It sucks!

Just nu kom jag på att jag hatar denna dagen. Inte bara för att övningskörningen gick blajj, utan för att jag är så äckligt rastlös. Har redan försökt få tiden att gå genom att äta, plocka blåbär och glo på datorn. Inget har funkat hittills, nästa desperata försöka är att hoppa in i duschen. Senare ikväll ska vi bort, tack gode gud för det, jag dör här! 

Jag saknar mamma lite och andra personer! <3

Nu händer det...

Det är så jävla nära vintern nu så det är inte sant, imorse satt jag med stolsvärme och vantar i bilen. Jag hade dragit på mig mysbyxor och tjocktröja för att slippa kylan ute i frosten. Har börjat komma in i mina skolvanor nu, det vill säga att jag somnar på bussen varje morgon och slutar sova på nätterna.. Man kan säga att allt är som vanligt nu! 

Just nu har vi Svenska, jobbar på självförtroendet! På lunchen blir det thai, sen slutar vi runt 4!

Skriver ikväll, peace!
(Bild sen i torsdags, Hp besöker Ramnaparken!)

Tiden går fort när man har roligt!

Idag gick första riktiga skoldagen av stapeln! Den kändes faktiskt kortare än vad den egentligen var. Plötsligt känns 08:30-16:00 inte lika hemskt. :) Vi har ju fått nya matsällen nu, jag antar att det är den indiska/thailändska maten som får förmiddagen att susa förbi innan man hinner se den. Efter skolan träffades återigen Actic och Olaussonarna, kändes gött efteråt, men som en pina innan, precis som vanligt. Nu är jag hemma, även Anna, min äldre syster. Tror inte vi setts sen vi lämnade varandra vid tågstationen efter Spanien. Vi äter mozzarella, snabbnudlar och dricker cola. Snart kör vi ett estrella-ryck på ostbågspåsen och degar i soffan med ännu mer cola! :)

Fick förresten ett par örhängen av Bea idag, tackis!


Olaussonarna!

Jag och Bea tog tag i dagen och begav oss för att slösa pengar i Borås. Ett nytt laptop-fodral inhandlades, sen försvann resten av pengarna på thai! Det känns som om jag äter det hela tiden, senast igår till och med... Vi fick skjuts till Olsfors, sen cyklade jag dom resterande 6 kilometrarna hem. Det regnade hela tiden och jag var pisseblöt när jag kom hem. Hoppade in i duschen ganska direkt och blev lite extra glad för att pappa hade eldat. När jag står i duschen börjar någon kasta sten på fönstret, Emelie hade inga nycklar... Nu myser jag i morgonrocken och lyssnar på musik, det blir tydligen svamp ikväll, igen... :)
Kass bild, men utan blixt blev den gul (?!)

If tomorrow never comes...

...slipper jag helvetet mellan 08:30-16:00! Schemat suger verkligen denna terminen och jag antar att det kommer se likadant ut även nästa termin.. Eftersom detta är sista dagen i frihet funderar jag på att göra den till något bra. Eventuellt öva lite mer på min körning i backar, kanske läsa lite teori, äta massa skitmat i form av negerbollssmet, duscha och kolla på film innan det är läggdags. Just nu låter planen perfa, vi får se om den även lyckas bli det! 

Igår hade vi jättemysigt, vi sprang runt där i skogen med vitt smink och svarta kläder. Kul med nytt folk och att göra något annorlunda så här en lördagskväll. Bild kommer eventuellt senare på hur snygg jag var som spöke. ;)

Peace!

Känner mig dålig.

Började med vanliga lektioner idag, ganska segt. Började matten med att ge upp ett diagnostiskt-prov. Orkade inte förnedras med att se det liggandes framför mig utan svar... Innan Jag begav mig hemåt tog vi en sväng förbi gymmet. Kändes som att man var kass idag, mest pga att vi stressade, plus att en maskin var sönder, vilket gjorde att jag tränade för lite... Sådant får mig att känna mig dålig, EN RACKARNS MASKIN!! Nu har jag precis duschat, måste äta och byta om innan jag åker ner till Elin. Inatt åker mamma till 40 gradiga Turkiet, all inclusive och allt, det suger mest av allt!
Peace!


You are impossible to find!

Jag är nog lyckligast i världen egentligen. Alla har underbara vänner att vara med och man brukar ju säga att ens egna vänner är dom bästa. Precis det är det som jag vill lägga fram idag, att just mina är bäst. Dom ställer alltid upp, även om det så är att sitta i en busskur i 5 timmar. Så fort jag har tråkigt är det bara att slå en pling och en stund senare står personen utanför dörren. Det är galet hur personer i min omgivning kan vara så flexibla och helt underbara! Jag vill ge dem en eloge för att dom låter mig vara deras vän! :) Hittills har dem flesta vant sig vid att jag är ganska sjuk och fjantig den mesta tiden vi umgås, ingen har lämnat mig so far. Höhö!
Peace!


Fet!

Hello säger den mozzarella-käkande tjejen!
Sitter i soffan med myskläder och väntar på att Elin ska komma hit, under tiden käkar jag mozzarella och tänker igenom dagen som gått. I skolan hade vi "Lära känna Borås", skittråkigt var det. Det lilla krypet Erik lekte med en jojo och jag och Samuel låtsades verka smarta. Vi vann inte, konstigt?! Efter skolan blev det gymmet med Bea as usual, gick asbra idag! Hade bestämt mig för att öka på alla idag. Kämpigt var det, men jag klarade det! När jag gjorde chinsen märkte jag hur mina armar finally börjar klara av lite mer, man ser verkligen musklerna när man väl tränar. Jag säger inte att jag har feta armar direkt, men I'm on my way and I will get there!
Imorgon blir det grillning och frisbeegolf i Ramnaparken!
Btw, jag köpte asgulliga shot-glas med en dino på idag!

K Ä R !

Underbar har dagen varit, har hittat världens jeffla snyggaste skor! Det är inte lite jag vill krympa 30cm nu! Dom satt helt perfekt verkligen, hatar när sådant händer. Vet att jag kommer köpa dom inom en månad, trots att jag aldrig någonsin kommer använda dom offentligt. Då den största anledningen är att jag blit 2.07m i dom...

Förstår ni min förtvivlan över att jag inte äger dom än?


21:36

Städningen blev mer än lyckad, rummet är nu myspys och kliniskt rent. Har till och med hunnit med att duscha fram tills nu. När Emelie kommer hem ska jag be henne göra negerbollssmet!
Waka waka!

Gott é dé!

Sitter i morgonrocken och försöker hitta lusten att börja städa. Det går inte bra, hittade datorn istället... Dagen har inte varit så krävande, vi har bakat tårtor till ettorna och sen spelade vi minigolf innan vi släpptes vid halv 2. Jag och min träningsmate fortsatte mot gymmet och körde ett pass innan vi drog hem. Mamma hade lämnat thai hemma, det uppskattades av hennes dotter! Jag och Elin har börjat längta efter körkort nu, har redan börjat leta bilar. Jag föll för en rosa/svart liten sak i Västernorrland, sucks!

Nu fann jag lusten, hejs!

Inte som alla andra.

För förstå gången på väldigt länge har det varit en bra söndag. Den har inte varit dryg och äckligt tråkigt som alla andra. Solen har lyckats titta fram en stund och jag har hunnit umgås med dom bästa jag vet (-My). Dagen började med serverad frukost á la syster, sen badade jag med Axel och Victor. Därefter möttes jag upp hemma av Camilla och Elin, då man fick en ny haircut. Sen övervägde vi thai, vilket det även blev. Det innebar 1,2mils cykling för mig, men vad gör man inte för wokad kyckling? Jag kom hem för en stund sen och ska snart äta (IGEN!) med familjen. Imorgon fortsätter skolan, vi ska ha tårtbakar-tävling och spela minigolf i parken.
Nya haircuten, lite kortare, lite uppklippt.

Egobooooost!

I'm moving on!

Trying my best.

Imorse kändes det som en helt vanlig söndag, det pissregnade och blåste överdrivet mycket. Jag valde att somna om en stund och ta en sen frukost vid 11. Efter det var min inspiration för dagen ännu mer borta, hade ingen lust med något. Bestämde mig för att öva lite starter och backningar i uppförsbackar. Det gick bra idag, har lärt mig gasa tillräckligt nu. :) Efter körandet fick jag spark i röva och bestämde mig för att springa en runda. Den slutade på 5,25km, alltså sprang jag samma som häromdagen. Det var lite kämpigare den här gången, fick håll i slutet och sen gick vänstra skosnöret upp 3 gånger... Hur som helst klarade jag det! När jag kom hem var maten klar, ganska perfekt hade pappa tajmat in det. Nu har jag precis duschat och tagit på mig myskläder. Jag håller på att planera den resterande dagen nu, det lutar åt att stanna hemma, eftersom Emelie just kom med en godispåse! :)
Väldigt gammal bild, saknar längden och färgen...

Sucks...

Idag har jag nog upplevt en av de värsta dagarna i mitt liv, kanske till och med den värsta av alla. Den började bra när allt gick som jag vill på gymmet, sen gick det utför hela tiden. Till att börja med slutar vi 4 varenda jävla dag i skolan. Förutom onsdagar då, med då har man individuella, så man vet aldrig när man är fri. Att vi får käka thai på dagarna väger knappt upp någonstans... Efter skolan skulle jag hänga med sötisen, men då gick inte det heller tydligen, så då fortsatte jag hem och påbörjade den värsta övningskörningen i hela mitt liv. Det har aldrig någonsin gått så jävla dåligt, inte ens första gången... Jag vill aldrig med köra bil, aldrig mer starta vid rödljus i uppförsbackar, ALDRIG! Nu är jag sur och har stäng in mig på rummet. Längtar tills vi ska bort och fira Axel..


Mysmusik!

Dagen blev nästan som planerat, förutom att jag skippade löprundan imorse. Inte så oväntat i och för sig. Tog en sovmorgon precis som alla andra dagar på lovet och bagav mig senare till glasscafét med Camilla och Elin. Därefter blev det bad i Borås med Axel och Victor. Nu har jag precis kommit hem, har varit borta hos kusinerna och spelat sällskapsspel och tömt deras matförråd. Har börjat värma upp inför morgondagen med, kommer bli mycket att göra på kort tid har jag märkt. Början på dagen ser i alla fall ut så här: Gym-Fika-Skola! Känner att jag MÅSTE till gymmet nu, efter att ha skippat det igår, samt löprundan idag.
M y s m u s i k :
http://www.youtube.com/watch?v=XpWt4y8di5c
http://www.youtube.com/watch?v=iZ9vkd7Rp-g
http://www.youtube.com/watch?v=uZAffiVQM8E

21:22

Kom precis hem från kusinerna, har ätit tacos och spelat kort. Tidigare idag var vi och badade, sen körde Axel och Victor gokart med. Det blev ganska frestande att köra ett tag, men jag antar att jag får planera in det någon annan dag. Själva grejen med gokarten och allt idag, var pga Axels födelsedag, han blir ju lika stor som jag idag, nästan! ;) Var ju hos tandregleringen imorse, bytte färg till rosa och fick 2 nya tider, för att bland annat få räls där nere. Känns som att det är på tiden att den kommer på plats nu. Sket förresten i gymmet idag, pallade inte dra dit så tidigt. Dels för att jag hade äckligt mycket träningsvärk, sen hade jag absolut ingen ork för det idag. Lat kallas det, men jag undviker att säga det rakt ut. :)


Surprise!

Löprundan gav ett lyckat resultat. Klarade av hela 5,25km! Galet slut var jag när jag släpade mig upp för den sista backen, men jag var inte lite glad då! Jag firade med en glass och nu satsar jag på ännu en runda på torsdag om det finns tid över. Imorgon hinner jag tyvärr inte, ska till tandregleringen, sen gymma och hämta saker i Bollebygd. I och för sig kanske det är bra att jag inte hinner imorgon, för då hinner jag vila upp benen lite.
Nu väntar jag på att Axel och Victor ska ringa, bad står på schemat!


Same as always...

Var ju tillbaka på gymmet igår, inget hade förändrats, utom att dom hade bytt namn. Både Elin, Bea och jag lyckades få komplimanger igår, det är så det skall vara på måndagar. Efter gymmet badade vi en stund, sen tog vi bussen hem, då jag hamnade en extra natt hos Elin. Vi kollade på massa olika filmer, mest vill jag rekommendera "The last song". Otroligt bra var det, grät hela tiden...
Nu är jag hemma igen, Emelie hämtade mig tidigt. Har ganska tråkigt, eftersom alla jobbar idag. Funderar på att springa senare idag, om ingen annan kommer med ett bättre förslag? :) (GÖR GÄRNA DET!)

Känns precis som då..

Sitter i soffan och väntar på mat. Det blir tydligen inte friterade kanel-/sockerringar som i Spanien... Sucks! Igår var vi hos Krok, ganska konstig kväll, men kul hade vi iaf. Sov hos Elin inatt, sen hängde jag med henne idag med. Vi badade och bakade min loveli sega kladdkaka. Förbereder mig för imorgon då det blir staden och gym. Galet längesen jag tränade, behöver återuppta!
Btw, idag har det varit precis en söndag som finns när man går i skolan. Deprimerande och tråkigt har det varit, märks att det är skola snart. Det känns precis som dom dagarna man hatar och vill bort ifrån.

Nu blir det stekt svamp!

RINGARNA! (L)

Back on track!

Efter nio dagars äventyr är jag nu hemma! Det finns inga ord för hur skönt det var att slippa Sverige. Jag och mina systrar har upplevt den bästa veckan på hela sommarlovet. För att bara nämna några saker som beskriver hur bra vi har haft det, så har vi ridit på kameler, blivit pussade av sjölejon, haft alligatorer och ormar på kroppen, bestigit berg, besökt grannstäder, stekt/solat/badat varje dag! Inga mer ord behövs, ni fattar ändå inte hur bra vi har haft det!

Bloggade lite på Anna dator nere i Spanien, om jag har tur kanske hon kan fixa hit mina anteckningar, så får ni veta vad vi gjorde dag för dag. Bilder kommer upp i en välfylld mapp på Facebook inom kort.

Nu vet ni vad ni har att se fram emot på fb...

On the road!

Vi sitter på tåget mt Stockholm nu, har redan åkt någon timma. Emelie och Anna är och inhandlar kaffe till mig, känner att det behövs efter att ha sovit en stund. När vi kommer fram hoppas jag att kvällsmaten är klar så man bara kan äta och sova. Imorgon klockan 06.00 är vi on the road igen!Börjar bli lite småpirr i magen, eftersom det är första chartern med mina systrar. Jag har redan börjat sakna folk där hemma, för att få bort den känslan lyssnar jag på musik och förvärrar  huvudvärken...


Tågbild it is!

Hejdå!

Gick sjukt dåligt att somna igår, är nog lite uppspelt inför resan ändå. Snart ska vi packa det sista och äta innan vi åker mot tåget som skall ta oss till Stockholm. Vid 15:12 lämnar jag er i Borås och åtrervänder inte förens nästa fredag, tidigast! Ska försöka komma ut och hjälpa pappa med veden lite innan jag åker med, cash is needed!

Pöss!

LYCKA!

Är galet glad nu, Emelies kamerasladd passar i min kamera med. Det menas med att Erica kan vara aktiv med både text och bilder framöver. Woho! Här kommer bilder på några av gårdagens kap och Skara! Btw, jag packar imrogon istället! (a)
Life is a beach-linne.
Asnice som FAAAN!
Kul vare!

Effektiv!

Hittills har jag hunnit med en go sovmorgon, tvättat 3 maskiner tvätt, packat ur diskmaskinen, fixat all ved, bakat kladdkaka och börjat packa. Funderar på att cykla ner till mitt hjärta och hämta mina saker innan jag fortsätter packa.  Men det får bli när jag har käkat upp chipsen, provsmakat mitt bakverk och lyssnat klart på Scotty!

More update later!

Last goodbye.

Blev en shoppingdag i Borås, handlade lite till Spanien och växlade lite pengar att ha med sig. Hängde med Elin, Anna och Jennie, senare mötte vi även upp Micke. I slutet drog Anna och Elin på bio och Jennie åkte hem. Då återstod jag, Micke och som vanligt, en jävla fet godispåse. Det är galet sjukt att vi alltid slösar upp våra pengar på skit! Är iaf glad att jag har någon som äter lika mycket crap som jag gör(No effence Micke!). Var tvungen att säga hejdå till mina kära vänner idag med, hoppas planet flyger som det ska så jag får träffa dom snart igen!
Blir inga bilder sen Skara, min kamerasladd har varit borta i år och nu har usb-adaptern fastnat i datorn och gått sönder... Måste fixa ny sladd, segt! Nu blir det mys i soffan och imorgon är det PACKDAG!

Götet!

Blev en heldag i Göteborg idag, lämnade huset runt 11, återvände runt 9. Har fixat resväska nu, lånade en av familjen Olausson (höhö). Slösade ut 50 spänn på godis idag, vi besökte 4-gott (!), blir till att låna mer av mamma, YES! Inatt sover Elin här, imorgon blir det stan med Anna, Jennie, Elin och senare möta upp Mikael. Ska in och växla pengar till resan och sånt, köpa det sista som behövs med. På kvällen lovar jag att Skara-bilderna kommer upp!

RSS 2.0