slet ut brallorna

När jag vandrat omkring i mina spenderarbrallor, insåg jag att dem kanske behövdes bytas ut dem med? Hur som helst vandrade jag vidare mot JC och inhandlade ett par svarta kärlekar, nu är vi jättelyckliga tillsammans. Till och med jag känner mig lite på topp idag, jag har jobbat, hunnit gå på bio och slappat i soffan! Imorgon ska jag vara ännu effektivare, jobba morgon, plugga och kanske springa en runda? :)

I alla fall så skall jag avsluta min lördag i soffan med ett avsnitt 90210, peace!

spenderarbrallorna!

Idag har jag shoppatshoppatshoppat, kände att det behövdes en tröst för att jag dragit på mig en äcklig förkyldning. Trösten slutade med att bli himla dyr, en kamera, schampo/balsam, en efterlängtad escada-parfym och  skullcandy-hörlurar senare tvingade plånisen mig att åka hem... Dock har jag ju faktiskt slösat pengar på bra saker hitills, trots att jag kanske redan hade en ny fungerande kamera.. :( Men den funkar ju faktiskt mest bra under vatten och då måste man ha en att fota med ovanför ytan med, hehe...

Hur som helst, jag satte mitt tredje MVG i rad nu, efter att inte ha läst på till provet alltså. Känner mig ganska grym, metoden att inte plugga för att se vad jag verkligen lärt mig under tiden är ganska spännande. So far,  so good! Den dåliga nyheten idag är att förkyldningen sabbade min träning idag, så imorgon får jag åka till jobbet för att ta nya tag på torsdagsträningen.

Stay strong!

And she's back

När man ändå bara sitter i skolan och käkar kladdkaka kan man ju faktiskt slänga in några ord till. Så att ni inte behöver sakna mig allt för mycket. Bara tanken av att jag kommer vara tyst i ännu en vecka är ju lite cheeeeelig. Hur som helst, idag börjar helgen, den ska jag inviga med jobb direkt efter skolan. Därefter kommer jag förtjäna en natts sömn innan jag beger mig mot jobbet igen runt 8 imorgon. Därefter kör vi, återigen en återträff med mina fina tjejer! Efter att inte ha skvallrat på över ett år är det nu dags, inte en dag för tidigt!

Skrillex och choklad står för resten av lektionen, peace!

vad ni inte vet

Känner att jag är lite för off, men som ni vet jobbar jag 4 dagar i veckan, tränar två dagar och sen även försöker hinna med skolan 5 dagar, så jag hinner inte direkt blogga. Men det ni alla inte vet är att jag fyller år om en vecka, får ta bort tandställningen om ca 50 dagar, planerat att fira studenten ihop med min bästa vän och skall ha förjävla kul i helgen.

Nu vet ni dock allt detta, så nu slipper ni klura på vad som händer i mitt liv framöver, i alla fall tills jag kommer tillbaka och skriver igen. Stay strong, puss!


Att sabba helgen som skulle bli bra

Den förväntade superhelgen blev inte det minsta som jag hade velat, den blev ganska mycket skit faktiskt. Anledningarna behåller jag för mig själv, det blir nog bäst för alla.

Hur som helst, vi har haft mässa nu i två dagar, den har sabbat hela min veckorytm! Ingen träning i tisdags, inget jobb idag, fyfan. Längtar nästan tills fysen och alla fingerslag imorgon, bara för att det var så jävla längesen. Jag tänkte tröstäta med Beverly Hills och Macaroonsen Emelie har bakat.

Hoppas ni har det bättre än mig, hej!

Att göra helgen till något bra!

I början av veckan hade jag lite halvt panik över den resterande veckan och helgen, men nu såhär 21:57 börjar jag få koll på i alla fall helgen. För övrigt så gick veckans dagar åt till träning och jobb, sen har jag även tagit med löparskorna ut på årets första sväng. Jag vill ge upp direkt men kämpade arslet av mig för att komma runt hela vändan. Det är det som har fått mig att vilja utnyttja helgen till max,  jag började den till exempel med att jobba ett kvällspass med världens bästa Louise! Tanken har slått mig att jag skulle vilja ställa klockan på 10:00 imorgon och ge mig ut på en springrunda, därefter jobba och sen köra all in med Emma! Det är lockande, men jag vet själv att jag kommer vara en slapp jävla fisk när jag vaknar, usch!

Hur som helst sover jag borta imorgon och sen jobbar jag på söndag, så ni lär inte höra av mig på ett tag igen..

RSS 2.0