Har äntligen hittat fram till sängen!

Efter en galet fullbokad helg är jag äntligen fri från tider och måsten! Provjobbandet har gått hyfsat bra ändå, har gjort mitt bästa, så nu hoppas jag på att turen slår till i Gesebol!  Den enda fritiden jag haft igår/idag spenderades med den jag tycker om, mysigt. :)

Imorgon har jag planerat choklad till frukost, sen en tripp till Borås med Elin. På kvällen blir det röj, för det är ju trots allt HÖSTLOV... :)


S.J <3

Busy woman!

Har just klurat ut att jag inte kommer hinnan vara det minsta aktiv på bloggen denna helgen. Beräknar att jag kommer vara tillbaka på måndagkväll eventuellt. Ikväll är Ku med Caroline och My onplanerat, sen imorgon skall jag ju provjobba. Efter det ska Simon och Emelie sova hos oss och sen på söndagen ska jag provjobab igen. Allt jag tänker på nu är att jag verkligen MÅSTE få det här jobbet. Ska till och med anstränga mig med att köpa svarta jeans efter skolan, endast till jobbet...

= Där rök studiebidraget som just kom...

Hadé!

Mycket på gång.

Kort skoldag idag, slutade 11:20 och sen surfade jag vidare mot Bollebygd och Emelie. Jag var nere på "jobbet" och hämtade några papper, sen blev det pepparkaksbak hos Emelie. Efter det inhandlades kilovis med godis, sen tog det någon timma innan man finally var hemma. Pappa och jag har precis ätit, nu väntar "Bonde söker fru", sen ska jag ta en dusch innan sängen väntar.

Nu kommer en bildbomb på Agnes!






Avslutar med en kick-ass-bild! (Har tusen till, men vill inte vara enformig.)


Imorgon finner ni mig, Jeff och Josse på Kunskapsskolan i NTI-tischor!



?

Satt med tårar i ögonen förut. Kanske var det för att jag pratade med min nyutflyttade syster, som jag saknar galet mycket och letade desperat efter idag. Eller var det för att jag är överdrivet orolig och känslig just idag?


Bara jag vet...



Jag och Emelie!

Inte kul alls.

Har inte alls haft en bra dag, allt har gått ganska mycket åt helvete. Det började med att jag försov mig, sen fick jag vänta ute i över en timma för att komma hem. Sen mår jag äckligt dåligt inombords idag, vet inte riktigt vad som händer längre..

Mamma har åkt nu med, så dem enda som återstår är jag och pappa. Det är tyst och tråkigt i hela huset, jag vill bort.

Imorgon ska jag göra en sak, resten får ni lista ut själva.

Remember me.

Har lyckats kolla färdigt på den rackarns filmen nu, tog mig typ 3 dagar! Alla har ju snackat om den, så jag kände att det var dags att avgöra den saken själv. I början var den galet seg, var nästan nära på att stänga av den och floppa iväg den mot papperskorgen. Dock kämpade jag mig igenom hela och grät precis som alla andra i slutet. Man är ganska hjälplös dom sista 10 minutrarna och jag tror inte någon kan hålla tårarna tillbaka. I alla fall var den godkänd, om man skall avgöra det från själva helheten. Ni kan själva kolla på trailern här nere, om ni inte redan sett filmen. :)





Resten av kvällen skall spenderas framför tv:n med mammsi och pappsi, duschen är redan avklarad! :)

Lite sådär.

Slutar runt 4 idag, sen var det meningen att jag skulle fika med My. Dock ska hon jobba, så får bli en rundtur i Knalleland med Bea. Köpte lite godis förut för att dränka mina sorger, eller ja, ganska mycket godis faktiskt..

Var och kollade på min leopard-klänning förut, den var inte alls lika fin som förra gången. Blir till att leta upp en ny, eller slösa pengarna på annat, as always.

Skriver eventuellt senare, puss!

Sött.

<3

Jag älskar dig snutten, tack för att du finns i mitt liv. :)


...

"If you were dead or still alive, I don't care!"

Jag hatar den här dagen, allt är åt helvete. Jag är så äckligt frustrerad att jag snart gråter. Jag vill skrika och slå "någon"! Varför öppnar folk ens käften, varför lägger dem sig i, varför bryr dem sig, varför kommenterar dem meningslösa saker? Jag hatar er..

Att agera agressiv var tvunget idag..

Död kanske..

Är hos Elin nu, hon sov hos mig igår, så jag sover hos henne inatt. Vi ska troligen till Borås snart, har noll lust till det längre. Ska försöka att inte dra ner stämningen hela tiden, men sen vet man ju aldrig hur det kommer gå..

Kanske blir påkörd av en bil, peace.



Blöh

Blev tydligen att dra ut med tjejerna på lördag, får väl se hur det blir. Ska i alla fall övertala Elin att hänga med mig idag, det är ensamt hemma..

Buslus.

Yeah, precis som en sådan känner jag mig nu!

Igår slutade vi tidigare, så jag tog första bästa buss till Anna och Zoey.
Sen på kvällen stannade jag till hos Emelie och Emma och sov där.
Just nu sitter vi på näst sista lektionen, jag är faktiskt lite småledsen.
Egentligen skulle jag på Ku idag, med ingen av mina Ku-buddies ska dit längre..
Det blir väl till att spela låtsas-bowling hemma i köket och gråta en skvätt, dummisar!


Nu för tiden söar det också.. o.O

Finally!

Sitter på sista lektionen och jobbar med UF, halva gruppen är borta, så vi är extra effektiva idag. Det är ca 30 minuter tills vi ska käka thai och sen slutar vi. :) Ska försöka hitta på något i Borås tills klockan blir två, då ska jag finally åka till mitt hjärtegull! Vet inte när jag kommer hem ikväll, funderar på att lämna datorn i skolan och då hörs vi inte förens imorgon.

Menmen, fried chicken here I come! (Again..)

Apocalyptica.

Sitter under min gamla korkek som vanligt och har musiken som mitt enda sällskap. Inte för att låta dramatisk då. :) Vi spelade amerikans fotboll idag, det haglade och var jättemysigt. Vi vann! Nu ska jag snart äta med pappsi, sen kommer "göbbarna" hit. Pappsi har tydligen bokat in fotbollskväll och då blev det visst bara jag kvar, helt ointresserad.

Imorgon skall jag i alla fall få träffa min Simon igen, han har varit en aning saknad! <3

För att underhålla er, bjuder jag på det jag lyssnar på just nu. :) Enjoy!


Svar till :)

Lite svårt att svara när man inte kan skriva direkt till personen, så får bli ett lite onödigare inlägg här istället. :)

Svaret är följande: Jag vill inte säga än vart det är, eftersom jag inte har "fått" jobbet än. Då gör jag bara mig själv besviken om jag nu inte får det. Hoppas det är okey? :)

ATT jag är glad!

Nu är det dags att bita i äpplet och avslöja att jag faktiskt var på arbetsintervju i tisdags. Vissa av er vet redan, resten bryr sig säkert inte, men för mig är det en stor grej! Just då kändes det sådär, jag fick inte riktigt intrycket av att dom såg mig som intressant. Sen idag gick jag och Cassandra och pratade om hur dåligt jag tyckte det hade gått. Just då ringer det på min mobil, det var ett hemnummer från Bollebygd, ett samtal jag missade.. Jag fick panik och lånade Cassandras mobil för att desperat ringa tillbaka. Helt oväntat och från ingenstans hade dom faktiskt ringt, dem vill se mig provjobba! Helt galet och underbart är det!

Som det ser ut nu jobbar jag på Halloween, sweet!
Som grädden på mosen köpte en bästis choklad till mig idag, det är sånt jag får ångest över, men ändå uppskattar, tack! :)


Man får chockas, men idag är jag GLAD!

:D

Egentligen har jag en jättespännande nyhet som jag vill berätta, men jag tänkte dra ut på det för att öka spänningen ännu lite mer. Så nu ska jag burra ner mig under täcket, lyssna på regnet, äta godis, sakna min underbara pojke och kolla på Youth In Revolt. Trailern hittar ni nedanför och så ses vi igen om någon timme! :D



Söt.

Jag har en ganska söt pojkvän..

http://stinkygonzales.blogg.se/

Nattinattis!

Blööh

Har tittat på film nu under eftermiddagen, innan dess hade vi besök ända från Göteborg. Just nu är det ganska tråkigt här, bara mamma och pappa att umgås med.. Längtar nästan till imorgon, så jag får någonting att göra i alla fall.

:(

Snart...

... får vi gäster, sen om det inte blir försent så ska jag försöka ta mig in till Borås och sötsimon. Annars blir det studier här hemma och kanske en film innan det är läggdags. Tänkte förresten informera om att Emelie sov här inatt och att Anna och Henke har köpt en liten Zoey och att jag vill ha studiebidraget nu, så jag kan köpa innehållet på bilderna nedan... Det var bara det jag ville säga. :)




Puss!

hjärta.


förlåt att jag hänger ut dig här älskling. (:

Vad hände?

Sjukt konstig gårdagskväll, det hände plötsliga saker hela tiden, man hann inte riktigt hänga med. Allt slutade i alla fall bra med världens godaste thaimat på natten. :)

Idag gick vi upp runt nio, drack daim-o'boy och sen bar det av mot Borås. Kollade runt lite och hittade miljoner saker jag vill ha. Måtte studiebidraget komma snart!

Ikväll blir det mys hemma, kanske börjar med någon film? :)

(men först ska bilder upp på fejjan!)

Sitter och...

...väntar på Elin och Jeff, dem beräknas ankomma runt 19:15, sen bär det av mot Hestrafors. Blir chillsill hos Mikael ikväll, sen får vi väl se vad som händer imorgon. Kanske Borås, kanske Göteborg?

Nu ska jag äta och lyssna på Jay!

Robinson!

Sitter under Elins mysfilt och kollar på Robinson i deras gråa soffa! Egentligen borde jag plugga eller duscha, men jag tänkte skjuta upp det tills imorgon som vanligt. Dagen började äckligt dåligt, men allt blev bättre när jag finally hittade mitt matkort. Imorgon börjar helgen eventuellt hos Mikael, hörs när vi hörs!

Changes!

Har ändrat om designen som ni kanske märker, hamnade lite på rosa tyvärr. Jag är en sådan som tröttnar på saker väldigt lätt, så om en vecka kanske vi kör på blått!

Ni får leva med färgchocken ett tag framöver nu i alla fall, själv ska jag sova!

Busade till det lite.

Igår blev det inte riktigt som planerat, Erica gjorde en twist i schemat och hade myskväll med Emelie, Emma, Johanna och Fanny, istället för att åka hem. Sov även över hos Emelie och Emma sen, kul med lite miljöombyte i alla fall!

Idag var det kortdag i skolan, men ändå kommer jag inte hem förens nu? Sanningen är den att jag, Cassandra, Bea och Josse åkte hem till Sandra och bakade bullar med vit choklad och hallon efter skolan.

Nu, si så där 5 bullar senare, undrar pappa varför jag inte är hungig? Woahmao!


Lugnande.

Har engelska nu, det är lika förvirrande som vanligt. Matten flöt dock på bra, lite chockerande faktiskt. Nu komemr lite lugnande musik, det är som godis för mina öron!




Jag förbereder mig för "the big moment"!

Kanske skriver lite mer detaljerat vad jag menar ikväll. :)

Hinner inte riktigt med.

Som ni alla märker är det olika hur mycket jag hinner vara aktiv här. Ibland flera gågner per dag, ibland aldrig. Ikväll får ni en sen uppdatering om vad jag har haft för mig under dagen.

Eftersom jag hade studiedag idag, tog jag en rejäl sovmorgon, därefter cyklade jag till bussen som tog mig till Borås. Mötte sedan upp Simon, min lilla nöt, som jag för övrigt har levt med i en månad idag. Kom hem ganska sent, så blev mat och film med mamma, pappa och Håkan innan jag nu tänkte sova. Hann i och för sig med en snabb koll på datorn med, som ni märker. :)

Imorgon är det en stort dag för mig, hoppas det går bra!

Lonely.

Tänkte ta en dusch för att fira att romananalysen är klar och inskickad! Tankte sörja att jag känner mig ensam med, saknar systersällskap efter bara en dag...

Studiedag imorgon som sagt, just nu känns det tråkigt...

Allmänt fel.

Inte som alla andra.

Sitter och skriver en äcklig romananalys i svenskan, har snart kämpat mig igenom hälften av frågorna med gråten i halsen. Igår blev det inte så mycket gjort, eftersom vi var i Göteborg på dagen och hade krätfskiva på kvällen. Idag har jag däremot tvingat mig själv till det här, eftersom jag imorgon inte vill sitta ännu mer i skiten. Istället hade jag planerat att simma med Bea, sen träffa hjärtat. Vi på Nti är ju lediga imorgon, så det tänkte jag fira med att undvika studerandet. Vi får väl se hur det går med dem planerna, inget verkar gå mig väg den här veckan...


Nu ska jag i alla fall fortsätt med äcklet, vi ses på andra sidan!

Hold that pose, it's perfect!

Äter flingor och fruktopia, har en hemsk huvudvärk, haft det hela dagen. Väntar mest på att kusinerna+Elias ska komma hit och göra mig sällskap, för er som inte vet är jag ensam kvar i huset nu. Sista systern flyttade ut idag, vill inte ens veta hur jag ska klara mig själv resten av livet..

Jag tänkte lägga upp en låt från Youtube nu, men det finns inte en enda som inte är speedad. Men jag tycker i alla fall att ni kan lyssna på Jordin Sparks - Freeze, den har mysig refräng och passar bra idag. :)

Fallen

Imorgon börjar helgen, jag längtar tills tisdag.. Ska lyssna på Fallen nu och bli lite mer ledsen för att det är Volbeat imorgon. All energi försvann på inköp & varuhanterings-lektionen, nu är jag tråkigt och lättirriterad.



Sötsak!


Jag vill ha en vivaz och min pojke allí!

Liselotte!

Jag och Cassandra pluggade järnet i skolan idag, skickade in fetinguppgiften och kände en stor lättnad. Just i den stunden var jag ångestlös, tills jag kom ihåg Liselotte. (LISELOTTE!!!!) För att må bättre käkade jag thai med Jeffie, sen fortsatte vi mot Espresso house och drack chai latte.

Vid 1 hämtade Emelie mig, så fixade vi lite i deras lägenhet, mysigt hade vi. Därefter fortsatte färden mot Göteborg och min andra körv till syster. Anna och jag käkade thai och även vi hade mysigt. :)

Nu är jag hemma, dricker te och äter godis med resten av familjen. Imorgon bygger vi på ångesten... (LISELOTTE!)

För övrig så fyller mitt hjärta år idag, stor blir han! :)<3

Otroligt bra dag!

Anledningar till att jag verkligen känner mig lycklig idag:

- Jag har fått ett väldigt positivt besked.
- Jag har en underbar pojkvän.
- Jag och min syster bakar och har underbart mysigt.
- Jag är klar med den äckligt plågsamma engelskan.
- Jag tros vara 18 på vissa ställen.

Kram!

Jag är t o m så glad att ni får se ännu ett misslyckat skolfoto.
(Varför satte jag ens upp håret och smileade som en meatball?!)

Som vanligt.

Sitter på samma ställe som vanligt.
Gör samma sak som vanligt.
Mår precis som vanligt.

Gud vad tråkigt! Ska försöka få igenom morgondagens plan, hehe.


Så mycket gör jag i skolan... (angrybirds...)

...

Idag är jag arg, har troligen vaknat på fel sida, vilket innebär att jag inte kommer le en enda gång. Har upptäckt att jag hatar långa uppgifter och att jag ger upp så fort mina ögon skådar mycket text. Just nu vill jag äta nybakta kanelbullar hos Anna och dricka oboy, inte vara i skolan!


Vettigt?

Har gjort allt utom att plugga idag, skäms nästan över mig själv. Innerst inne har jag ångest eftersom jag kommer sitta som fan i skiten imorgon, men just nu kopplar jag bort det. Camilla och jag har snackat massa blajj och spelat spel idag, samtidigt som vi har tjockat oss med sockersockersocker! Sen hon åkte har jag dött vid Tylösands-skiten och tagit en dusch, nu vankas det kvällsmat på mitt favvoställe!

Det är så man gör.

Har precis fixat hit Camilla, hon räddade mig ifrån att studera idag med. Egentligen hatar jag mig själv för att jag skjuter upp allt, men natt baka, promenera och måla naglarna är så mycket roligare. Speciellt om allt involverar en bästa vän.

Ska försöka städa upp lite innan hon kommer, eller i alla fall bädda sängen. Duschen skjuter jag upp tills ikväll efter ensam mamma söker.  :)


Jag och sötnosen, Skagen 2009!

Kort info!

Kom hem för en stund sen, har varit hos hjärtat hela dagen. Han har för övrigt världens gulligaste syskon och en hund som redan är min bästis.

Igår blev det som sagt bio, Resident Evil i 3D. Den kunde ha varit så mycket bättre, blev lite besviken faktiskt. Förväntade mig att bajsa i brallan, men det var mest halvkass action och slowmotion skit. Men vi hade mysigt ändå, underbara vänner och massa socker sitter aldrig fel.

Nu ska vi äta äppelpaj och ännu mera godis, sen toppa allt med filtar och fanta!

Movienight!

Vi bollar ideér om bio ikväll, egentligen har jag verkligen inte råd, men jag är ofta en sådan som faller för grupptryck. Det lutar åt "I rymden finns inga känslor" med Elin, Jeff och Mikael. Imorgon är mitt hjärta inplanerat, äntligen!

Nu blir det packning, sen Elin.

Just nu...

sitter jag i skolan, känner att gårdagens positiva humör sög ur all min energi och skapade ett dåligt humör idag. Har verkligen inte haft någon lust till att engagera mig i något. Får väl hoppas att jag bara har matbrist och att jag blir glad om en timma igen. Ska i alla fall disskutera kvällen med Elin sen, hoppas på att få sällskap eller något..

Jag vill resa bort, lång bort. Till ett varmt land utan folk jag känner..

Jag är förresten en "dubbel-räls" nu. Sweet.

RSS 2.0