Idag känner jag för att blogga!

Det var änna längesen sist nu, känner att det börjar bli en vana att blogga sisådär varannan vecka. Ni kanske ogillar min dåliga uppdatering, men jag hade ändå inte kommit med något vettigt i mina meningar. Hur som helst, det är slutspurt i skolan nu, det är endast denna veckan kvar, sen har vi praktik ända till jullovet. Kan låta soft, men då jag inte har någon praktikplats är det lite smalt med lycka! Annars rullar livet på, jag är sen med uppgifterna i skolan, slösar pengar på krogen och prioriterar vännerna före allt, som vanligt alltså! Det kanske lät lite groteskt när jag la upp meningen just så, men att jag ligger efter med samhällsuppgiften är faktiskt sant. ;)

Nu resten av veckan har jag liksom fullt upp, så jag borde egentligen ha pluggat i helgen, men då hade jag också fullt upp. Inte ens håltimman mitt på dagen imorgon är jag ledig.. :( På onsdag är det mys hos Anna som gäller, det har stått i kalendern länge nu! På torsdag har vi barista-utbildning på jobbet och sen i helgen ska jag på julmys och sen på jul på liseberg. :)

...stay tuned!

en snabbis..

Klockan är egentligen för mycket och jag borde verkligen sova! Ville bara säga att bröllopsbilder kommer att komma upp, sen även lite annan kul info!

Stay in touch, köss!

Tack för er!

Tack för att ni står ut med att jag aldrig skriver! Det är så sjukt mycket bröllopsbestyr nu innan fredag, min syster skall ju bli en Wirsin. Eftersom jag och min syster skall vara tärnor är det inte lite att planera. Bara imorgon skall jag hinna till Göteborg på repetition INNAN skolan, hur är det ens möjligt...

Hur som helst är jag ändå uppe i varv nu, antingen beror det på att jag är stressad och förbannad, eller så är det helt enkelt bara Cassandras starka kaffe som sitter fast. Vill i alla fall tacka denna tjej för att hon är en av dem bästa i mitt liv, samt min andra fina vän Jeff, som oväntat köper gulliga gosedjur till en. Ni lyser upp min dagar no matter what, tack!<3


Gammal och söt bild!

woops...

..vart har jag varit i över en vecka?

Jag kommer inte ihåg när jag skrev sist, såg bara att det var väldigt längesen. Något om att jag var sur och övervägde utgång. Jag vill påminna er nu om att det var den sämsta kvällen på riktigt jävla länge. Anledningarna behövs inte tas upp, ni behöver bara föreställa er forever alone på Borås gator, klockan två på natten.

Hur som helst, i lördags skulle jag fika, men planerna kraschade, så jag, mina systrar och Henrik tog en vända förbi bowlingen. Jag kom näst sist, så jag uppskattade väl mest nacho-korgen vi beställde in. Därefter fortsatte vi med tacomys at our house! I söndags jobbade jag morgon och åkte därefter direkt till Småland med mamma, stannade där tills i onsdags. Sen har jag egentligen inte varit hemma så överdrivet mycket, i onsdags packade jag om och åkte vidare till min Cassandra för myskväll. Sen torsdag tills idag har jag haft sleepover hos min Elin, vi körde på utgång både i torsdag och fredags, vilket kanske förklarar min hemmakväll med familjemys idag?

Clear skies, som Harry brukar dra till med..

RSS 2.0