Ingen fighter direkt.

Är nere i en jävla kurva nu och mår psykiskt åt helvete. Jag är så jävla förbannad på allt och alla. Jag är ledsen, men för ert eget bästa, stay away. :(


sur vs. fest

Sista dagen i skolan innan lovet, egentligen är jag skitsur, men jag tänkte att jag flänger på lite skön musik och taggar krogen ikväll ändå. Men underbar vänner och ett packat dansgolv kan det nog bli en bra invigning på lovet ändå. För övrigt ber jag om ursäkt för min frånvaro, jag orkar aldrig använda datorn längre och blogg-appen är inte så värst inspirerande längre. Om ni satsar på myskväll eller utekväll idag spelar faktiskt ingen roll, för nu har ni en hel vecka framför er att göra vad ni vill på. Ett tips är att gå in på vår blogg i skolan, http://www.tipsivardagen.se, där kan ni nog få lite inspiration på saker att göra under den kommande veckan. :) Stay tuned, pöss!

Bra, men ännu lite bättre!

Efter en fullspäckad helg har jag finally hamnat framför tvn med mina favoriter. Nu kanske ni tänker på vänner, men idag har jag prioriterat pasta och fanta!

Jag är nog världens tröttaste atm, 12-timmarspasset igår tog död på mig, sen att det var en go skoldag på det gjorde inte saken bättre.

Men för att återfå stämningen lite, jag hade en grym fredag och lördag! Fredagen började hos Adam, sen vidare mot Grand och sen ett fint avslut på Harrys. På lördagen var jag egentligen ganska död, men jag tvingade mig själv att tvätta bilarna och laga mat innan jag fixade mig för nästa äventyr. Förfest och musik-quiz hos Linda, sen drog vi en helkväll på trubadurkvällen på jobbet! Grym helg, grymt sällskap!


Lite sen...

Om ni nu känner att det var ca 3 veckor sen jag fläktade tankarna här, så kan det möjligen vara sant. Jag har öppnat nya inlägg hela tiden, men aldrig riktigt pallat skriva klart.

Men nu är jag här för en gångs skull och livet är hååårt. Stackars lilltjejen var ute igår och skall köra samma länga idag med. Sen skall vi inte ens tala om söndag, då hon skall palla ett jobbpass på 12 timmar! ;)

Nu ska jag hem och fixa nya festkläder, dessutom kallar frukosten... Peace!


fredag, lördag, söndag!

Efter en helg av krogen, övningskörning och hetsjobb i två dagar är det nu äntligen måndag. En mening ni ser som ironi, men jag är faktiskt glad att det är ,åndag igen, jag orkar inte jobba hela helgerna längre... Som tur är har jag inga jobbtider än i helgen, men vi får se hur det ser ut när schemat kommer ut, cash sitter ju ändå alltid ganska fint på kontot.
Hur som helst hade vi en grym fredagskväll, underbart sällskap och oförglömliga bilder. Sen att helgen avslutades med jobb i lördags och söndags var väl ändå ganska bra, då hann jag liksom inte spendera några pengar.. Tänkte ändå lägga upp lite bilder, men det får ske när jag kommer hem till min kära iphone-sladd ikväll. :)
Nu väntar en vecka av skola och Viskan, jag har kind of blivit en stammis där! :)

RSS 2.0