Plugg.

Kom hem från Elin för någon timma sen och hitills har jag egentligen bara plojjat bort tiden. Har börjat med Excel-provet men inte kommit så värst långt, fastnade på någon fråga om stapeldiagram. Däremot har jag hunnit slänga i mig lite lasagne och lagt upp några bilder sen igår, dock har jag en välbehövd dusch kvar att genomföra.

Just nu vill jag att Emelie och Anna ska komma hem, vill dega ner mig i soffan och äta chokladbollsdeg med dem, samtidigt som jag ältar min pluggproblem. Men jag antar att jag kommer fortsätta med excel en stund till, innan jag hoppar in i duschen.

Imorgon blir det skola och änu mer plugg..
Puss, Erica.


Skolan på en lördag.

Vaknade runt halv nio och åt innan det blev Borås. Skulle på julmarknad med klassen och sen tillbaka till skolan för att ha julmys med glögg och sånt. Halva klassen va bakis och den andra halvan va galna och sprang runt och tog kort. Älskar min klass, alla är så sjukt underbara! Och btw, bilder från julmyset kommer upp på biddagboken imorgon när jag kommer hem, eftersom jag är hos Elin nu och ska sova här!

Efter "skolan" blev det till att kirra skor med mammsi och sen springa runt i Borås med Elin för att hitta julklappar! :)

Blev en lyckad dag, som jag inte vill ska övergå till en gårddag, eftersom det imorgon står plugg på schemat! -.-
Puss!


Ku, My, snygg!


Mys med My mest hela dagen - i skolan - efter skolan och på KU. Det blev en lyckad dag, synd bara att jag kom på att vi har 4 prov nästa vecka... :/

När jag kom hem planerade jag morgondagen med familjen. Blir julmarknad med klassen, sen tillbaka tills skolan och efter det ska mammsi och jag byta mina skor innan jag ska träffa Elin! Fullspäckad dag, så jag och Memms skjuter upp bion ngn vecka! :)

Puss!


Jag tycker du är en sjukt snygg människa och jag skiter fullständigt i vad jag hör om dig! ;)


Hiss/Diss

Känner inte för att förklara dagen idag, men det räcker med att säga att den var bra! :)

Istället vill jag hissa Marabous Vinter-choklad, den är så sjukt god och verkligen värd 20spänn! Sen vill jag dissa folk som pissar på kanten och inte torkar bort det! Jag blir så j*vla arg när jag håller på och pissar på mig och går ion på ngn toa i en affär och sen måste jag torka bort massa äckligt piss från någon annan först! Fyf*n vad arg jag blir på sånt, jag hatar det!


Helgen.

Igår morses vaknade jag och My relativt sent, klockan var nog runt ett när vi åt frukost. Efter det färgade och klippte vi mitt hår, sen kapade vi även topparna på Mys hår. Efter det blev det en massa planering inför kvällen och sen åkte My hem. Det var då jag hade ca 1 timma på mig att städa och byta om, sen kom Elin, tätt följd av Millan och Mikael. Vi hade en jättekul kväll som blev ganska galen. Sen ville vi ha läsk så Emma och Emelie skjutsade oss till Statoil vid 11 någongång. Senare vid kanske halv 12 ramlade även Alex in, trevligt trevligt. Kvällen/natten slutade med att alla somnade inne i mitt rum och sen vaknade vi lite efter 12. Vi åt frukost och spelade Hans UNO, sen åkte dem flesta vid 3 ungefär.

Nu sitter jag med familjen framför Robinson och äter lussebullar och dricker glögg. Så detta inlägget vill jag avsluta med att säga tack till alla underbara för en perfekt helg! :)

Puss, Erica!


Sjuk + Mycket plugg

Idag har vi prov, redovisning och inlämning! Provet är avklarat, inlämningen blev klar i förrgår och nu stundar en urkass redovisning från min sida tsm med Natha. Efter skolan ska jag söka upp mitt hjärta och så ska vi göra ngt innan Ku. Vi ska förövrigt åka men Ku idag, egentligen borde jag stanna hemma, eftersom jag är förkyld som bara den. :/   Menmen, får väl se hur det blir, om det blir värre kanske jag åker hem till familjen och myser med god mat framför idol idtället (!?) :)

Nu blir det utskämning och IG på engelskan, alltså redovisning! Puss.


Tur i oturen.

Skolan idag då, mådde väl lite halvdant men klarade ändå av dagen. Turismen flummades iväg med Jennifer och Michael, sen var det bara försäljnig och service med G-M. Dessutom har vi en ny kille i klassen, Patrik, får väl se hur han är.

Efter skolan stannade jag kvar med några i skolan och kollade på festival, ganska mys på storbild! ;) Sen missade jag ju självklart bussen , så fick åka 10 över 5 helt pisseblöt istället. När jag väl kom hem blev det myskläder och plugg, gick ganska bra med det idag faktiskt! :)

Nu har jag och Memmz precis kollat på PH, så nu blir det väl sängen om ngn timma? :)

Puss!

3

Idag blir updaten dålig I'm afraid.

1. Mår fortfarande dåligt, men blir skolan imorgon ändå, tråkigt att vara hemma!
2. Mamma fyller år, grattis på sötpuffen!
3. Vi ska få en ny i klassen, Strands kille.

Nu ska jag fortsätta med projektet, sen blir det sängen! :)


,

Har engelska nu, ska öva på muntliga redovisningen, men gör det hemma bestämde jag nyss. Blir till att ta bussen 10 över och sen hem och vila. Mår illa, har ont i huvudet fryser/brinner upp och har ont i hela kroppen.
Fan för det säger jag bara, senast igår sa jag att jag aldrig blir sjuk..

ingen puss idag..


,

För mig är du ingenting, du är död för mig!


<3

Sitter vid pappas dator nu och har spotify på högsta! Jag och Elin vaknade sent idag, så sitter lite sådär halväcklig och funderar på duschen snart. Men först blir det mat, just nu känns det som om jag dör av hunger, men tanken av mammas lasagne i ugnen ger mig lite hopp! Efter maten blir det till att fortsätta med projektet, det är nästan så jag lägntar tills jag får börja skriva igen. Jag säger bara: TACK GUN-MARIE, för världens bästa uppgift ever!

Nu ska jag bara påminna om väggen, hubbabubba och kärlek! :)<3


-


Ja tror jag börja tycka om dig...

,

We don´t have the strength to go on.


Gekås, Ullared med bästa klassen!

Klockan 07:15 skulle bussen gå från skolan, dock skulle man vara där redan vid 07:00. Alla så sjukt trötta ut och det var dom säkert också, men mina mates i bussen hade laddat upp med filtar, myssockor och godis, så vi klarade hela ditresan med galans. Plus att vi hade allsång i den bakre delen av bussen! (y)

På Ullared blev alla helt craxy och försvann med en kundvagn var typ! Jag gick in med Bea, Jennifer och Michael, med sen efter all panik bland varorna och det packade varuhuset så slutade det med att jag och Bea gick med Jeff och Samuel istället. Hittade massa skit som kändes nödvändigt, men eftersom jag inte hade den blekaste om hur mycket jag hade på kortet så slutade det med att jag och Bea stod innan kassorna och rensade bort typ hälften.  Slutsumman blev 650,50kr, då hade det inhandlats mammas födelsedagspresenter, julklapp till Emelie, datorväska mm. Är nöjd med alla köpen, dock vill jag redan tillbaka och spendera pengarna som blev över..

Nu blir det lite Rise Against, sen Bonde söker fru. Puss!

10/11-09

Dagens upplägg är skolan, sen hem, hopar gymmet idag med, har ju ändå gympa sista lektionen. Just nu har vi rast, hade precis matte, vilket bestod av internet och Michaels filt! (y) Snart har vi dator kunskap och sen är det lunch. Är så jeffla hungrig nu, dock väger Jeffs julmusik upp lite! Älska julkänslor! :)

Imorgon drar HP1a till Ullared och storhandlar, kommmer bli toppen, plus att bussresor med ens klass alltin är top noch! ;) Ska låna 500kr av pappa så kanske klarar mig imogron, men får väl se, hiho, puss!


tiocentimeterkortare.

Nu har kusinerna, mormor, Anna och Henke åkt hem, så nu kvarstår endast dom gamla vanliga Olausson! ;) Emelie pluggar, mamma läser, pappa är ute ocj jag lyssnar på ashög musik i hörlurar, det enda som jag verkligen aldrig tröttnar på! :)

Idag har ju som sagt alla åkt hem, men utöver det har jag tvättat pappas bil, firat farsdag med tårta och släkt och klippt av håret. Det var för ca 3 timmar sen jag och Emelie bestämde oss för att kapa av mitt hår. Kort blev det och jag har inte riktigt bestämt mig för om jag gillar det eller inte. Men tänkte flänga upp en bild här nere så att ni ser på ett ungefär iaf! :)

Imorgon blir det till att gå upp vid halv 7, eftersom jag duschade ikväll och jag ska inte vara på vårdcentralen förens vid 8. Det kommer kännas ljuvlig att sova så länge, så därför avslutar jag detta inlägget med ett leende på läpparna! :D


lördagsmys!

Befinner mig i soffan framför mysteriet på greveholm! Dricker litervis med läsk, äter miljoner popcorn och myser under en filt med Emelie, Lisa och Sara! Har tryckr i mig god mat, kladdkaka, och massa snacks under hela kvällen och än är den inte slut! Det är sånt jag gillar! (y)

Imorses var jag och Lisa sega, vaknade runt 10 och sen blev det en lam frukost innan vi drog till Borås. Fixade gifts till pappa och slösade ut alla mina pengar på onödiga saker. Sånt jag inte gillar, menmen. :)

Nu blir det påfyllning av popcornen, kram.


6/11

Helt oplanerat blev det ku idag, var jättekul som vanligt, dock är det massa små där nu. Så ngt har iaf förändrats på dom 4 veckorna jag varit borta! ;) Nu är kusienrna och mormor här med, så imrogon blir det nog stan för att checka lite med dom. Dock vill Axel att jag skulle henka till Mariedal, men kmr inte gå bara för vi har folk här typ, så ist blir det mys med familjen och kusinerna! :)<3

Puss.


Humor på högsta nivå!

Sitter hos Elin nu, vi nördar dator och musik, funderar på att fråga om vi ska sova snart.
Känner mig nere idag, ni vet sådana dåliga dagar då allt känns förjävligt, helt utan anledning?

Dagen i skolan var iof bäst, jag vet inte hur jag skulle överleva utan allt skratt i klassen, alla i HP1a är verkligen underbara! En incident idag var när vi skulle dra lott om vem som skulle ringa till ett matställe i Ullared där vi skulle äta nästa onsdag. Det var Jag, Samuel, Natalie och Jeff det stod emellan. Alla skulle dra en lapp och om det stod ngt på ens lapp var man tvungen att ringa.

Först hörde man Natalie: "Yes, min är tom!"
Sen mig: "MIN MEED!"
Sen hör man ett högt tjejskrik från Jeffs håll och ungen skratt/gråter typ.

Efter det följer 10 minuter av Ericas skratt och sen skulle vi följa med Jeff som stöd när han ringde.
Först sa han att jag inte fick vara där, för jag skulle bara förstöra när han skulle vara seriös. MEn jag fick stanna ändå och självklart satt alla och skrattade, främst jag och Jeff! xD

Samtalet bestod av: "Hej, jag heter Jeff" *ASGARV!* "Förlåt mig". Sen var jag tvungen att lämna rummet bara för Jeff garva sönder samtalet pga mig. Sen efter typ 1 minut kommer Jeff utspringandes och skriker/skrattar och säger att Gun-Marie fick prata istället.

Så ännu en dag failar min och Jeffs humor! (y)


I love nautilus<3

Hiho, skulle ju egentligen skriva lite om nya intresset idag, men tänkte skjuta upp det lite, så skriver bara lite om dagen innan jag ska sova. Först i skolan hade vi turism, skulle göra någon broschyr om ett land under 2 timmar och 40minuter. -.- Sen blev det svenska-redovisningar, jag flummade bort min som vanligt, men alla i klassen skrattade iaf! (y) Kan hända att jag förstörde Jeffs tal lite med, men jag kan inte hjälpa att jag skrattar åt allt han gör. Haha, vi borde verkligen inte vara i samma grupp när det är arbeten eller så, blir bara blajj då. xD

Men iaf, efter skolan blev det gymmet med Cassie och Josse, gick jättebra idag faktiskt. Sen tog jag bussen efter 4 till Olsfors, där mamma och pappa hämtade mig och sen åkte vi till Borås. När vi kom hem blev det mat och lite plugg, känns skönt att vara klar med engelskan i förtid! J

För en stund sen duschade jag och nu ska jag snart sova, blir till att gå upp halv 6 imorgon med! (y)

Pusshajj!


igen..

Right nu känner jag inte för att jag är på uppdaterings humös, så vet inte vf jag skriver, höhö! ^^

Men iaf, idag blev det skola, simning och sen slapp hemma. Sen förstörde ngn min dag, igen! Ditt jävla kryp!

Btw, imorgon bloggar jag om mitt nya intresse, så missa inte det, pusshajj!

Oh happy day.

Hela dagen har flytit på bra, asgod lunch, sen gymmet och som grädde på moset, skrattfest på bussen hem. Dock kan jag ju inte säga att datakunskap-provet var lyckat, hann tyvärr inte klart, så förväntar mig kanske ett G? Men på gymmet gick det faktiskt ganska bra, dessutom fick jag och Cassandra uppleva otroliga ljud när vi bytte om. (xD)

På bussen hem var det skrattfest med My, Olliver, Cassandra och Olliver, häärligt att inte ehöva hålla in skrattet! ;) Men iaf, tog bussen till Bgd och köpte julmust och choklad, sen gick jag till Ingemar för att få skjuts hem. Kom hem runt halv 7, då jag tände massa mysljus och la mig i soffan under en filt.

Nu ska jag äta en häärlig tallrik gröt och kolla Ullareds-serien med familjen, puss!


Höstlovet-09

Dom flesta tycker nog att lovet har gått sjukt snabbt, men själv tycker jag att det har varit helt perfekt. Haft tkid med det jag velat och dessutom haft grymt kul på färden!

Lovet började med Bäckängsfesten, hade grymt kul och det är alltid lika kul att träffa nytt folk, dessutom är det mycket roligare med fester i Borås, eftersom det alltid är packat med folk!

Sen fortsatte det mot Småland med mamma och Emelie, vi stannade hos mormor och Alva från söndag-onsdag. Sen på torsdagen sov Elin här, vi planerade vad vi skulle vara på maskerden på fredagen. Maskeraden på fredagen hos Alex var också grymt kul, i böjan är det lltid lite segt, med kvällen vägde ändå upp och jag hade sjukt kul hela tiden! :)

Sen resten av lovet har jag varit hemma och tagit det lugnt, bakat lussebullar, sovit ut länge på morgonen, umgåtts med kompisar och kusiner, dessutom tryck in lite tråkigt städande då och då.

Jao, det var typ mitt lov, vilket har varit otroligt kul och lyckat! Och btw, om texten inte riktigt hänger ihop och är askass, så är det för att jag kollar på tv nu samtidigt, så glömmer typ av vad jag skriver. Menmen, pusshajj! ;D


1 nov

Har relativt mycket att säga, så får ta det lite senare ikväll eftersom Emelie ska ha datorn nu. Så nu blir det en välbehövlig dusch och sen mys i soffan under en filt kanske? :)

Puss och glöm inte att jag uppdaterar lite senare igen ;)


RSS 2.0