brb.

Hiho, Emelie ska sno datorn nu, så uppdaterar om ngn timma! Stay in there! :D

Posshajj!

Borta.

Känner att jag är allmänt off denna veckan, df det blir dåligt med uppdateringar. Men nästa vecka ska jag försöka vara back on track igen! :)

Idag har det blivit packning och dusch, om en timma bär det av mot Småland och mormor. Eftersom det inte finns internet där så fortsätter jag att vara off tills på onsdagkväll.

Tills dess, keep on rolling! :)


Blurrigt

Vad ska jag göra? Vad har jag gjort?


Drömmar.

Dagens uppdatering hänvisas till kimericahelena.bilddagboken.se. Har skrivit lite där om mina senaste drömmar som är en aning udda. Så checka gärna! :)

Btw, imorgon är jag ledig, så blir plugg i Bgd, sen vårdcentralen. :/

puss.

Inte så lyckad dag.

Matteprovet gick åt skogen precis som förväntat. Jag och Samuel satt kvar sist och när vi hade dragit över tiden med ca 20 minuter gav jag upp. Fattar inte varför jag ens satt kvar när jag bara stirrade på pappret och fattade nada.


Efter skolan blev det gymmet, gick hyfsat även om jag vet att jag klarar mer om jag verkligen vill. Kände dock ingen vilja efter dagens otroligt tråkiga lektioner + mitt glömda matkort.


Nu måste jag verkligen börja med turismen, även om jag planerar ett omprov är det ju ändå bra att förbereda lite.


Puss.


HAPPINESS!

Sitter och lyssnar på  Jingle Bells, framför av Svampbob och co, det är jättemysig om man adderar det med en soffa och en filt. Detta varvar jag med Super Mario spelande och te lite då och då. Har kommit på ett sätt att uttrycka alla mina tankar och känslor någonstans, detta håller jag dock för mig själv, men måste bara säga att det känns riktigt, riktigt bra!

Snart blir det asgod mat och jag har fortfarande inte börjat plugga.

Puss på världens bästa!

Jordin Sparks.

Sitter på rummet nu, har städat bort det som liknade en soptipp och är mycket nöjd för tillfället. Elin åkte hem ganska tidigt, vilket var bra, eftersom båda hade otroligt mycket att plugga på. När Emelie hade gjort frukost till mig (som vanligt varenda helg!) och jag hade städat, satte jag mig med matten. Gjorde nog 2 sidor kanske, sen bangade jag. Ska tvinga Bea lite snällt att stanna kvar med mig i skolan på tisdag så att vi kan plugga tsm. Så resten av dagen ska jag försöka börja med Europas alla länder och deras populäraste turistmål, men vet inte hur långt det kommer gå heller.

Jag har just lyssnat på Emelies svenska tal, hon ska prata om 4 viktiga personer i hennes liv. En av personerna hon har valt är våran syster Anna, det hade jag också gjort! Anna är min självklara förebild och jag är så obeskrivligt stolt över henne! Tänker på henne varje dag och längtar hela tiden på att hon ska komma hem igen. Så Anna, om du läser det här: Glöm aldrig att jag älskar dig och saknar dig dygnet runt! Jag tror på dig och vet att du klarar av allt bara du verkligen vill!

Förövrigt lyssnar jag samtidigt på Jordin Sparks - Freeze, den än konstig, men den blir bra efter ett tag bara för att den är så annorlunda.

Det var allt för nu, pushajj!


Update 17okt!

Sitter och lyssnar på Three days grace och spelar lite super mario atm. (y) Har städat lite i rummet under dagen, eftersom Elin, Jenny och ev Emil kmr hit ikväll. Får se vad vi hittar på, kanske partajjar lite, vem vet ;) Duschade förut med, så ser ut lite som en pudel nu, måste därför göra något åt håret innan dom andra kmr hit. Nästa update blir nog kanske imorgon, när jag pluggar järnet! (y) ;D

Hiho, pusshej, Erica! :)


Äcklet-->Läckerbiten

Dagen har varit lite som igår: Först var den bra, men sen kom självklar någon och förstörde den i slutet! Skolan var kul som vanligt, men sen efter den skulle vi ju gymma, right? Dock var det något äckel som glodde på mig hela tiden när vi va på gymmet. Sjukt kul att ha någon som glor på en hela tiden när man tränar? Nej, precis! Dock vägde gym-instruktören upp mitt humör lite, han var så sjuuuukt snygg ska ni veta! (Anna, han va ganska kort och hade feta armar, loveli!)


Men iaf, nu på kvällen skulle jag varit med Elin, men blev inte så, istället blir det Idol med pappa och Emelie. Dessutom hör jag ljudet av en extra mini-majs burk som slinker ner i woken ute i köket, gytt! :D

Nu ska jag duka och sen blir det mat, puss.


Snow.

Sitter på andra våningen och lyssnar på redovisningar. Det är sjukt mysigt när man kombinerar det med att kika ut genom fönstret då och då. Känns härligt nu när det snöar, har tröttnat på dom gula/röda/bruna löven och regnet. Så mycket mysigare nu när det är lite vitt istället.

Lunchen idag verkar god, men det får vi utforska senare. Just nu tänker jag mest på ifall jag kommer klara av att gymma sen. Kanske bara kör rygg och mage, men får se hur det känns i armarna och benen sen. Sista lektionen idag har vi charader med Gun-Marie, längtar redan och hoppas dt blir precis som förra veckan, haha! Ikväll funderar jag på KU, men får se, kanske blir mys hemma istället! :)

Nu har Jeff precis avslutat sin redovisning, jag vet inte varför med jag skrattar alltid så fort han öppnar munnen! HAHA, tummen upp för den killens humor säger jag bara! (y)

Brandby, Jeff och Samuel! :)



puss.

-

Dagen är inte värd en ansträngning att skriva ens, men jag försöker iaf.

I skolan va jag trött och flumm, Josse lacka på mig till slut, så hon, Jeff och Strand drog in mig i hissen. Dom la mig på golvet och skickade ner mig till källaren, fifan! :( Lunchen idag blev pannkakor med grädde och sylt, det gillar vi! :)

Efter min toppendag i skolan förstörde en jävel den på bussen genom att glo på mig och le. Åhh, ogillar människan, speciellt när han skriver sms och visar mig lite "halv-diskret"! Åhh, fail, sry killen, men inte så man raggar..!

Btw, slapp Sandared med Lisa, hon fick släpa med sig Jeff istället! :)

Puss.


Lång dag.

Klockan är 08:09 och jag sitter i skolan och dricker pucko. Tog tåget med Millan i morses, så kom hit ganska tidigt. Snart börjar 2 timmar och 40 minuter häärlig turism, sen blir det lunch, hoppas på att få ngn idag iaf! -.- Sista lektionen består av ett svenskaprov jag inte har övat till, kommer nog bli vääldigt lyckat! (y)

Efter skolan är det öppet hus för alla nior mellan klockan 5 och 7, men innan dess blir det bad med några fina flickor i klassen! :)

Btw, sa jag att jag, Strand och Bea missade lunchen igår? Vi stod i kassan och skulle betala när klockan var 12:17, men eftersom mat-kortet går ut vid kvart över fick vi ingen mat. KUL!? Istället räddade Brandby mig genom en clementin, innan gymmet.

Nu blir det mer pucko, pusshej!<3


Happy-day! :D

Dagen har varit allt annat än dålig, varenda minut har varit obeskrivligt kul! I skolan gick det faktiskt bra, kunde räkna lite i matten och jobbade på hyfsat bra med datorkunskapen. Sen gymmade några istället för idrotten, gick sjukt bra! Josephine pushade mig som fan, så gick förjävla bra om jag får säga det själv. :) Efter gymmet luffade jag och Josephine runt i Borås, köpte läsk, bullar och godis, mums!

När jag kom hem hade vi fått skolfotona, helt okey, dock inte perfekta. (det är dom aldrig!) Men iaf, övningskörde med pappa med, innan jag hoppade in i duschen. Nu borde jag verkligen plugga till svenskaprovet, men det tänker jag inte, svenska är inget jag prioriterar så högt! (a) ;)

Imorgon blir det skolan, sen bad med flickorna i HP1a! <3


Lyckat!

Gårdagen spenderade jag och Elin hos Mikael. Blev sjuukt lyckat och träning fick vi minst sagt! :P Sammanlagt gick vi 1 mil (till och från byn), plus att vi hoppade och sprang runt i 2 timmar med. Ngt wierdo-spel som man skulle stå framför en kamera och göra massa saker! xD Men iaf, hade jättemysigt som vanligt med pinglorna. Vi somnade väl runt 3 någongång och vaknade halv 12 eller ngt. Nu sitter jag hemma och lyssnar på musik. Var tänkt att jag skulle plugga, men de går inget vidare. Kanske ska öppna ett nytt dokument iaf, så kanske det känns liiite bättre! (y) :)

Btw, fifan vad mycket vi var med om under tiden vi promenerade till och från byn igår. Bilar som körde förbi och vända, äldre män på cyklar, älgar, rådjur, höbalar, glas, lådor, cola-flaskor, stenar, golfbollar osv. DAMN! Love you guys!<3

Men först ska jag ner och kolla vad vi har för gott i skåpen, hehe, puss!


Fredagsmyyyys!

Lunchrast nu, blev asgod ytterfilé för min del. Måste ju ladda upp nu inför gymmet sen, längtar!  Endast en lektion kvar nu, tror det är marknadsföring eller ngt, sen slutar vi halv 2. Ikväll kommer Anna och Henke hem till oss, blir mys och massa skräpmat, kommer bli toppen!

Nu ska jag snart inleda lektionen med en proppmätt mage och humöret på topp, right? :)

Posshajj.


Tidsfördriv.

Egentligen är detta inlägget helt onödigt, men jag kände att om jag ändå fördriver tid, varför inte här? ;D Haha!
Sammanfattning av dagen nu då, hmm, den var ganska lam. Kom ingen vart med pluggandet, IDAG HELLER! Och sen var ju skolan helt okey som vanligt, ingen direkt förändring där heller.

Just nu är klockan 23:04 och jag lyssnar på Regina Spektor och msn:ar med random människor. Själva grejen med detta är att locka fram åtminstonde liiite trötthet, men hitills har det inte lyckats. :S

Men ska iaf försöka stänga ner datorn nu, så pusshejj! :)


7 oktober

Föreläsningen i Göteborg var jätte intressant! Killen hette visst Mattias Klum, alltså inte Marcus Klum som jag skrev innan. Han visade sina bilder och berättade lite om när han tog dem. Det var verkligen skitbra bilder han hade och dessutom förklarade han på ett så bra sett hur han tog dëm. Hans kroppsspråk hur han rörde sig på scenen var klockrent och ett plus var att han la in lite roliga skämt då och då.

Efter skolan tog jag och Bea bussen hem, träffade Marcus och Thor där med, så pratade lite med dem. Har förövrigt varit en asbra dag och jag har skrattat hela tiden. Så sjukt längesen jag skrattade så mycket att jag fick ont i magen, dock lyckades jag idag. Känns skönt att min klass har vant sig vid mina asgarv och mina kill-rap hela tiden. Älskar dem för att alla är olika och tillför sin egen lilla del till klassen. Tillsammans är HP1a personligt och minst sagt bedårande!

Nu är jag hos Elin, har duschat och kollat på tv mestadels. Nu ska jag plugga engelskan innan det är läggdags.

Puss.

Gbg twice.

Precis haft två turism-lektioner, det var sjukt trist och läxförhöret gick sådär. :s Nu har vi lunch ochom 1 timma och 5 minuter skall vi befinna oss på resecentrum. Sen bär det av mot Gbg, vi ska på ngn föreläsning med Markus Klum. Sen ikväll blir det återigen Gbg, nice!

Uppdaterar ikväll, puss.

Simning-->Kladdkaka

Imorses när jag vaknade upp var det pain, värkte i hela kroppen och kunde knappt röra mig. Det märks verkligen att jag aldrig har tränat i hela mitt liv, dock känns det ju ändå lite bra att man äntligen börjat med det.

I skolan hade vi ställt in idrotten, eftersom att alla elever går till gymmet för att skaffa gymkort. Sen hade vi bara datorkunskap och matte, innan vi slutade runt halv 12.

Efter skolan blev det simning med Cassandra, sammanlagt blev det 40längder, varvat med lite bubbelpool och rutschkane-åk. Kände mig nöjd med min träning, dock hade jag fortfarande j*vligt ont i hela kroppen. Innan vi tog bussen hem vid tio över tre gick vi till Gina T, där vi träffade Anna och Johanna. Gud vad jag verkligen bara vill ha Anna här i soffan just nu. Vill äta mig tjock framför tv:n och bygga berg!

Sen jag kom hem har jag typ gått runt och städat lite smått i huset och sen har jag precis bakat kladdkaka. Nu blir det tv:n med familjen, ska fika och mysa. Dock måste jag även klämma in lite pluggtid någonstans. :s


Puss.


Awesome!

Skolan idag var soft, först var det svenska och sen hade jag och Cassandra introduktion på gymmet. Det verkar askul där och har redan fått gymkort och ett eget träningsschema. Killen där är astrevlig och dessutom får vi gymma och bada när vi vill. (y) Sista lektionen var datakunskap, vi skulle kolla hur man bytte hårddisk i 1 timma och 20 minuter, kul?!

Men iaf, efter skolan blev det Elin, sen hem. Nu sitter jag med försäljning och service läxan och när den är klar blir det wok och tv med familjen. Btw, fick sms av Anna förut, gud vad jag saknar våra helger och vardagar i soffan med berg av gammal skräpmat på borden. Miss you darl.

Puss.


Vad är det för fel på mig?

Just nu vet jag inte varför jag finns, ser ingen mening med livet utan allt är bara dimmigt.Vill bara att denna dagen ska försvinna, att allt bara ska vara ett minne. Jag orkar inte ta tag i någonting, vill bara försvinna. Hatar denna dagen, hatar allt som kommer i min väg. Låt mig bara vara, behöver ingen som bryr sig, vill bara få fram mina tankar någonstans.

Just nu vill jag bara hem, stänga in mig på mitt rum och skita i allt och alla! Fyfan för allt!

Ta mig härifrån, NU! Jag klarar inte av dig längre!

Thoughts.

Igår blev det Elin, vi körde en favorit i repris och hade askul. När jag vaknade upp i morses hade jag svart målarfärg överallt, det var wierd. Just nu sitter vi framför tv:n och fördriver tid, funderar på att ringa pappa så att han kör hem mig. Dock vet jag att jag kommer ha astråkigt hemma och vilja åka tillbaka hit, men kanske bakar eller ngt för att fördriva ännu mer tid.

Btw, om man blandar Brämhults Hallon, Gin och Schweppes Caribez bli det faktiskt gott! :s
Och btw 2, du tror att du är så jävla bra, men det kan du glömma! Fyfan.

@ Elin!

Wiho, om jag hade en miljon, så hade  du sååå inte fått något!

Btw, sry att det inte blev ngt idag Micke, m3n vi tar igen det, right? ;) <3 Miss you.

Alla som inte dsnar är våldtäktsmän!!

PUUUUUUUUSSHEJJJJJJ!

Trevlig dag :)

På raste stack Strand, jag och Bea och käka på McD, sen drev lektionerna förbi ganska snabbt, va dock lite höngig och slö en stund. MEn sen efter skolan handlade jag och B lite kläder och sen träffa vi Mikael. Gick till Boulevard och fikade och pratade och så, sen tog vi 16:10 bussen hem där vi också träffa Anton. Prata lite med han, längesen nu. Jag skrattade åt sjuka saker på vägen hem, inkluderat att alla garva åt mitt passfoto!! xD
I Olsfors hämtade pappa mig och sen övningskörde vi lite, gick hyfsat bra tycker jag.
Nu har jag pluggar marknadsföring en stund, så nu blir det slapp med musik! (<3)


Puss :)


Bra vs. Mindre bra

Dagen började med att jag försov mig, mycket lyckat att vakna vid 7, när vi åker hemifrån kvart över. Det var kul att åka buss idag och det berodde på den härliga busschauffören. Han sa godmorgon till alla och var jätteglad! Hur ofta händer det liksom? Han gjorde mig glad, vilket vägde upp att jag försov mig.

Nu sitter jag i skolan, vi har presis haft marknadsföring och nu ska vi börja med näthandeln. Lite orolig för dagen, eftersom jag inte har gjort en enda läxa tills idag :S menmen, får hoppas att jag inte failar i allt ändå.

Efter skolan blir det fika med Micke, sen ska jag hem och plugga, för det måste jag verkligen. Går fan inte att skjuta upp mer!

Posshajj! :)


RSS 2.0