Eriiica @ vaccacion

Äntligen semester, så grymt skönt att bara komma bort från allt. Bara sola, bada och umgås med familjen hela dagarna! :)

Imorsesåkte vi hemifrån runt 07:30, sen följde en lång bilfärd till Småland. Där stannade vi för att kolla på kamera till mig, det blev en rosa OLYMPUS! (y) Efter det fortsatte vi en stund till mot Öland. När vi anlände hade vi inte ätit på 7 timmar, så när yttertältet var uppsatt åt vi right away!

Annars idag har vi badat i havet en snabbis och innan dess va jag, Anna och Emelie i Färjestaden och handlade. Idag blev det underkläder för hela slanten! ;)

Imorgon vet jag inte vad vi har planerat, men hoppas att vi stannar här och badar mest hela dagen!

Ville bara påminna alla om att det är två veckor idag<3 :D


Fler bilder finns på Facebook. :)


Toppenkväll! (y)

Igår begav jag mig till Carro för att spendera kvällen med henne,  My, Julia och Millan. Det var skitkul verkligen, inte haft så kul på länge! Har dock många märken på kroppen som inte borde vara där, menmen! ;)

Bilden sammanfattar kvällen! Och jag säger bara HEJ ;D

Slav...

Från och med idag blev jag en slav offentligt! Är sp grymt mycket att göra denna veckan så det är inte sant. Det är ett under att jag faktiskt hann sola lite idag. :o Annars idag har mamma och jag städat husvagnen och sen har jag rensat land...
Imorgon ska jag tvätta husvagnen och förhoppningsvis sola och bada innan det blir Borås på kvällen.
Sen på fredag blir det handling med mamma och pappa, jag ska slava röven av mig tills dess för att åtminstone ha en lite chans att kanske få en ny kamera. Chansen 'är dock minimalt liten, men jag ska slava tills jag koolar och fjäska tills fredag. ;) Sen på kvällen bli det nog så att några tjejer från Ku träffas och har mys. Förtillfället tror jag det blir Carro, My, Millan, Julia och jag. :) LÄNGTAR!

Just nu är mamma och pappa hos grannen, så nu ska jag passa på att flänga på musik på högsta volym i hela huset! :)

BTW. SAKNAR MINA SYSTRAR TILL 1000! :( <3


Godnatt.


Sommaren är här...

Äntligen är sommaren här, skönt med sol och bad varje dag, det är nämligen sånt jag uppskattar! Igår var det mys och en lite återträff emd dem jag tycker om mest. Vi grillade och badade och hade allmänt trevligt. Efter det sov My och Elin hos mig. vaknade runt 12 idag, efter det blev det bad, handling på Bolles, solning och slapp. Nu ska jag dra mig mot tv:n för att umgås med mammsi och pappsi.

Måste tillägga att jag saknar Anna, Emelie och Johanna jättemycket! Hoppas att ni har det bra i Afrika älsklingarna, vill att ni ska komma hem snart! :´D <3





Älskar min Marcus! <3 // Erica


Niornas avslutningsfest @ Crossbanan, Torsdag, 18.00! / 1994+



Nästan fått alla betyg i skolan nu, har iaf höjt mig 15 poäng denna terminen. Det är gött, men tyvärr slog jag inte en enda av syrrorna -_-

I söndags klippta jag mig, det blev kortare, uppklippt och sen har jag lugg nu med! Är asnöjd med det verkligen, bästa på länge! ;) Bild på nya frissen kommer nedanför! :)


Nu är det slutet på skolan och snart väntar sommarlovet. Vill ha sommar, men dock vill jag verkligen inte slita mig från min underbara klass, 9c1! Dem är den bästa klassen jag någonsin har haft och dem är verkligen underbara allihopa! :D<3 Men å andra sidan ser jag fram emot dagarna som kommer, eftersom det imorgon är bal och sen på torsdag är det feeeest! :D


Pusshej, Erica!

RSS 2.0