Panik, as usual..

Har inte gjort ngt vettigt idag, det är inte bra, med tanke på att jag ligger efter i allt typ. Imorgon börjar mitt och Millans nyttiga period som sträcker sig två veckor framåt. Inget godis, ingen läsk och sen en massa träning på det, good luck!?

Nu ska jag kanske träna magen för att ändå ha gjort något annat än att glo på tv/datorn. Sen ska jag läsa igenom Bransh och produktskapen, tjing!

Fiesta!

Igår inhandlade jag en klänning och en myströja med Elin och Frida, sen mötte jag upp Alexander och så åkte vi ut till Viktor. Dom färgade håret och sen hade Viktors mamma bakat chokladmuffins, nice! Skulle med bussen hem 20 i 4, men missade den, så Elins mamma fick agera taxi.
När jag kom hem var det ganska begränsat med tid tills vi skulle åka igen, så jag tackar gud för att jag duschade på morgonen. Hade aldrig hunnit det när jag kom hem, det var knappt så jag hann packa, bli sminkad och fixad i håret! Men iaf, jag och Elin fick skjuts till My, där också Jenny och Millan va. Fixade det sista och sen drog vi till Scoutlokalen. Segt i början, men det slutade ganska bra faktiskt, har inte så mycket att klaga på nu när jag summerar kvällen. Efter det drog vi till Ted i typ en timma innan bussen gick, va nice där med, hade inte haft ngt emot att stanna längre. ;)
Imorses vaknade jag hos My, vi åt och kollade på Sunes jul innan Elins mamma hämtade oss. Nu är jag hemma och sitt/ligger i soffan, omringad av musik njuter jag av sista timamrna på helgen! Måste tillägga att jag mår hyfsat bra efter omständigheterna, lite illamående knäcker mig inte än iaf! :)

Bild sen nyår på mig och My!<3



.

Litså sådär smålycklig nu.

<3

Slutade tjugo över elva idag, sen fixade jag lite saker med Samuel och Michael. Efter det handlade jag och Michael och mötte upp Elin. Var hemma lite innan två och gjorde nyttiga saker, for once!! Druckit 1½ liter vatten (creed?), tränat magen lite, duschat och städat mitt och sis rum. :)
Imorgon blir det skolan, sen hem till min underbara bästa vän My innan vi drar till Ku! Det är nu längtan till Möshult rotar sig fram, Stora Strand ligger fortfarande lite enrgrävt för att jag inte ska bli helt uppspelt! ;)
Nu ska jag ner och äta lasagne med mammi och Emelie, dessutom försöka bli lite smått taggad inför lördag. :)
Puss pååt´


MI MANCHI!!!<3

Another day.

Försov mig idag, vaknade klockan 6 och slängde på mig ngt fult. Har äckligt hår med och eftersom Bea är sjukt blir det inget gym. Bajs! Istället ska vi äta efter skolan, dra in en snabbis på högskolan och jag ska försöka hinna med att fixa lite saker åt min syster med.
Nu har vi precis haft matte, gick sakta med säkert. Snart har vi Naturkunskap, det är skittråkigt, men sista lektionen, så överlever förhoppingsvis smärtan att lyssna på skitsnack och vetenskapsmän/kvinnor.
Tjing!

.

1. Pissdag!
2. Jag ogillar dig!
3. Mi manchi!
4. Dagens enda lycka: B&J!

Imorgon SKA jag gymma!!!

I skolan...

Är sjukt seg idag, har ingen ork till något, utan det enda jag vill är att åka hem och sova. Satt med My på bussen imorses, hon läste sitt tal och sen orkade vi inte säga något mer. Bådas ögon var typ halvt stängda och ingen orkade röra munnen för att prata. Inland älskar jag att inte vara trött själv, för då slipper jag prata så mycket..

Just nu har vi Småföretagande A, är klar med uppgifterna, så driver runt lite och läser bloggar etc. Innan vi drar på lunch, ville jag bara tacka för kommentarerna om mitt hår, inte så många negativa hitills iaf. Förutom inom familjen då, men vad kan man förvänta sig.?

Shit, detta kommer såå bli en dålig dag, kram!

Some kind of change.

Skulle börjat 10 idag, men ställde upp som hårmodell för Millan och tog tåget kvart över 7 istället. Färgade håret brun/rött typ, resultatet ser ni på bilden under. Resten av dagen var slapp, gick inte till skolan pga huvudvärk, köpte B&J med Millan och sen Emelie innan jag åkte hem. Inatt sover Elin här, imorgon blir det slappdag I hope!

Experimentera med håret, ja tack!

Okej, först vill jag erkänna att jag inte orkar lägga ut bilderna sen vintermyshelgen, så därför länkar jag till min systers blogg, där det finns lite bilder istället! EMELIES BLOGG

Nu vill jag bara framföra att detta har varit den bästa dagen på länge, jag är typ lite lycklig! Sen vill jag bara säga att jag ska klippa och färga mitt hår imorgon. Har ingen aning om hur det blir, men ni som känner mig vet att jag brukar experimentera med mitt hår liite för mycket ibland! ;) Ska iaf låta Camilla gå lös på mitt hår imorgon mellan 8-12 och efter det ska klassen tydligen curla med treorna från bygg på Borås praktiskt, nice! ;)
Nu ska jag ner och rota i godisgömmorna och sen ladda för paraise, eftersom jag redan har pluggat! WOHO!!



Kaninpuls!

Har precis ätit tacos som blev över från igår. Innan dess var vi nere vid isen, skulle köra gokart. Dock krånglade den, så blev bara pappa och Henke som körde. Istället sladdadt jag runt med volvon, det var ganska nice! Så sjukt kul att bara köra runt och typ inte ha någon kontroll över bilen i svängarna, inte lite kaninpuls man hade där! ;D
Hann ta lite kort på dom när gokarten var okej, så tänkte langa dom bilderna med idag. Gör det lite senare ikväll, eftersom jag verkligen borde vara nere i köket och vara sociaaaal! :)
Hörs ikväll, puss!

Fredag/lördag!

Igår blev det Bäckäng med Madde, Elin och Emelie. Blev ganska nice faktiskt, för min del blev kvällen mucho lyckad! Träffade Jeff, Emelie och Gillis där med, det är sjukt att Gillis inte har sett mig sen jag hade brunt, långt hår! Men iaf, vi var väl hemma strax efter 1 eller ngt (tror jag) och sen sov jag hos Elin.

Vaknade idag och mådde sjukt bra, kändes lite annorlunda faktiskt. Men iaf, Anna, Emelie och Henke hämtade mig, sen packade vi oboy och korv och gick ner till Isen. Anna och jag slirade runt lite halvtaskigt på våra skridskor. Då kan man räkna in rangliga ben, böjda ryggar och fötterna typ liggandes inåt. Trots min otalang i att åka skridskor joinade jag pappa, Emelie och Henke i en ishockeymatch! Henke och jag vann med 5-4, jämnt, men eliterna ligger alltid ett steg före! ;)

Ikväll har vi myst i soffan, även Johanna kom över och åt tacos och massa godis, varvat med cola. Blev en helt sjukt lyckad dag och jag har en massa bilder att dokumentera med. Bilderna kommer först imorgon, eftersom jag inte orkar lägga in dom nu. Hang in there!/Erica.

Ganska nice!

Började 1 idag, vi var på Åhaga och kollade på UF-mässan. Helt okej faktiskt, jag och Viskan investerade i nya busskortsfodral. Dom var svarta och hade 4 plastfickor, för er som undrade. ;) Det enda trista var att spendera så mycket tid där, vi hade liksom minst en timma av tiden över, menmen. Efter det gav jag och Viskan oss iväg på ett äventyr, som innebar felåkningar på bussar och failade fall i trappor. Uppdraget var att hämta min mobil på hittegodset borta i Trandared. Allt slutade ändå ganska bra, hann med bussen och hade fått tillbaka min mobil, sen att jag nästan dog av svält spelade ingen roll.

Nu är jag hemma, ska snart duscha innan det troligen blir sängen, puss!

Punktform.

- Mobilen och nycklarna är borta!

- Tandregleringen på fredag igen, wiiie!

- Börjar 1 imorgon, UF-mässa på Åhaga.

- Virusepidemi på msn, alla verkar drabbas! :s (been there, done that!)


Puss!


Lera och vax gör mig glad.

Var ju hos tandregleringen idag, känns skönt att komma ett steg närmre tandställningen! Fick bita i blå lera som luktade menthol, dessutom har jag upplevt rosa vax i munnen. Kändes lite udda just då, men vad gör man inte för en tågräls i munnen liksom?! Vet att jag är typ den enda i världen som längtar efter det, feels good!

Nu är jag hos Elin, batteriet på mobilen är slut och laddaren ligger hemma, så kan inte nås på ngt sätt. Kiligt, men sant! Puss.

Sovmorgon!

Började 10 idag, soft med sovmorgon på en måndag! Nu har vi precis ätit, så nästa taggning är till tandregleringen vid halv 2. Kommer bli ganska nice att äntligen komma ngn vart med tänderna..

Uppdaterar ikväll och uppdaterar om mina tänders framtid, puss!

Übermyshelg!

I fredags firade vi My hemma hos mig, Camilla, jag och Elin hade fixat presenter och tårta för at överraska våran älskling. Presenten var en ball låda med massa softa pryar i, som faktiskt var användbara och bra presenter. Tårtan bestod av maräng, grädde, daim, karamel-strössel, vaniljvisp, geléhallon och hallon. Dessutom toppade vi tårtan med 16 rosa ljus med röda hjärtan på! Kvällen blev mysig och galen på samma gång, hellyckat! :)

Igår städade vi upp här och sen åkte alla hem. Jag henkade My och sov hos henne inatt. Igår joggade vi 2km till byn för att köpa exotiska frukter, ananas-/äpplechips, cola och dipp. Tog bussen hem igen och sen bestod kvällen av frukt, popcorn, chips, kakor, morötter+dipp (<3), cola och kaffe! Åt även asgod klyftpotatis och kyckling som Jozefina hade gjort. Vi tittade på massa filmer och Robinson, vilket resulterade i en maxad myskväll med en underbar bästavän!


Bild sen Partille!

Puss och kram.


Ledig dag!

När jag satt på bussen och nästan var i Borås ringde Hanna. Gun-Marie var sjuk, så lektionen blev inställd och vi fick ledigt. Kul, när man har pallrat sig upp vid kvart i 9!! Men iaf, i Borås gick jag och åt, Gabbeh och Samuel tänkte likadant, så blev lunch med dom. Sen mötte jag upp Elin och så henkade hon mig till gymmet (snygg-Mikael jobabde idag!). Efter det köpte vi presenter till My, blev nog ganska bra presenter ändå. :)

Tog bussen till Bgd och kollade på Wall-E medans vi väntade på pappa och sen åkte vi hem till mig en stund. Nu Försöker jag återuppta turismen, går åt hel*ete idag med...

Nu ska jag göra oboy och hämta lypsyl, ciao!


zero.

Skolan först på morgonen, Strand kom dit med Isac, sjukt söt bebis! Hur liten som helst och gudomligt tyst, grät zero gånger på lektionerna! Gick innan lunchen, så missade den, men var väl tur ändå, för skulle ju till tandläkaren. Gick prima där, inga hål och korten visade zero fel.

Har nytt schema nu, slutar 11:25 på torsdagar (pga. inställd kurs), börjar även 12:45 varannan måndag. Invigningen av detta loveli schema blir att börja 12:25 imorgon, soft! Innan eller efter skolan blir det gymmet och sen skall jag även inhandla present till My med Elin.

Nu ska jag dricka upp min halvliterskopp med varm oboy + skummad mjölk och vänta på Paradise! :)


Btw, jag ska läsa Italienska snart, wiiie! :D

stressad.

Mitt batteri på datorn dör om typ 3 minuter och så glömde jag ju självklart laddaren i skolan, lyckat! Men iaf, skolan idag va nice, saknat dom flesta och kommer sakna Josse och Jeff nu när dom också hoppar av.. :/

Imorgon blir det skolan, sen tandläkaren vid 12, förbereder mig för gråtande tandläkare. ;) Tss.

Natti!

Perfekt avslut på lovet.

Yeah, sista dagen på lovet nu då, känns helt okey faktiskt. Saknat alla i klassen, så kommer bli ganska nice att träffa dom igen. En sak som inte är lika nice är att min tandborste ligger hos Elin och jag ska till tandläkaren på tisdag. Lyckat! Istället får jag använda den andra som är stenhård! Börjar blöda i tandköttet hela tiden av den, så får typ skölja flour och knarka flourtabletter tills jag återfå min tandborste.

Idag vaknade jag 10, men somnade om och så tills jag fick frukost på sängen av Emelie (pannkakor, tack loveli!). Somnade dock om efter det med och gick upp någongång vid 2. Sen dess har jag fikat, degat vid datorn, duschat, ätit, fixat rummet och dragit på mig dom mysigaste mysbyxorna på jorden!

Nu ska jag spotta flour och fixa någon fräck färg på naglarna!


My och jag innan avslutningsfesten i 9:an. Saknar dig otroligt mycket älskling!

fast update.

Tidig uppgång idag, blev stan med Elin, sen bio med Emelie. Såg "Har du hört ryktet om Morgans?", helt okej film, värd pengarna! Just nu är vi hos grannen, äter massa skräp och kollar på Scary Movie, nice!


Pain in the ass.

Yeah, idag har jag varit en duktig tjej och städat rummet. Blev ett jeffla jobb att få bort alla granbarr och det slutade med dammsugning i drygt en timma. Annars idag har jag mest sovit bort dagen, men nu ikväll blir det mys med familjen. Massa chips, tiramisu, chokladbakelser och god mat, detta toppas med litervis cola!

Träningen igår har gett spår främst i ryggen och röven, därför blir morgondagens träning uppskjuten tills söndag. Imorgon blir det dock som planerat bio med Emelie och innan det istället för träningn driver jag runt i affärer med Elin.

Nu blir det tiramisuuuu och Let's dance! :)

Återupptagnings-försök.

Blev till att pallra sig iväg till gymmet idag för första gången sen i november. Kändes skönt att ändå vara back on track, men hade redan hunnit avvänja mig vid det, så blev väl lite kämpigt ändå. Gick väl hyffsat, dock kändes det som första gången jag någonsin tränat i hela mitt liv. Men blev ett gött träningspass med Jennifer och Bea.

Efteråt mötte vi upp Miche och tog en mysig fika på Tant Grön, blev ett ganska bra avslut på dagen tycker jag!

Nu ska jag invänta träningsvärken, puss!


MYSFAKTOR 1000!

Sitter som vanligt med mysfilten och lyssnar på musik. Har gullet Sigge i knät, han är som ett barn, ligger och krälar och drar i min tröja. För en stund sen låg han på rygg och hans tassar vinglade omkring i luften mot mitt ansikte, så sött! Just nu är hans högra tass dock farligt nära mellanslags-tangenten!

Igår sov jag och Camilla hos Elin, saknade My, men annars var det mys. Vi kollade på Rosa-avsnitten och hade en stor överdrift med filtar och täcken i soffan. Idag har vi åkt pulka i Elins backe och vid ängen. Man fick tillbaka minnen från mellanstadiet då klass 6A och 6B åkte pulka och sånt typ 2 ggr varje vinter. Egentligen tyckte jag att det var kul, men jag klagade ända alltid på att det var långt att gå och att jag frös hela tiden. Shame on me!

Nu är jag som sagt hemma, har hittills inte gjort ngn nytta överhuvudtaget, istället har jag och Emelie bokat bio på lördag! MYS!


SiggeWigge får avsluta detta inlägg! :)


RSS 2.0