häppinäss.

Äntligen har jag fått min underbara-sockersöta-fluffälskling, han ligger bredvid mig och bara ser fin ut! För övrigt har jag haft en bra dag, känner att lyckan börjar krypa mig upp över öronen. Inte för att dagen bestod utav skola och kvällsskift på jobbet, utan för något helt annat. 

Imorgon väljer jag mellan shopping med Elin, simning med Cassandra, eller jobba med Therese. Hmm?

krogbild.

bajsbulle

Dricker te och förnyar mp3:n med lite skön musik. Tidsfördrivet blev att jag somnade till lite i Emelies säng innan jag drog mig utåt med kameran. Det var svinkallt och jag var inte alls på humör i mina fleecevantar.. Tur att jag hade mina nya favvo-tröja som fick följa med hem efter dagens shopping. 

Imorgon har vi en kort dag, sen hänger jag med min soulmate.



fint

Trots att jag stannade kvar länge i Borås, sitter jag nu helt rastlös och har tråkigt. Jag har redan ätit och jag har egentligen ingenting att plugga på. Om jag kanske skulle ta en vända runt sjön, eller bara gå ut och fota lite eftersom det är så fint ikväll?

Hur som helst vill jag inte sitta här tills jag lägger mig ikväll, även om jag verkligen vill få ett bekräftelsemail om att min sötsak är skickad!

choklad

Med en delicatoboll i handen rullar livet på som bara den, känner att en gnutta lycka är på väg. Om jag händelsevis vinglar förbi H&M sen, kan det hända att jag slingar håret ikväll, men vi får väl se hur det blir med det. Ikväll lockar jag förhoppningsvis med mig min sötis hem, det är ännu en moment som gör mig lycklig! 


Igår var jag på jobbet, INGEN hade rört disken, fyfan...
Lev livet!


:)

Lat :)

Jag och My har brunchat i över 1 timma nu, kanske är dags att börja leta upp jobbkläderna snart. Börjar i och för sig inte förens vid 2, men det är alltid bra att förbereda sig. Kände även att mitt hår kommer bli ett problem nu, vad skall jag sätta upp med toffsen liksom?! 

Igår var en bra kväll, vi  hade mys och jag sov som en stock brevid sötnosen. Nu har jag börjat dagen bra med musik, sovmorgon och beställt saker till min kommande babe. 

Ses ikväll! :)

bra!

Man kan nog inte säga annat än att gårdagen var lite 50/50. Den bestod av APU, klippning (har nu graderat håret), en överraskningsbehandlig på Ciluette, tapas och pannacotta på Babbel, samt en krogrunda. Blev otroligt glad för överraskningen som mina systrar ordnat åt mig, just nu är jag nog lenast i hela värden i ansiktet. :) Det är helt fantastiskt vad prisvärt det är med massage! Tack mina fina systrar! Krogen blev jag dock besviken på, inte en jävel som shakade!! Vi tog två drinkar, sen stack vi efter ca 1 timma på skitstället..

Idag har jag hunnit med 1 mils cykling, en dusch, samt beställa ny telefon. Nu går jag och pappa till kusinen och firar honom, ikväll kommer My =mys! <3

Effektiv!

Idag har jag varit effektiv, känns som om jag inte varit ledig från jobbet på år och dar.  Tog tillfället i akt att fika med Annis och Elin, sen 1 kilometer i badhuset med Cassandra. Ångbastun och jag är riktigt tajta vänner nu!

Imorgon väntar apu, ett hemligt äventyr och sist med inte minst, utgång!

bilden.

Äter mitt födelsedagsgodis efter en hård dag i skolan och på jobbet. Har fixat bankärenden såhär andra dagen i mitt vuxna liv. Blev ganska ledsen när jag inte lyckades beställa min mobil idag heller, Tele2 och internet är mig inte alls tillfreds..

Vi har prov imorgon, vilket leder mig till att säga hejdå. :)

söt.

FORTFARANDE ARTON

Hittills har dagen varit helt underbar, jag har nog de bästa vännerna i hela världen! När jag och Josse hade sprungit iväg för att sola, hade resten av klassen fifflat med presenter. Nu är jag en barbapappa och en half baked rikare, ett stort tack till min fina klass som jag älskar och uppskattar väldigt mycket! Apropå rikare, har jag mest fått pengar idag, det blir väl så att ju äldre man blir, desto fler kuvert får man i present.. Lite booring, men pengar sitter aldrig fel. Fick dessutom en hemlig present från Anna och Emelie, det enda jag vet är att den äger rum på fredag klockan 17.00 och ej går att avboka. Sen fick jag även ett körkort av pappa, alltså att han betalar allt tills jag har det i handen, gaaanska juste! :)

Egentligen är jag lite sur idag, men jag skall spara det tills imorgon, för idag är det min dag!

ARTON!

Om ni undrar, så är jag nu officiellt 18år! *HUGE SMILE*

Det första pappa säger när jag kommer ner i köket klockan 06:10 är:
"Vad gör du uppe nu, jag gör ju alltid frukost till er, du ska inte vara vaken nu!"
Stackarn, jag fick gå och lägga mig igen tills han och mamma kom och sjöng. :)

Nu väntar en bra dag, solning och firande, kan inte bli bättre! :)

Gifts.

Endast en lektion kvar, eller en halv kanske man skall säga, eftersom jag smiter till jobbet om en stund. Sen är det bara ett kvällspass med Lousie, samt en natt kvar tills jag fyller 18år. Har hört rykten om att det kommer vara superfint väder imorgon med! :) Känns som att dagen kommer bli underbart fin, har till och med skrivit klart idrotten som vi skall redovisa imorgon. 

Nu hade jag tänkt slänga upp lite bilder jag har snott från Cassandra. Dem flesta är på mina presenter sen i lördags. <3 / Ni hittar fler bilder på ennes blog: http://Cassandraam.blogg.se 





Den ena DVDn avslutade jag och Cassandra till den överblivna tårtan i söndags morse! :)

Tack!

Jag vill börja med att tacka alla för igår, presenterna var otroligt fina och jag uppskattade verkligen allt. Betydde mycket att ni ens kom och var här för att fira bara mig. :) Nu är det bara två dagar kvar tills det smäller på riktigt, idag är det trots allt bara min "lill-födelsedag", jag har alltså namnsdag. För er som inte vet, har jag haft en ganska stressig vecka, jobb och skola 5 dagar, fritid noll dagar. Det är väl så det är när man börjar närma sig 18 I guess. Nu ska jag trots allt inte till jobbet på jättelänge, börjar inte förens fyra imorgon. ;)

Nu ska jag försöka sova, men innan dess vill jag bara säga en sak. Återigen stort tack, mina nära och kära ni är underbara och jag älskar er! Imorgon ska jag ha på mig mina nya underkläder och armband, på tisdag ska jag idrotta i mina nya träningskläder! :)

vedspis. <3

Sitter framför vedspisen och värmer fossingarna, Anna har inhandlat B&J och god mat står snart på bordet. Egentligen borde jag inte äta mer glass idag, eftersom jag redan smällt i mig en half baked med mina fina tjejer. Tänkte i och för sig vänta lite nu, så att man hinner smälta den förra lite innan man kör på nästa.

För första gången på länge är jag hemma innan midnatt, känns underbart att vara ledig från jobbet en dag, ska vila upp mig inför lördagens morgonpass med Linda.  Därefter blir det ju galet hemma i Gesebol, då vi ska fira mig i förtid. Tänkte hinna städa och duscha på ca 3 timmar, eftersom gästerna börjar droppa in runt 18-tiden. Tack underbara Elin och Cassandra för att ni ställer upp, jag älskar er.  <3

Nu ska jag värma händerna, puss.



fina vänner gör allt.

Nu längtar jag till lördag; jobb, god mat, tårta, släkt och underbara vänner! Känner att veckan swischar förbi fortare nu när jag har något att se fram emot. :) Bara apun imorgon kvar, sen inleds helgen med B&J och fina tjejer, därefter jobb och nöje! 

Enjoy life.


inget liv.

Kom precis hem från jobbet, blev inringd lite sådär i sista minuten. Skulle egentligen ha sovit hos Elin efter det, men smart som jag är har jag inte med mig det viktigaste av allt. Nu fasar jag för morgondagen, orkar inte gå upp halv 6 för att duscha, orkar inte gå till skolan, orkar inte träffa folk, orkar inte stanna i boras till typ 8... :(

Känner att en mindre depression ligger på lur, fick nog inte tillräckligt med socker trots allt.. Även om jag åt en heeel B&J.. :( Den nya och allt.

socker

Detta är ingen bra dag för Kim Erica Helena Olausson, känner mig helt borta i ingenstans. Jag har massa plugg, jobb hela helgen och absolut noll ledighet förens nästa lördag. Just nu längtar jag till jobbet, det blir jag, Linda och kycklingspett hela helgen! Längtar även tills man får pengar, jag behöver socker och en monster, gånger tusen!

Skriver ikväll när jag förhoppningsvis både har pluggat och fått i mig en stor dos socker!

...

7 days.

Vår!

Jag och Elin äter chips och Haribo-smurfar från Frankrike, det kändes mycket bättre så än att laga någon riktig mat. Även så kände jag gällande plugget, det kändes mycket bättre att bjuda hit Elin över natten än att plugga. Vet inte riktigt om jag kommer få något gjort under kvällen, men man kan ju alltid drömma. :) 

Vi ska i alla fall ut på en myspromenad runt sjön nu, sen baka kladdkaka. Pöss!

Som en robot.

Sitter med slutspurten av min essay i engelskan, det suger riktigt hårt att jag inte kunnat göra klart den i helgen. Det är resultat varför jag sitter med den nu, när den skulle varit inskickad för flera timmar sedan. Anledningen är för att jag jobbat rätt mycket den sista tiden, pluggandet skjuts liksom upp då. Det är rena turen att jag vanligtvis gör allt i sista minuten, för nu är jag van sedan långt tillbaka. Trots att jag jobbade kväll och nu sitter och pluggar, har jag ändå hunnit sova ut, sola och snart duscha. :)

Fick Frankrike-presenter från Anna och Emelie nyss, imorgon är det jag som glänser i min nya urgulliga robot- tischa! 

Deep sleep, puss!

Fina själar blir fina änglar.

Sitter på bussen mot jobbet för andra dagen i rad, just nu känns det som att man behöver koppla bort sig från verkligheten ett tag. Både igår och idag har jag blundat för den, jag varken kan eller vill se vad som har inträffat. Att Gud glömde att se ner på oss i bara någon minut förstörde många hjärtan. Han tog tre liv, tre fina själar ifrån oss. Jag kände dem inte väl, men jag vet ändå vilka det var. Bara tanken av att någon inte finns mer, är så otroligt ofattbar. Det är personer som man har sett varje dag i skolan, personer som nu missade hela sitt liv. Jag vill ge all min kraft till dem som just nu är svaga. Jag vet att era syskon/barn/flickvänner är underbart fina änglar nu. Dem finns fortfarande för er och hjälper er igenom detta. Gud tar hand om dem och jag vet att dem vilar i frid. Jag tänker på er.

22:09

Nu har jag långduschat och bäddat rent i sängen, det är nästan så man längtar efter att lägga sig nu. Ikväll packar jag, sen kommer jag hem på söndagkväll förhoppningsvis.

Puss!








I miss you in secret.

Upptagen

Som det ser ut nu kommer jag antingen gå i skolan eller jobba varje dag fram tills andra veckan i april, gött äre! Denna helgen ska jag ha halvårsmys med min fina pojke på fredag, sen jobba på lördag och söndag. Jag längtar faktiskt, älskar min Simon och älskar mitt jobb, det kan helt enkelt inte bli bättre. Trots att jag inte har någon ledig tid, rör det mig inte i ryggen. :)

Snart slutar jag, då ska jag förhoppmimgsvis sola, sen imorgon är det bara apun som skall klaras av. Sen är det helghelghelg! Åt förresten den andra nya B&Jn förut, den var också god, massa choklad igen! 

Saknar förresten redan min systrar, dem sitter på planet mot Frankrike, utan mig.. :(



Nordic Water Peace

Systrarna Olausson har just smäckt i sig sin andra "Nordic Water Peace" B&J för dagen! Den är ny och precis lika god som alla andra, massa choklad as usual! För övrigt har det blivit en massa fläng idag, bussar hit och dit mest hela dagen. Nu är jag äntligen hemma och har hunnit förtära både ostbricka och glass. Har även fått tillbaka min mobil, gud vad jag har saknat honom!

Nu har jag avslutat dagen med en dusch och sitter med tandborsten mot tandställningen. Klockan börjar röra sig mot tolv och jag känner att det är dags att börja röra sig mot sängen. :)



jobbelijobb

Sitter som en död säl i soffan och väntar på dagens första men samtidigt sista semla. Stackars lilla pappa får vara effektiv i köket idag. Egentligen är jag inte det minsta hungrig, men jag antar att jag pushar mig själv, just för att det är fetisdagen idag. Turtjej som jag är fick jag en jobbtid på eftermiddagen, hann även med att sola eftersom jag inte hann med den tidiga bussen. Även redovisningen är klar, gött är det!

Imorgon ska jag återfå min älskade mobil, sedan på hemligt uppdrag i Borås. :)

Nu är det bara två veckor kvar mina kära vänner. :)


forteventurra

Fram tills nu har jag utnyttjat min dag ganska effektivt, eller i alla fall ur mitt perspektiv. Jag och Zoey tog en go sovmorgon, därefter en långfrukost, innan vi skrev klart uppsatsen jag har redovisning på imorgon. Sen gjorde vi en myslunch innan jag fick lämna henne hemma för att slira runt på isen en stund. Nu är jag inne igen och överväger en dusch, sen får vi se om jag orkar med engelska ikväll, det lutar åt ett nej.. Detta för att min huvudvärk dödar mig. :(

Imorgon funderar jag på att ha en liten hälsodag, simma lite, sen sola och drömma mig bort...


...kanske till fuerte?

snask

Är hemma efter helgens första kväll, den spederades på Köpmansgatan med Anna och massa snask. Innan jag begav mig dit, hade jag en toppendag på praktiken! Fick finally testa på lite kassaarbete, vilket var lite ovant, då jag är van vid en kassaapparat med touchskärm. Hur som helst klarade jag det hyfsat bra och är nöjd, trots att jag inte har lärt mig ett enda plu-nummer. Igårkväll hann jag även inhandla kvällsmys-snask, köpa present till Ana och träffa min gullunge. 

Idag hälsade min pojke Simon och Dennis på mig, nu väntar jag på kvällens bravader! Taco, snask och schlager står på schemat! :)

godis

Nu sitter jag här med mina haribo-nappar och har fått känslan av att det redan är helg. Tanken av att jag redan planerat allt, har fått mig att tro att det är typ lördag? Kanske är det min marabous fel? Imorgon är i alla fall tanken att jag och Jeff ska överleva apun, sen sätter jag mig på bussen mot Anna och en myskväll. :)

Hoppas ni får en mysig helg!

Day of joy

Egenligen hade jag tänkt att vara supereffektiv idag, men på grund av ett glatt besked blev jag alldeles för uppstissig och okoncentrerad. Istället planerar jag om min essä, min pjäs och min uppsatts om arbetsmiljö tills ikväll. Det gäller verkligen att se till så det blir gjort innan jag entrar sängen runt tre inatt när det är klart. :) Nu kan jag inte annat än att tänka på min underbara helg som strax tar plats, sen är jag änna lite uppspelt inför nästa onsdag med. :)

Får hoppas att Högskolans pasta carbonara lugnar ner mig lite, så att jag åtminstonde kan gå normalt. :)

Förresten, igår när jag tänkte vara gullig och köpa en söt ros till min älskling, kommer han och totaläger mig med tio stycken.. Himlasötis! :)<3


Fick bli repeat på den här bilden, bara för att jag tycker om både den och honom himla mycket!

Underbart

Det är en trött Erica som skriver, trots snart två koppar te känns ändå sängen som det bästa valet just nu. Imorgon är det sista skoldagen, det kan inte bli mycket bättre, bara APUn som ligger och väntar på fredag innan det är helg igen. Då väntar schlager, bowling, jobb, sleepover i Göteborg och sovmorgnar! 

Nu trippar jag upp, försöker sova och låtsas som jag inte precis drack koffein. :)

Honey

Ska snart dra mig mot sängen för att förbereda mig för en underbar dag imorgon. :) Sola, personalmöte, kortdag i skolan och pojkvännen står på schemat! Längtar mest efter den sistnämnda, konstigt nog? :) Idag har jag i alla fall hunnit med skola, shoppa, några vändor med kusinerna och deras fyrhjuling på isen, samt monopolkväll! 

Energin från min kick-up börjar sakta med säkert lämna mig. Samma sak gör jag nu med er, puss!

RSS 2.0