Lycka eller ej.

Just nu vill jag skrika, så jävla högt och äckligt vidrigt så det är fan inte sant. Frågan är om det är av lycka eller inte? Jag har två saker att vara glad över och en att dras ner i skiten av. Jag väljer att mina två saker väger över den ena bajssaken... Så får det helt enkelt bli, håll era negativa skitsaker för er själva, tack, puss!


Upp och ned.

Just nu hinner jag knappt komma ihåg mitt eget namn. Det är inte ens någon idé att åka hem nu för tiden, för då hinner jag bara packa om inför nästa lilla event. Jobbar si så där dygnet runt nu för tiden, annars är jag i skolan eller förhoppningsvis sover. Fick ett litet break mellan onsdag till torsdag då jag spenderade natten i Stockholm med min fina klass. Det jag fick ut av den resan var att det är pisstråkigt på möbelmässor efter 5 timmar, trots all gratismat. Samt att alkoholen är stört billig på Odenplan, dock är alkoholhalten ingen höjdare direkt! För er som vill skicka ett brev till intresseklubben då...

Å andra sidan, om man ser till jobbet, så kommer jag ju bara närmre och närmre Alanya-resan. Dock har jag börjat prioritera skolan lite sämre, inte bra alls..

Hur som helst, nu har jag lov och då skall vi vara glada! Imorgon till exempel, då blir det jobb och schlagermys! :)

PEACE!


Helg it is!

Har precis invigt helgen med att avsluta 2 läxor av typ 1000, samt proppat i mig massa choklad och cola. Har dessutom packat lite smått, eftersom det ikväll blir tapas och bastymys med mina goda vänner. Var riktigt längesedan man svettades i bastun nu, så det ska bli jättekul faktiskt.

Efter det blir det sleepover hos Elin, sen jobbar jag ett morgonpass imorgon. Därefter blir det en välförtjänt dusch, samt fix innan jag sätter mig på bussen mot Borås, inflyttningsfest it is! Dock skall jag och min kompanjon My lämna bravaderna lite tidigare för att ta nästa buss till Göteborg, utgång it is! Får skippa melodifestivalen, trots att det är en tradition och familjegrej! :( Hur som helst sover jag troligen hos My på lördag, sen någon gång när jag vaknat på söndag skall jag pallra mig till bussen för att köra ännu ett jobbpass, gott är det!

Helgen vankas bli toppen och om man bortser från alla äckelinlämningar jag har nästa vecka, så kommer den nog också bli ganska bra, Stockholm it is! ;) Kom precis på att jag glömde lilla Psykologiboken i skolan, synd om mig som inte pluggat och har prov på tisdag... Himla bajs!


Blåslagen?

Igår var jag på min första riktiga träning inom sport någonsin, jag har bokstavligen talat blivit tvingad till att genomföra en Volleyboll-träning, men det ångrar jag faktiskt inte. Det var väldigt kul, trots att jag mest fick gå igenom alla grunder. Det var även jättesköna tjejer jag fick spela med, sen att man inte var den enda långa tjejen där, höjde ju känslan ännu lite mer. Troligen kommer jag att komma tillbaka, dock endast en dag i veckan, eftersom mina armar inte kommer palla att bli "blåslagna" två dagar i veckan. Fast trots allt är det en så jävla skön känsla att man vet om att man faktiskt gjort något vettigt för en gångs skull och att det syns att man verkligen kämpat. Tänkte flänga in ett litet bevis på att jag faktiskt ansträngde mig igår, det finner ni här nedan!



Dags att trösta med thaimat!


RSS 2.0