Mixed feelings.

Idag är jag en liten boll som består av 50% lycka och 50% agressivitet. Jag rullar runt och blandar känslorna vilket gör att jag inte kan koncentrera mig på hur jag egentligen mår. På ett sätt är jag trött på att allt hela tiden är mitt fel, småfel borde inte bli jordens undergång, right? På samma gång har jag glömt allt och fortsätter äta mitt godis precis som alla andra dagar. Jag bestämde mig precis för att jag mår bra, för att jag och min syster är ensamma hemma och ska ha mys ikväll. :)

Jag längtar till helgen!


Det här är förövrigt Jeff, han ville vara med på ett hörn.
Han och jag är exakt likadana, lika blåsta med samma kassa humor.
Det är en Erica fast i killversion om man vill förenkla det.

Ses ikväll.


2010-09-19

You are fake, I am great, nothing personal.




Kände att det behövdes.
Godnatt!

Förlåt.

När man inte har haft pengar på mobilen i en vecka är det här ens enda hjälp. Jag skäms för att jag är så oerhört beroende av mobilen att jag måste ta till sådana här drastiska åtgärder. Förllåt..

Hjälp en fattig kärring!
http://www.gratissms.se/if3porm2ut

Soffan och jag igen!

Ni vet vart jag befinner mig, ni vet vad jag gör!

Slutade tidigt idag, slösade pengar med Josse, Sandra och Cassandra efter skolan. Somnade på bussen hem, åkte tillbaka till Borås och åt glass. Kom hem och hamnade på min favvoplats. Nu väntar jag på att någon ska laga mat, lat som jag är. Erinrar mig att jag inte har något att studera idag, det känns bra! Nu kan jag kolla på halv åtta hos mig, samt idol utan att få ångest, har ju trots allt tränat magen en snabbis. :)





Jag är inte alltid den som förlåter..


Förändring!

Sitter just nu och slingar håret, samt målar naglarna lila. Kände att det behövdes lite förändring en kväll som denna. :) Är egentligen arg, eftersom hårfärgen inte räckte på långa vägar. Inte ens en flintskallig hade fått färgen att räcka... Men på något sätt kan jag inte vara arg idag, Emelie har köpt glass till mig, matten gick awesome och engelskan fick jag skjuta fram ett tag. Jag har inte mage till att klaga idag, allt är så bra. :)

Efter skolan blev det latte hos Cassandra, sen hälsa på söta Vanessa hos grannen.

Imorse blev det nyponsoppa, ikväll blir det gröt, mysigt att man kan äta riktig mat i alla fall!..


Lattekompisen skapar lycka!

Kämpar.

Sitter och kämpar med maten nu, märkte att jag hade börjat få ont innan, då jag nästan grät när jag skulle bita i en godis. Det är inte lätt att leva en tandställnings-liv, det ska ni veta. Var så schleten när jag kom hem att jag somnade i 2 timmar, det behövdes!

Nu blir det idolmys!

Smärta.

Fick tandställninngen 08:40 imorse, det gör redan skitont och det enda jag vill är att operera bort munnen! Från och med ikväll lär det bli nyponsoppa i två veckor framöver... Ska förövrigt tvinga mamma att slinga mitt hår ikväll, hon kommer vägra...

Nu ska jag  älta mina problem, lite bögigt sådär.

Back to normal.

Husvagnen står återigen parkerad ute på gården och jag befinner mig i min vita soffa som vanligt. Nu för tiden kan man räkna ut med arslet var jag befinner mig om dagarna. Har precis avslutat en kopp te som var ganska äcklig. Vattnet var kallt och smaken var besk, verkligen ingen bra välkomstpresent från Gesebol. Funderar på att skriva klart engelskan, men i huvudet låter det inte som någon bra idé. Kanske ska jag måla naglarna i en av mina 3 nya färger? Kanske ska jag för 1099488 gången baka en seg kladdkaka?

Hur som ska jag i alla fall göra det i mina monster-tofflor och min randiga morgonrock!

På äventyr!

Sitter i husvagnen med mammsi, pappsi, Emelie och Elin. Idag har vi röjt inne på Ullared i över 5 timmar, fick med mig massa skräp hem. För det mesta är studiebidraget borta och det som är kvar försvinner om en stund, då sötsaker ska inhandlas!

Fick förresten mitt första ragg för semestern förut. Väktaren inne på Gekås trodde att hans diskreta smile skulle charma mig. Synd för han att jag redan har en ängel. :)

Livet leker.

Sitter och väntar på att få åka hem. Sista lektionen gick ut på att kolla höstmarknaden och nu sitter vi bara här och får inte gå förens halv 4. Det sticker lite i röva att slösa bort värdefull tid, menmen. Senare möter familjen upp mig och sen blir det Ullared hela helgen. :)

Livet leker, pöss!

Frustrated...

Jag avskyr engelska så otroligt mycket nu för tiden! Förut var det det enda ämnet som jag verkligen tyckte om och engagerade mig i. Nu vill jag bränna alla papper, gråta och skolka från alla lektioner resten av livet! Jag vill ha tillbaka min gamla lärare som gjorde engelska till något kul. Bli av med den nuvarande som blandar in massa gamla historiker och romantiker. Jag hatar det!!! Hittills har jag gråtit, skrikit och blivit grymt frustrerad över ett häfte med Edgar Allan Poe. Fem sidor med uppgifter på gammal engelska! Jag gråter bara jag pratar om det, så äckligt arg blir jag på det! 

(Tack för att jag får uttrycka min ilska för er! <3)

Har som sagt pluggat hela eftermiddagen. Lyckats skicka in arbetsmiljön och marknadsföringen, engelska kan brinna i vass! Imorgon blir det äventyr med familjen och bästis. En weekend på Ullared väntar, pöss!

Sorgligt men sant.

Som dom flesta vet är jag inte alls känslig, det är verkligen det svåraste jag vet. Dem enda gångerna jag verkligen gråter är när det har hänt någonting riktigt stort, annars är jag som en sten utan hjärta. Filmer är det enda undantaget, då är jag som såld i alla händelser, ikväll var en sådan gång. Visst, alla gråter i snyft-filmer, men idag gick jag för långt. Jag grät i en barnfilm, TOY STORY! Hur är det ens möjligt, dom dog ju inte ens! Sorry för att jag avslöjar vissa händelser i filmen nu och publicerar ett helt onödigt inlägg. Men jag kände bara för att berätta att jag grät i Toy story.

Nu när jag har gjort det kan jag återgå till att äta pannkakor, svamp och sakna Simon. Sleep tight! :)

Slaktad.

Jag är ganska lat egentligen, slutade halv tolv och har lyckats med att inte plugga so far. Har inte ens övervägt det, utan käkat godis och letat vax istället. Fixade nämligen tandställningen idag, så jag har sliceat upp hela munnen återigen. Hon lämnade en mount everest-tagg som skär in i läppen varje gång jag öppnar munnen. Till råga på allt, vaknade jag med ett inflammerat höger-öga imorse (IGEN!), det var inte kul alls. För att göra livet ännu lite hårdare är jag isolerad från omvärlden, då min mobil är ganska utpumpad på pengar.. 

Just nu försöker jag vända allt negativt mot något bra. Som en enkel solution på mitt munproblem föreslog mamma "bivax", det funkade. Nu tänkte jag bara vända på engelska-häftet och glömma det, sen är allt loveli igen! :)

Lite arg faktiskt.

För en stund sen blev jag anklagad för att sno någons kille. Det roliga är att jag redan har pojkvän och dessutom är det killen som skriver till mig hela tiden. Tjejen har tydligen missat att jag är ganska avvisande mot killen och lägger noll tid på att vara snäll tillbaka. Sådana här händelser gör mig frustrerad, eftersom absolut ingenting är mitt fel! 

Nog talat om blajj. Nu ska jag blanda socker, Idol och "Dumma mej", sen blire nattinatt!

sötnosar!

Ingen kvar.

Sitter ensam med min nybakta kladdkaka, förutom soffan är den min bästa vän. Pappa är ute, Emelie jobbar och mamma åkte precis iväg. Jag försöker hålla stämningen uppe med stora sockerintag och mysig musik som matchar regnet. Hittills funkar det, dock inte tillräckligt bra för att hålla ångesten över studerande borta. Jag borde egentligen sitta med engelskan, administrationen eller marknadsföringen nu. Varför gör jag inte det? Jag hade tänkt mig att lyckas bocka av något på listan idag i alla fall, men vi får se hur det blir med den saken. Fick förresten brev från skatteverket förut, jag får tillbaka hela 11 kronor, det ni! 

Nu försvinner vi bland papper en stund!

Rena turen...

Vaknade upp med TVÅ geggiga ögon idag! Jag har alltså lyckats få infektion i båda ögonen, kan man ha mer tur? På ett sätt var det i och för sig bra, eftersom jag nu har två små ögon, istället för ett litet och ett stort. Dock klarar jag mig utan allt ögonbajs och rödsprängda ögon. :) 

Fick i alla fall träffa mitt hjärta idag, tvingade in honom till Borås för att jag skulle slippa Göteborg för en helg.

Nu sitter jag i soffan och äter chokladsmet och dricker jordgubbs-te, mysbyxorna är på och vi har familjemys! Imorgon är det back to school som gäller, blööh! :)

1. Alla tjejer tar egopics.
2. Jag var brunbrunbrun!

Myskväll står på schemat!

Hej blåggän, Erica här.
Sitter i min fåtölj och kollar gamla repriser på tv. Jag och Emelie har precis bakat, hon gjorde negerbollar, jag gav mig in på ett större projekt. Seg kladdkaka med rosa frosting och pynt börjar ta form ute i köket. Jag kom hem fråbn Elin ganska segt idag, Emelie hämtade mig så jag var hemma runt 4, sen dess har jag myst runt i mysbyxor och ful frisyr. Gårdagen förblev dramatisk, den slutade med att Erica fick en infektion i vänstra ögat. Det är illrött och så är det massa äckel i det, i form av "ögonbajs". Ledsen för min detaljerade info, men sånt är så kul att berätta. :) Snart ska jag försöka övertala Emelie till risoni och kyckling ikväll, jag MÅSTE lyckas!

Myskväll står på schemat!


Movie night.

Är inne på andra filmen nu, lilla kycklingen atm, Känns lite halvbra att kolla själv, saknar nog S. Blööh, jag vill sova, dålig dag...

Begravning imorgon, godnatt.

Mysstund

Vår redovisning var ett skämt, undrar om någon ens hörde vad jag sa. Låter fortfarande som en död daggmask. Har börjat få hosta nu med och sen gör det ännu ondare när jag sväljer. För att må lite bättre har jag planerat att äta en riklig mängd godis inom några snara minuter. Jag tänkte fira lite att jag har helg med, det får inte glömmas. För att bli ännu lite gladare hade jag tänkt att mysa ner mig vid en film, måla naglarna och äta alvedon innan jag somnar. 
Mysstunden påbörjas....NU!

As usual.

Det blev som vanligt bara pudelbilder, det blir det alltid när Emelie bara bryr sig om hennes egna bilder. Har inget vettigt att skriva, blööh.

"Fyfan, ta vilken du vill"

Fortfarande stensjuk, låter som en apa som äter banan. Skolfotona blev skitfula, vi fick se dom innan det var nästa persons tur. Det ända jag sa till fotografen var "Fyfan, ta vilken du vill", sen gick jag och var ledsen resten av dagen. Nu ska jag och Emelie ut och fota lite, kanske kommer upp resultat här senare. :)

Btw, Emelie fixade en ny header, klicka på F5 om du inte ser den.

Död fisk.

Sitter i soffan, lyckades pallra mig hit efter att ha sovit sen jag kom hem. Mår äckligt dåligt just nu, hade frossa hela skoldagen och ville bara dö. Det är samma sak nu, pappa tycker inte jag ska gå till skolan imorgon. Men jag måste! Det är ju skolfoto och allt, kan ju bara inte missa det, dock skippar jag onsdagsgymmningen, är som sagt inte i form.
Ska väl försöka sova sen, jag lyckades inte igår natt...

Värdelöst

Har som sagt alla äckel-lektioner idag, om man plussar på hur jag mår fysiskt är dagen värdelös. Vaknade med illamående, huvudvärk och en hals jag knappt kunde andas igenom. Det skaver bajsmycket när jag sväljer och när jag gäspar vill jag skjuta mig själv. Inte ens maten var god idag, trots att det var min favoriträtt. För att göra dagen oövervinnerligt dålig ska jag studera när jag kommer hem, matte och engelska it is!

Sjukis som saknar.

Det blev ingen kladdkaka, anledningen till det var för att jag sköt fram mitt studerande i typ 2 timmar. Därefter gjorde jag gröt och nu sitter jag och väntar på att Emelie ska komma hem. Börjar känna mig sjuk igen, har rumpont i halsen och känner mig allmänt dålig. Mådde illa och hade ont i huvudet redan på gymmet, det suger ju lite. Imorgon har vi en killer-day, alla kärnämnen + idrott, blöh.


Vill tillbaka till Fuerteventura! :(

Myser med dåligt humör.

Jag har nu landat i sängen efter en äckligt tråkig och tuff dag. Sällskapar mig gör en proviva och skön musik. Jag kom hem för en stund sen och hittills har jag endast hunnit städa upp på rummet och tagit på mig morgonrocken. Nästa steg är att skriva klart kommunikationen och sedan eventuellt förgylla min familj med att baka kladdkaka. Det sista är dock tveksamt, eftersom jag är galet trött idag. Jag vaknade 5 imorse och kunde verkligen inte somna om, till sist gav jag upp och hoppade in i duschen... Att vi har haft världens tråkigaste föreläsningar idag har inte direkt hjälp mig att hålla mig vaken. Jag fick nästa hyra en ställning för att hålla uppe ögonen på gymmet.

Smile, Erica.

Lördagsmys!

Planerna krackelerade lite igår, dock blev dom definitivt inte sämre. Istället för att ha mys med Emelie och Emma, sov jag i Göteborg hos Anna och Henke. Vi åt tapas och massa saker med socker i. Kvällen bestod av film och spel, mysigt hade vi. 

Nu är jag tillbaka i Gesebol, ska duscha och packa gymväskan innan jag lägger mig. Men först ska jag och Emelie göra sushi! :)


Sötnötter!

Perfekt

Igår blev det all in för kräftskiva i Stenungsund, kvällen bestod av allsång, kräftor och allmänt sköna människor! Vi kom hem runt 2, då det blev sängen direkt. Nu sitter jag och äter choklad till frukost, ska snart börja klä på mig och be pappa skjutsa mig till bussen. Dagen erbjuder Simon, Anna och mys med Emma och Emelie ikväll. Det ser ut att bli en ganska perfekt dag. :)

goTT är deT!

Jag klarade rödljusen idag, hell yeah! Dessutom fick jag en bajsnice grupp i UF! DESSUTOM har jag hittat en till grym låt! Plussa på Mys med My efter skolan, underBART!

Åh, så bra allt blev idag!
Oh, happy days är vad jag kallar det!



!

Ovärt!

Bra daG!

Har ramla ner i soffan, helt slut sen dagens äventyr. Först skolan, sen ett galet pass på gymmet och därefter fika med bästis. Dagen har nog varit ganska bra ändå, hade bara kul lektioner, slutade tidigt, gjorde ett asbra pass på gymmet och fick återse Micke igen. Jag och Bea gjorde en galen grej efter styrkan på gymmet, vi gick sprang upp för trappan, fram mot löpbandet och utmanade oss själva. Jag kom i och för sig bara 3 km, men för att ha gymmat innan och cyklat så känns det bra. Har nog aldrig varit så äcklig som jag var då, dock var jag inte så trött, det var mer att vi hade bråttom och att jag hade håll som tog emot. Ska nog springa på fredag med, det var kul! För att fira min framgång köpte vi brownieglass och brämhultsjuice. Har varit kissnödig hela dagen! 

Nu ska jag ta en dusch innan idol, blir nog läggdags ganska tidigt ikväll. 
Shåå!

Bara glöm det (:

Sitter och väntar på Elin nu, har redan hunnit göra negerbollssmet och äta upp den, trots att jag inte ens har varit hemma i en timma. Skulle köra hem från bussen förut, det gick ganska dåligt, dock bättre när jag fick chansen att öva själv här hemma. Antar att jag inte är den enda som kör bättre själv, det går bajsdåligt när någon kompis är med, i alla fall för mig. Jag har kommit på att man ska glömma av det som går åt helvete och få nästa gång till en bättre. Det har inte funkat hittills, så jag börjar med det nu! Men som jag sa, jag inväntar Elin för att hitta på något kul innan det är dags för idol. Som vanligt är det bara kul att se på alla auditions. Vi får väl se vad vi hittar på innan, våran fantasi brukar dö ibland. 

Kanske ska baka? Det är kul!


Go bananas!

Har precis fyllt i försäkringspapperna sen Spanien, innan dess skrev jag fyra bajstråkiga sidor om Arbetsmiljö och säkerhet. Jag kom in i "plugg flytet" och då var det bara att spy ord! Är så jeffla glad att det är över nu, ingen mer ångest över att fredagen närmar sig! Jag älskar när jag tar tag i saker, för det händer VERKLIGEN INTE ofta. Nu ska jag fixa morgonskjuts, borsta tänderna och go bananas för att det äntligen är sovdags! :)

Fnissar inombords...

Sitter och väntar på maten nu, antar att mamma står och skriker i trappan när som helst. Har precis duschat med, orkade inte efter gymmet, så satte mig på 404 äcklig och go. Skolan var ganska seg idag med, det beror mest på att fler och fler läxor ramlar in, sen att jag inte är van vid att gå så länge heller. Jag lovade mig själv och till och med Facebook att jag skulle duscha och sen plugga. Hittills har planen funkat, dock är det ju mat snart, så det med plugget kommer liksom skuffas undan. Jag vet det redan nu och det är därför jag fnissar lite inombords och tänker att jag gör det imorgon. 

Känner matdoften redan nu, så ska dra mig neråt!
Saknar sötnosen...

Saknar även Fuerte!

Det är vad jag vill...

Jag har så mycket att säga, så mycket jag vill erkänna. Det skulle tar flera timmar att skriva här, säkert bli 2 inlägg. Ibland vill jag bara spy upp alla ord på ett papper och få folk att förstå, men det är svårt. Jag vill berätta för folk att jag letar fel hos dem för att må bättre själv. Jag vill berätta för folk att jag egentligen är ett kryp inombords, med noll självförtroende. Jag vill berätta om den Erica jag känner, den Erica som alltid tar den enkla vägen, den Erica som är jag!

Det är vad jag vill...

Jeans!

Befinner mig hos Elin, vi har missbrukat godis och ska nu kolla på After life. Det blev ju Borås tidigare idag, inhandlade nya jeans, kände att det var behövligt nu till hösten. Hittade även skor, men jag vågade inte ens fråga mamma om hon ville bidra till dom med. Får väl vänta tills studiebidraget kommer och köpa dom då. 

Imorgon är det läxdag, är klar med engelskan och kommunikationen blir till att renskrivas på lunchen. PeaCe!


Ändrade planer.

Ställde klockan på halv 9 för att åka till Göteborg, dock skedde en ändring och planerna är nu Borås om en stund. Det är meningen att jag och Elin ska käka thai och sola, eller iaf något i den stilen. Anledningen till att vi åker är för att man har varit hemma sjuk nu hela helgen, vilket känns som att man inte riktigt har haft helg än. Det var dags för något kul så här sista dagen. Dock har jag massa plugg att göra, får skriva ner det sista ikväll, like always! 

Nu ska jag packa ner gymkläderna och datorn, peace

Svampbobs hus och jag i Spanien!

Mysigt!

Slingade ju håret förut, märker ingen större skillnad från hur det såg ut innan. Är lite blondare på vissa ställen, men inget överdrivet resultat blev det. Lite booring faktiskt, fast ville iof inte ha pissgult hår igen, så jag antar att det blir bra som det är nu.

Nu ska vi påbörja lördagsmyset, alla är hemma! Fick btw svarta converse av mamma, nice! (:

Lördagssjuk.

Sitter på rummet och slår in paket, solen lyser rakt in, men änd är jag invirad i en filt. Jag och Henke tog en runda på 1,3mil förut, han sprang, jag cyklade. Självklart valde vi vägen mot Töllsjö/Bollebygd med 1 miljon backar! Nu känns det bra, trots att näsan är helt täppt och rösten är lite halvkass. Har städat upp lite här hemma med, tvättat massa och så nu innan mamma kommer. 

Snart kommer även Anna och Emelie hem, dom jobbade tills två idag. Om jag har tur har dom köpt hårfärg så man kan fixa lite slingor. Eftersom jag aldrig är hemma, så var  jag ganska tvungen till att vara det idag, nu när mamma inte varit hemma på en vecka och så... Har ändå saknat henne, lika mycket som jag har saknat min lilla göteborgare..

Nu ska vi dricka te och överväga badet! Btw, jag överväger även en annan sak som jag och Nathalie har planerat.. Sch!

Precis som förr!

Efter skolan ringde My lite impulsivt och ville umgås, vi hamnade på glasscafét, därefter vid thaivagnen. Det kändes precis som förr, då man gick upp till Bolles efter skolan, köpte något onödigt och snackade skit all day long! Det märktes att vi inte träffats på ett tag, jag rabblade upp hela min livshistoria, men ändå känns det som att jag har hälften kvar. Om jag har tur är hon ledig på söndag, då blir det mer crap! Är förresten glad att jag skippade träningen idag, en kombinerad förkylning, samt skadad svanskota är inte kul alls. Varje gång jag nyser gör det ont i hela nedre delen av ryggen/rumpan. Får se om man är hel tills på måndag, saknar gymmet redan..

Imorgon ska vi bada!


Fuskar lite...

och skippar träningen, känner inte att det är lämpligt då jag har äckligt ont i svans kotan och är förkyld på samma gång. Istället blir det thai med My, sen ska jag hem och hänga med min familj och imorgon kommer mamma hem! En fågel viskade att jag kommer få nya skor av henne. :) På söndag är My inplanerad, vi har inte umgåtts på riktigt på ett väldigt bra tag. Ska även försöka hinna ta mig till Göteborg någon gång i helgen, kommer bli svårt, men jag måste!
När jag kommer hem ska jag socialisera med med nya grannen! (:

Bra saker:

- Mina kvällspromenader går mot något bra, jag har hittat någon att snacka med och samtidigt är det mysigt att gå lite innan man ska sova.

- Jag har en kall tarragona och en stor mysfilt!

- Övningskörningen hem idag gick fetingbra!

- Jag har hittat ny musik att trakassera mina öron med. :)

- Jag börjar bli sjuk. (;

- Imorgon börjar helgen!!!

Ta vara på dom goda stunderna!

A piece of peace!

f i n t !





Peace & Love!

Kul upplevelse!

När man heter Erica, är 17 år och tränar med utsläppt hår kan man få uppleva roliga saker. Ibland kan det fastna hår i tandställningen som man måste dra loss, det är lite svårt, men kul är det! En annan kul sak är att söka jobb, jag har tänkt att ta tag i det nu, i alla fall under september månad. Jag har kommit på hur otroligt tråkigt jag har på dagarna efter skolan, trots att jag slutar såpass sent, lyckas jag ändå infinna mig i tristess (stavning?) i flera timmar. Jag vill jobba och tjäna pengar, åka utomlands och köpa det jag vill. Lusten finns där, dock inte viljan att ta tag i det..

I skolan gjorde vi inget vettigt, skrev brev och intyg, käkade thai, gymmade och åkte hem. Rastlösheten har infunnit sig. Jag ska göra negerbollssmet och kolla på tv! Jag längtar till helgen! <3

PEACE!

Ganska gammal, ganska söta!

RSS 2.0