dagens tabbe.

efter en bilresa med trippel chokladmousse-tårta är jag hemma i min mysmorgonrock och har förberett mig för att somna när som helst. Idag spenderade jag förmiddagen i skolan och eftermiddagen på jobbet. Först sög det att vara inne på jobbet i långa, svarta jeans när det var runt 26-27 grader ute, dock ändrade jag mig när jag såg att det spöregnade.

Min grymma tabbe idag var när jag skulle ta tåget till jobbet. Först somnade jag så att biljett-tanten fick väcka mig och skratta för att jag sov, sen nästa gång jag vaknade såg jag inte den skylten jag ville se. Istället för att läsa Bollebygd på skylten, står det iställer Rävlanda och Erica är vilse i ingenstans. Visst är det bara 4km tillbaka till Bollebygd, men det blir jävligt mycket om man skulle vara på jobbet 3 minuter efter att man hoppat av tåget i Rävlanda. I ren panik ringer jag jobbet och försöker fixa skjuts, när jag då hör ett tåg plinga in. I ren lycka springer jag över spåret och tar tåget tillbaka. Det slutade med att jag blev en kvart sen, inte mycket för att ha åkt fel och tagit sig tillbaka.

Imorgon är det kortdag i skolan, sen skall vi mysa hos Cassandra innan jag åker på Carros student. :)

Förlåt om du blev skev Cassandra :(


northpole?

Man skulle kunna säga att jag är tillbaka från Nordpolen, men egenligen är det bara internet som inte har tyckt om mig denna veckan. Men hur som helst har jag lämnat in världens äckligaste rapport, samt haft mitt allra sista tal i kommunikationen idag. Nu är det bara lite småslip kvar i Näthandeln, sen blir det lite smått frihet om 11 dagar. Imorgon blir det skolan och jobba, sen är det bara onsdagen kvar i skolan innan det är helg igen. Jag inviger helgen med studentfirande i Bollebygd.

Hörs när vi hörs.

vad jag längtar till?

Det är nu 6 skoldagar kvar innan vi äntligen får gå på sommarlov. På något konstigt sätt längtar jag inte röven av mig, men det beror nog på att jag skall jobba denna sommaren och inte ligga och steka varje dag i 10 veckor. Det jag längtar mest till är att få det där jävla betygspapper, pappret som bevisar att jag är klar med alla inlämningar och som förhoppningsvis visar att jag åtminstonde har ansträngt mig lite under mitt andra år på gymnasiet.
En dag jag inte längtar till är imorgon, först skall jag göra ett extraprov i matten i hopp om att kanske höja mig från mitt vidriga G, därefter skall jag skämma ut mig med resten av NTI på arenakampen. Snart är det dock fredag, det innebär sista dagen på praktiken och även att det är helghelghelg!
puss.

stud?

Har äntligen kommit igång med mitt studerande, inte för att jag gör det jag skall då men.. Jag har insett att det är mycket roligare att ta tag i handelsämnena som man faktiskt har chans att höja sig i, istället för att börja med en äcklig rapport inom arbetsmiljön. En annan glad sak är att jag fick mitt paket från Forever21 idag, så imorgon får det gärna regna om det vill, eller vara sol om någon vill se min nya söta klänning. (;

Nu skall jag dra mig mot sängen, känner att det är dags om jag skall upp och duscha imorgon. :)

ångest

Sitter med lite ångest för hur jag lever mitt liv, jag har alltid prioriterat nöje före nytta och det börjar märkas nu. Det är inte en bra magkänsla jag har när jag nu sitter kvällen innan och skall skriva ett tal, ett tal som jag inte ens vet vad det skall handla om. Någon sa retorik, någon sa visuell kommunikation? Själv tänker jag mest på nästa helg, hur mycket jag vill begrava mig själv tills den kommer. Jag har så otroligt mycket i skolan just och jag har varken tid eller ork för att göra någonting. På torsdag har vi tydligen inlämning i arbetsmiljön, då man skall skriva en rapport på 10-15 sidor om sin APU. Tror ni jag har börjat på den? Fy, ni vill inte ens veta hur mycket jag längtar till sommaren!
Hur som helst, även denna helgen prioriterade jag nöje. I fredags var vi i Göteborg och igår dansade vi omkring på Borås alla gator. Jag har dessutom jobbat både igår och idag, nu återstår endast dem däringa skit-talen!



TT-RS

Även om jag verkligen är nere i ett dike idag har jag kommit fram till en sak. Jag vill ha en Audi TT-RS och i den ska jag lyssna på "like I love you" dagarna i ända. För er som inte vet är det min nya lilla drömbil och dessutom är r.i.o. min enda lycka just nu. Har i och för sig pluggat en stund med Cassandra idag, samt färgat hennes hår. Har även hunnit med tröstshopping på The Body Shop för 500kr, samt thai med mami och Emelie.
Imorgon har vi prov på 100 sidor, vilket menas med att jag ska läsa första raden på min sammanfattning, leka med min Iphone och sen somna istället för att plugga..
Som alltid, som att jag bryr mig..

finis!



två veckor!

För att undvika svenska-talet så mycket som möjligt, har jag istället sammanfattat inköp och varuhanteringen på ca 100 sidor. Jag hade gärna skrivit om 100 till, så länge jag slipper tal-fan! Hur som helst är denna dagen över och imorgon väntar ännu en intensiv dag på NTI. Först skola, sen temys hos Cassandra, därefter VIP-kväll på The Body Shop innan jag burrar ner mig hos min fina Jonas.

Sen är det bara torsdag kvar, fyfan vad jag längtar tills om två veckor! 

Vårruset förra veckan!

jordens undergång

Känner att en dålig dag har tagit plats. Matten gick åt helvete och vi ska spela fotboll på en äcklig grusplan i regnet. Sitter och hoppas på att mitt forever21-paket skall skickas snarast så att jag i alla fall blir lite lycklig. Nu har vi för övrigt bara ett prov imorgon och ett på torsdag kvar denna veckan, underbart jävla kul. Hoppas jorden verkligen går under på lördag, så slipper jag den jävla skiten nästa vecka. 

Som svar till anonym, så är jag 1.92cm "nu för tiden", helt värdelöst, i alla fall idag när jag är sur!



Slutspurtar = (n)!

Som sagt, jag har spenderat min helg med mina vänner och på jobbet. Det känns som om jag aldrig är hemma längre, det enda jag gör är att sova hemma på vardagarna, sen försvinner jag över alla helger. Mamma har till och med börjat säga att det är kul att se mig hemma igen, DÅ är det illa! Men i alla fall, i fredags var vi ett soft gäng vid Kype-sjön, sen igår hamnade 6 trötta tjejer hemma hos Cassandra. Vi tjockade oss och kollade på de kassa filmer vi råkat hyra. Imorse hann jag skriva klart mitt PM och skickade nyss in det, sen har jag även hunnit med några timmar på jobbet med Bella.
Imorgon börjar en ny "slutspurts-vecka", vilket innebär en helvetes massa prov..
Nattinatt.

fredag, 13.

Efter en hård dag på ICA har jag nu återhämtat mig med chips och en filt, snart måste jag packa inför kvällens nya äventyr. Först ska jag iväg och handla, sedan blir det grillkväll med skönt folk i Borås. Under hela dagen har jag drömt om mina bacon-lindade dadlar, så snart ligger dem fan i varukorgen på Bolles. Inatt sover jag hos Elin, sen ska jag försöka ta mig hem imorgon innan det blir mys hemma hos Cassandra. :)

Hoppas ni har en bra kväll. 


irriterad?

Jag tror jag kom på min starkaste svaghet precis, jag hatar när det går bra för folk, jag är nog den mest avundsjuka/svartsjuka på hela jorden. Så om ni vill flasha upp någon nyhet är det bara att köra på, I'm ready. För övrigt hade vi två prov idag, screw them, imorgon börjar i alla fall min helg! Endast jobb på söndag denna veckan, kan inte bli bättre, fast jo, sol hade inte gjort ont. 

Känner för att nätshoppa :(


nummer 2

idag klagar jag inte bara på allt plugg innan sommaren, utan nu lägger vi även på en spänd tandställning, vilket resulterat i en förjävla värkande mun...



snart helg! (L)

2011-05-10

Försvinner i studier, inte för att jag gör dem, utan för att jag drunknar i dem.

Personalfest!

Tillbaka efter en hektiskt helg, men ändå har jag hunnit med det mesta jag planerat. I lördags hann jag med jobb både hemma och på Smakfullt. Därefter var det personalfest med bowling och middag. Jag avslutade kvällen med mina fina vänner innan jag somnade bredvid min Jonas. 

Igår var det änna lite kämpigare att ta sig mot jobbet, dock rockade jag och Maria så dagen slutade bra trots allt. Idag ska jag och mitt lag ta oss igenom Vårruset i Göteborg, trots träningsvärken i mina lår! 

puss,.

Positiva tankar.

Just för att detta är den tråkigaste och mest ensamma fredagen på länge, ska jag försöka tänka positivt. Detta genom att tänka på framtiden, vilket för mig just nu är sommaren! Hittills har jag hunnit planera in ett fåtal spännande saker att se fram emot. Först och främst skall jag jobba hela sommaren, förutom veckorna 26, 29 och 30. Vecka 26 åker jag upp till Borlänge med många sköna människor för att spendera några goa dagar på Peace & Love. Därefter tar jag mig vecka 29 till Öland för familjens årliga husvagnssemester. Sedan rullar vi vidare mot Kinnekulle och deras Raceweek! 

Den övriga tiden i sommar skall jag spendera på stranden och med dem finaste jag vet. Sen utökar jag lovet lite då jag, My och Elin åker till Mallorca den 27 augusti! 

Nu känns det mycket bättre, lite choklad på den.. :)

cirkel+ skapar spagetti

Hade en ganska shitty-daay igår, det blev ingen löpning, utan Emelie lurade med mig på Cirkel+ istället. Nu sitter jag med spagettiben och försöker läsa igenom Engelskan innan vi har nationella i det om ca 10 minuter. Resten av dagen skall spenderas på APUn, sen skall jag för en gångs skull stanna hemma ikväll. Det känns som att jag behöver en ledig dag, inte minst till att plugga! 

Hoppas ni har det bättre än jag :)

I ny förpackning.

Jag och min iphone sitter i våra nya skal, han är transparent och blommig, jag har ljusa jeans från JC. Efter skolan blir det löpning med Emelie, allt för att köra en sista rush inför vårruset på måndag. För att ladda upp lite har jag nu nya löparskor och löpartights, samt ett grymt lag att springa med. 

I helgen blir det jobb på lördag, söndag, samt personalfest och utgång. 


J.<3

Nätshoppar (:

Nu är jag tillbaka, helgen blev relativt bra och sedan startade jag veckan med jobb i måndags. Nu sitter jag i skolan och planerar lite inköp som skall göras under dagen. Först och främst skall jag klicka hem ett linne och en klänning från forever21, sen ska jag vandra ner mot JC och inhandla ett par jeans efter skolan. Eventuellt åker jag hem till Elin och umgås lite efter skolan, annars skall jag hem och inviga mitt nya Iphone-skal jag beställde igår. 

Tills nästa gång, enjoy! 


115 dagar till Alcúdia!

RSS 2.0