Världens bästa!

Inatt rullade studiebidraget in, det välkomnades med shopping hela dagen! Jag räknade ut att jag hade ca 900 att spendera, för att budgeten till Spanien skulle gå ihop. Vi åkte över till Kalmar efter frukosten och hittade ett asnice nytt shoppingcenter. Jag fastnade ca en halvtimme i varje butik och fick med mig en handelskasse från nästan alla. Då var jag helt galen, med det blev ännu värre när vi hittade världens bästa butik! Jag total älskar Newyorker, det är världens jävla bästa affär! Men sina två våningar av billiga och skitsnygga kläder var jag helt lost. Jag var som ett borttappat barn, gick runt helt wasted överallt. Ryckte i allting och fick rensa bort typ 20 plagg innan jag gick till kassan. Jag lovade mig själv att inte köpa något, övervägde till och med att lämna kortet i bilen. Så länge höll det...


Det som blev inhandlat var ett par flip-flops, 2 linnen, en bikini, en tunika och ett par cykelbyxor (HA-HA) Bilder finns, dock lite halvkassa, var stressad..









Vi bjuder på den, i alla fall jag, har inte frågat Emelie...

Söta!



Precis som det skall vara!

Snart är den första "riktiga" dagen här på Öland avklarad. Den har varit precis som den skall, mycket bättre än förväntat! Vi började med en cykeltur på morgonen för att köpa nybakade frallor och jordgubbar. Sen under dagen har vi solat, badat i havet och ätit massa jordgubbar, glass och grillad mat. Nu väntar jag bara på snacksen som skall försätta min mage på partajhumör!

Just nu kollar jag igenom dom hittills, 400 tagna bilderna här på Öland, har några kvar att plöja igenom. Nere kommer några bilder för att beskriva hur jävla skönt vi har det!
Våran familj älskar bil-bilder...
(L)
Haveet!
(L)
Nu blir det godis och filtar i förtältet!

På en Ö!

För er som inte vet, befinner jag mig på en Ö 5 timmar från vår gula villa där hemma. Stället kallas Möllstorps Camping och ligger precis vid Ölandsbron! Vi kom hit ganska sent igår efter att jag avklarat min sista dag på jobbet. Det var inte snyftkalas, men jag saknade dom så fort jag lämnat lokalen. Jag fick toblerone istället för en blomma, dom tänkte precis som jag, att det behövdes färdmat mer än ett "Pengaträd". Hittills har jag inte sett någon kille som ser bra ut, campingen är ganska öde faktiskt. Den enda som är ett alternativ är han som jobbar vid incheckningen, dock behöver jag inte något ragg förtillfället. :)

Nu ska vi ut och sola lite, sen ska jag och Emelie ta våran rosa-kärringcykel in till Färjestaden (Ölands köpcentrum) och shoppa flipflops. Det är när man sitter på en pakethållare, tillhörande en rosa cykel, som man vet att det är sommar. Iaf när man medhavar nyinköpta frukostfrallor och jordgubbar!
Systrar i en Saab på en Ölandsbro!

Det går över.

När jag vaknade tänkte jag "Yes, jag lever!", vi kollade på The Ring igår och dom som känner mig vet att jag blir bajsrädd av skräckisar. Efter frukosten packade jag och städade rummet, sen tvingades jag till att tvätta Emelies bil. Den såg förjävlig ut, vilket drog ner mitt humör på botten! När jag väl sitter där och pillar bort ingrodda flugor ur lacken med mina naglar, kommer pappa ut och säger "Åh, vad bra, då tar du min med sen!". Just i den sekunden börjar Erica gråta, säga vad man vill, men när jag är riktigt jävla förbannad gör jag det! Från att verkligen inte vilja tvätta 1 bil, tvingas jag till att tvätta 2 jävla helvetes bilar, GRATIS! Jag grät mig igenom hela proceduren och när det väl var över mådde jag bra igen. Jag var klar, nöjd och sket i hur många flugor det satt kvar!

Nu har jag solat en stund, det som står kvar på schemat är en cykeltur till Olsfors, en dusch och sen slutligen packa det sista! Nästa inlägg kommer från en Ö!



Bilden är sen midsommar, Pontus var onykter och skapade en suddig bild.

100% lycklig!

Igår hade vi mys på dagen med massa mat och tårta, sen drog vi vidare till Gånghester. Där sög det ganska rejält, så det slutade med att vi hamnade uppe på Höga bland vuxna och knott. Innan jag och Camilla somnade hos My, lagade vi asgod mat, bestående av grillchips, köttbullar och dipp! Det enda roliga igår var snubbarna som försökte få med oss till Varberg, dom var helt underbara och lyckades nästan!
Nedanför ser ni min midsommar-outfit, ganska svart och booring.

Men nu till själva körsbäret på glassen, dagens händelser! Jag vaknade hos My klockan 8, sen blev jag hämtad och därefter följde den mysigaste dagen på sjukt länge! Jag, Emelie, Carl-Johan och Henrik har spelat Kubb, Croquet, solat och ätit tårta. Dem självklara sakerna som en perfekt sommardag skall innehålla. Sen bytte vi ut C-J mot Anna och gick till sjön och solade och badade. Nu på kvällen har vi spelat mer kubb, hoppat studsmatta, ätit asgod sallad med kräftstjärtar, avokado och mango, dessutom har vi spelat M.I.G, där jag lyckades med att inte komma sist!
När man tänker på allt vi gjort och med vilka personer, inser man hur perfekt allt klaffar!

Nu kommer lite bilder.

Tårtan!
My, Anna, Emelie, Carl-Johan, Henrik och Camilla!
Emelie, Henrik och Carl-Johan!
Henrik!

Painting happiness.

Har på mig min rosa klänning med blommor, den inhandlades i helgen och är ganska söt. Kort är den med, därför tvingades jag till heltäckande kärring-leggings för att jag skulle bli godkänd på jobbet. Det är bara två ynka dagar kvar på Dagverksamheten nu, jag lovar att jag kommer gråta när jag lämnar dom på måndag. Det känns som jag började igår, men ändå har jag varit där i 2 veckor snart. Direkt när jag slutar på måndag påbörjas en bilfärd på fem timmar. Hmm...

Nu ska jag fortsätta måla mina naglar rosa...

Dizzy...

Sitter i soffan och är sketdö! Börjar känna av att jag är för ung för att jobba. Även om vi inte gör så mycket är jag helt slut när jag kommer hem.
Vi skulle grilla på Almenäs idag, träffa folk och ha allmänt mysigt. Redan på bussen in somnade jag och sen när vi kom in orkade ingen annan heller, så vi hamnade på McD och Orion istället. Tog bussen och upplevde en cykeltur innan jag kom hem. Är yr och hungrig nu, känner att jag måste dricka mer på dagarna. 2 liter vatten per dag har aldrig nått min mun, istället dricker jag 2 koppar kaffe och somnar för sent.
Nedanför ser ni hur jag känner mig. Som en ihopkrömpen böbbla typ!


Imorgon har jag planerat in socialt umgänge.

Vad hände igår?

Den här helgen har gått galet snabbt, jag kommer inte ens ihåg vad jag har gjort knappt. Vi har ätit glass och haft diverse sleepovers, det är det jag kommer ihåg. Antingen är jag senil, eller så orkar jag helt enkelt inte tänka tillbaka. Det lutar åt den sista punkten, japp!
Förtillfället är jag förvirrad av 3 anledningar.
1. Anna, min älskade syster, försvinner allt mer. Först flyttar hon, skaffar sambo och gör lumpen. Sen helt plötslig är hon förlovad. Jag är asglad för din skull och det vet du, men jag saknar dig!
2. Jag har inga pengar på min mobil, vilket menas med att jag är helt borta. Jag hade hellre tappat den och vetat att jag verkligen inte kunde kontakta någon, än att se den ligga där framför mig och bara vara tömd på pengar. Det frestar så mycket mer när jag ser den..
3. Jag är hungrig på mat, Mikael och jag har levt på glass, hamburgare och godis idag. Jag behöver köttköttkött!

Imorgon ska jag jobba, skönt med sysselsättning och pengar, tråkigt med den fina veckan som väntar när det gäller vädret.

Funhouse!

Jag vet att jag pratar om mitt jobb varje dag, men ska bara säga en snabb sak idag. Det är så sjukt mysigt att sitta ute i solen, dricka kaffe 4 gånger om dagen, prata med pensionärer och köra rullstol. Finns inget roligare dessa dagar! Idag stekte vi ute i solen och fikade med sockerkaka ett flertal gånger.

I morse va jag en fighter och var i Borås klockan 7.  Skulle spänna tandställningen och byta färg på los gummibandos (HA-HA). Nu sitter jag i soffan och bländar familjen med värkande tänder med lysande turkosa gummiband.
Åkte direkt till jobbet efter tandläkaren, sen missade jag bussen och hann knappt cykla min mil när jag kom hem! (pjuhh) Har precis duschat och ätit, imorgon blir det MUCKFEEST!

Färgskaparglädje.

Jobbet var lika soft som igår, nästan bättre nu när jag tänker efter. Tappade dock bort mitt gäng ett tag och hittade dom uppe vid biblioteket, strange!? Badade med dom bästa förut (-My), det var fortfarande svinkallt, men gött! Imorgon ska jag tvingas åka med halv 7 bussen till Borås för att spänna tandställningen. Detta innebär 2 saker. Jag kommer få gå upp typ 5 och jag kommer få en ny kul färg på tandställning för att göra livet ännu lite roligare. Ska be dom på Tandregleringen stressa så jag hinner med bussen till jobbet!

Dags att packa ur diskmaskinen och leta upp heltäckande kläder till jöbbet!

Karin tyckte jag hade fin blus idag (skrattar inombords och ler)

Not a hard work.

Mitt jobb är så sjukt soft, på hela dagen har jag fikat, spelat bingo och promenerat i Bollebygd. Kan inte bli bättre om jag får säga det själv. Jag avgudar alla på min arbetsplats, så sjukt underbar är dom!
Om jag kommer trivas? Yesbigbox!

Btw, efter jobbet cyklade jag en mil, kändes gött efter att ha skippat det i en vecka eller två. Och just det ja, grattis till alla jag känner som fyller år idag. Ett extra stort till Henrik, bara för att du är som en i familjen! :)
Nu ska vi äta, sen ska jag sova. Eftersom det sammanlagt blev 1 timmas sömn igår natt.


Så jävla bra!

Det känns som att jag inte har gjort ett piss idag, men egentligen har jag hunnit med sjukt mycket redan och klockan är bara 5. Först tog jag en rejäl sovmorgon, sen har jag och Memmz bakat hela förmiddagen. För en stund sedan kom jag hem, åkte med Emelie till Olsfors och sprang hem. Eller ja, sprang i alla fall 4150m, alltså över 4km! Så jävla duktigt av mig, för ca 2 veckor sen orkade jag inte ens 2km. Ni får gärna tycka att jag är lousy, men det rör mig inte i ryggen, because I rock! Det ni dock gärna får klaga på är att jag blandar engelska och svenska hela tiden. Vet inte själv varför jag håller på med det, men antagligen för att orden passar bra in i meningarna och för att jag ÄLSKAAR engelska!
Lite bilder på bakverken? Ja tack!

Kladdkaka!
Nöttoppar!
Äppel/kanel/hasselnöts muffins!
Kakor med äppelmos!
Färdig kladdkaka!
Om ni undrar har jag inte bakat allt själv, Emelie står för det som innehåller äpple. Blir en bild på mina långa snygga, nysprungna ben med innan jag kör ner till min sötis i Olsfors! Imorgon blir det jobbjobbjobb!

Och nej, Emelie har inte städat sitt rum eller putsat spegeln. ;)

Helt insane!

Nu kan det hända att jag har varit lite borta ett tag, det beror för det mesta på studenter. Som ni vet har min syster klarat det utan problem, så även min kusin. Henne firade vi i torsdags i Småland. Ett utspring, asgod mat och tre tårtor senare kollade jag och mina systrar på hälsoresan under ett mystäcke. Igår blev det en seg bilfärd hemåt, sen ut i Borås med My och Elin på kvällen. Träffade män med konstiga namn, män som åkt från feta Göteborg till Borås för att festa (Varför liksom?!), aspackade studenter, födelsedagsbarn, m.m. Det mest galna var nog på bussen hem då vi hittade en man som tidigare bott i Gesebol, typ 1km från min dörr! Och han var snygg som fan också, hur kunde jag missa det?! Iaf, nu kommer lite bilder sen i torsdags! :)


Sara efter utspringet! :)
Sara Jr!
Gullparet Sara och Elias!
Sara, Emelie och Anna! <3

Honey made it!

Efter tre års panik över plugg och längtan efter studenten är hon äntligen klar! Min sjukt duktiga och snygga syster har nu officiellt tagit studenten och dagen har varit happy as hell, trots pissregnet! Scatman har dunkat i högtalarna och många packade, glada, vitklädda har passerat. Njut av bilderna, mer kommer på systerns blogg inom kort! :)
Snygg trots regnanfall? Japp!
Älskling-systrar som tillsammans med mig förgyller Spanien i sommar!
Jr vs. Sr.
Frida och Emelie! :)
Snyggsyster innan utgång. Min studentpresent (i form klänningen på bilden) satt som en smäck!
Om ni undrar varför det är så lite bilder är det för Emelie hade kameran, så mobilen fick offra sin sista batteritid. Men som sagt, Emelie lägger nog upp bilder någongång under helgen när hon hinner.
Puss!

5 anledningar att vara lycklig!

- Jag gick från IG-varning till VG i matte!
- Jag klarade 1:an utan ett enda G.
- Jag har hittat en perfa present till Emelies student!
- Jag har sommarloooooov!
- Jag har jobb (=Spain is saved!)
Livet rullar på så gött nu och trots att det har pissregnat hela dagen och jag missar avslutningen imorgon, drar det inte det minsta i mina mungipor. Inget kan gå fel nu, inget! :)
Blev en happypic, bara för att..

Wiiieh!

Skippade ju halva skoldagen för att gå på möte om sommarjobb idag. Det visade sig att jag hamnade med pensionärerna i Bollebygd i två veckor. Kan inte bli annat än mysigt! :) Emelie och jag har varit sockerhöga idag, plus att jag sov 2 timmar inatt. Även om jag har stoppat i mig skit i form av maränger och choklad känns det bra. Kan bero på långpromenaden innan kanske? :)
Nu ska jag snart sova, imorgon är det sista dagen med HP1a! Ganska stort sadface på det!

Meningslös dag?

Somnade 4 inatt, ganska segt när man skulle upp 6. Om jag försov mig? Ja det är klart! Om jag är hyper idag? Ja det är klart! :D Var helt onödigt att platta håret i morses eftersom det pissregnade ute, sug.. Vid klockan 1 befinner jag mig på möte i Bollebygd, ska bli spännande.
Jag längtar tills jag kommer hem och kan äta maränger, rabarberpaj och negerbollssmet!

(rabarberpaj!!!!)


Tuffish!

Helgen har varit awesome! I fredags var vi ju på Liseberg med dom blivande ettorna. Första intrycket var positivt, stormtrivs redan med en del av dem. :) Senare på kvällen blev det Bgd, med Camilla och Elin. Pizza och sånt annat gosigt! I lördags stekte jag, Elin och Camilla vid lagunen, sen umgicks vi med Mikael och en godispåse på kvällen. Idag har man haft lite långtråkigt, inget plugg nuförtiden ju.. Blev iaf stek vid Stocka med Elin och Micke. Sen riskerade jag Mickes liv på min studsmatta, förlåt!..

Nu har jag och Emelie ätit chips, negerbollssmet och "coolifierat" mina naglar. Nu blir det snart läggdags, skola och möte imorgon!

Vad hände?

Var ingen skola idag, istället hängde jag i den minsta klacken ever på Borås arena. Vi sög inte, vann faktiskt 1 match, det måste ha varit på grund av min och klackens entusiasm. Säkert.
Något känns fel idag, vet inte vad det är, kanske beror det på mina stekta fula axlar, eller att vi fick sitta på den skuggiga/kalla läktaren? Dock är det mest troligt att jag är nere pga av att jag har varit med om mitt livs första bilkrock idag, samt att en av mina närmaste vänner försvinner mer och mer för varje dag som går..

Är ganska ledsen idag...



Planering..

Seg lång dag, ska strax sova. Vi ska kanske få en ny lärare btw, han heter Johan och är snygg. Nu har jag inget kvar i skolan, gjorde sista provet idag. Det känns verkligen asbra! Imorgon ska jag umgås med Zandra och Michael innan arenakampen och sen på fredag blir det Liseberg med klassen och dem kommande ettorna. På måndag har jag halvdag i skolan, eftersom jag ska på möte med kommunen om sommarjobb. På tisdag ska jag till vårdcentralen, så drar efter lunchen, vilket också blir halvdag. Sen på onsdag slutar vi, men kan inte gå på avslutningen, eftersom syster tar studenten.
Och sen mina goda vänner, då är det sommarlov!

The good old days.

Just nu sitter jag och lyssnar på MCR, man riktigt känner nostalgin. Det var då man var liten och oskyldig, miss those days. Haha, nej, nu låter det som om jag vore någon kriminell jävel och det ska jag inte lura i någon. Men iaf, ibland är det redigt gött att dra på lite My Chemical Romance och Paramore, bara för att liksom.


I skolan idag hade vi HLR, så vi slutade någongång mellan halv 11 och 11. Sen begav jag mig till Bollebygd för att boka tid på Vårdcentralen. Då hann man även med en cola och cheesecake med Bea och Rasmus. Sen hittade man Emelie som köpte glass och n-godis till en, ibland är livet gött änna!


Men iaf, imorgon har vi prov om ekonomi/budget och sån skit. Har läst kapitlet 2 gånger nu, men allt liksom bara blåser bort så fort jag läser det. Har läst samma rader tusen gånger nu, men inget fastnar. Jag antar att det är så det är när man är helt ointresserad av ämnet. Förutom att plugga har jag cyklat, duschat och precis ätit kvällsmat.


Efter att ha försovit mig och missat bussen idag blir det till att sova tidigt. Btw, min nya kärlek tillägnas löpartights! Man får så jeavla heta ben i dom, jag har bestämt mig för att införskaffa ett par när jag har råd. :)

RSS 2.0