från halv 9 till halv 4, för när man spenderar den tiden med dom bästa är det bäst helt enkelt! :)

Vädret idag skall man inte klaga på, dock lite kanske, för det gjorde så att min plånbok fick flänga iväg med pengar till hela 2 glassar. Hiho. En annan lycka idag är Train - Hey, Soul sister, den gör mig lite gladare. :)
Litet happyface idag, puss!

Dåliga/bra perioder.

Har kommit tillbaka i den perioden då jag är uppe hela natten och det resulterade i att jag halvtskigt nog somnade 7 imorses. Mamma väckte mig halv 2, blev frukost, sen brottades jag med alla jobbiga delar till studsmattan för att få upp den. Lyckades till slut, kände mig nöjd och slog mig ner i gruset för att njuta av solen. Ännu en period som har kommit tillbaka är min "Renegade five" period, vi har återfått kontakten och umgås varje dag. För mestadels på repeat med "Shadows" och " Love will remain". :)

Nu ska jag rycka iväg mamma från filmen och sen ska vi göra ngt med mozarella och kycklingfilé, IGEN! Har jag glömt säga att jag gillar mozarella gaaanska mycket?

Tihi, ha en loveli kväll! (Emelie, har Anna öppnat presenterna än? :))

Avund.

Imorgon åker Anna, pappa, Emelie och Henke till Sälen, vilket betyder att jag blir ensam hemma med mamma. Jag bara vet att jag kommer tvingas vara hemma hela veckan, 0 socialt umgänge. Just nu är jag nere i världens svacka i livet, det suger skit hårt och jag kan inte göra ett piss åt det. Det är nu man tänker på sina förebilder och  avundas deras perfekta liv. Det liv jag skulle betala en stor summa för att leva just nu. Hoppas att jag kommer ur svackan snart, annars kommer jag dö..

My Jozefina Vestberg och Anna Inger Marielle Olausson, jag vill vara precis som er. I mina ögon är ni perfekta och har världens bästa liv! Jag är så jävla avundsjuk på er!

ingen passande rubrik..

Tog sovmorgon idag, städade kliniskt rent i rummet och garderoben. Har precis duschat och nu blir det tacos framför tv:n med familjen. Fick inte lämna huset idag heller, jag mår dåligt.




(Vad är det för mening med livet om det ändå bara går ut på att gråta varje dag?)


Rotat fram skatebyxorna och förbereder för värmeböljan!

Somnade 03:50 i natt och sen var klockan ställd på 06:20, pain! Blev iaf vårdcentr. vid 8, sen somnade jag om när jag kom hem. Elin ringde och väckte mig, sen gick jag en promenad med mammsi innan Elin joinade mig resten av dagen. Fantastiskt fint väder idag, love it. Värmebölja i helgen, ja tack!

Nu har vi precis ätit någon kyckling med mozarella, nice, nu väntar man bara på efterrätten.
Langar en bild sen förra sommaren, helt pga vädret. :)

Igår och idag.

Sov hos Elin med My igår, det behövdes verkligen! Vi var ute och grillade på lekplatsen med Camilla och hade otroligt mysigt hela kvällen. Marshmallowsarna gick åt lite bättre än vad korven gjorde om man säger så. :) Innan vi skulle sova låg allihop i samma säng och tittade på Linas Kvällsbok, längesedan man hade en sån underbar stund med tjejerna. Somnade tillsammans med My, vaknade upp idag, duschade och åt innan mamma hämtade mig. Har varit sjukt trött idag så när jag kom hem fixade jag mat till mamma och sen somnade jag i sängen, därefter soffan. Är fortfarande trött, hoppas att Emelie kommer hem snart så vi kan äta och hitta på något kul. Tills nästa gång kommer några bilder sen igår, puss!

 



<3

Grillkväll med bästa nästa!!

nattinlägg.

Klockan är 01:51, jag och Elin provar outfits inför morgondagens Borås besök och lyssnar på Neo. Ville bara säga att jag idag har checkat Viktors sjukt söta hamster och dessutom umgåts med min ängel. Vill även säga grattis till min underbara storasyster Anna som fyller år idag, jag älskar dig och hoppas du får frukost på sängen och sen lite tårta på det! :) Puss!

Summerfeelings on a rainy day.

Emelie och jag har precis gjort en hellyckad tårta, med citronfromage och färska jordgubbar. Kommer bli top noch när grannarna kommer och vi får käka upp den. Efter det ska jag tvinga Axel och Victor att spela monopol med mig och sen ska jag fjäska så att jag får se deras hamster dom har med sig. :)

Nyss åt vi jordgubbs-scones, ganska gott faktiskt. Langar en bild på tårtan och två bagare, puss!

Man kan säga att jag har lärt mig en läxa...

Jag säger bara fuck gårdagen! Hade iof kul hemma hos Millan och sen när jag och Lisa hoppade runt på dansgolvet med random killar. Sen gick det dock utför, spykravaller i trappan och några medvetlösheter..Minnesluckorna ska vi inte ens prata om, jag vaknade iaf hemma.
Tack min älskade Elin för att du ringde mina föräldrar, vet inte vad jag hade gjort utan dig! <3
Och tack godegud för att ambulansmänniskorna lät mig åka hem..

Mår förjävligt idag, gick upp 20 i 4, har spytt ett antal gånger hittills. Ligger i soffan under en filt och skakar nu. Vi är bortbjudna ikväll med, fuck!


Shopping.

Blev tidig uppgång idag, Borås med dom bästa! Inhandlade två asmys-tröjor och ett vanligt basic-linne. Blev även lite mysmat på Subway. Millan körde hem mig och då hade kusinerna anlänt. Just nu sitter vi i soffan framför Talang, sen ska jag och Lisa planera morgondagen. Då blir det utgång med tjejerna, pussän!

RSS 2.0