3:e advent

Har återfunnit lobbyhänget och är nu snäppet mer solbränd. Semesterkänslan infinner sig allt mer, men än har inte all Boråsfrustration Lämnat mig. Jeff och jag semestrar bäst på chips med smak av jamón och poolen på takterrassen har vi upptäckt är mycket finare att titta på än att vara i. 
 
Imorgon börjar en ny vecka, men våra "frukost-sola-käka"-rutiner lär hålla i sig även då. Idag, 3:e advent skall vi fira med att inte köpa Smirnoff Ice, samt hålla askkopparna i ett stycke. 
 
Tack för oss! :)
 

El diá numéro uno.

Landade på Teneriffa igår och har äntligen hittat internet. Trots den negativa väderprognosen har solen hittat hit och Erica ser härmed ut som en tomat, tyvärr bara i ansiktet.. 
Men då vi har ett supermercado på perfekt avstånd är aloe och pringles redan inhandlat. 
 
Hitills har vi fått små portioner pasta, hittat underbar yoghurtglass & gjort vårt första Donken-besök. Sen hann vi även med 5h på takterrassen, vi gör vårt yttersa för att inte vara blekast på planet hem!
 
Det sorgliga är att missa Lucia, i alla fall för mig som älskar traditioner. Lyckan infinner sig ändå lite när man ser att även spajorerna har slängt upp tomtar lite här och var. Men inget är som Sveriges jul, det måste jag faktiskt erkänna. 
Hasta luego!
 
 
 
 
 
 

På jobb

Befinner mig på jobbet, mölar ungsbakad lax och är sur. Förväntade mig att sista jobbpasset innan semestern skulle bli en pangdag, ack så fel jag hade/har.. Barn spyr över hela serveringen och allmänt irriterande saker förstör min dag. 
 
Längtar tills ikväll, måste nog packa klart kanske. Have fun, var bara tvungen att avreagera mig lite. 

Om...

..blickar kunde döda, känslor kunde strypa, frustration kunde slakta, då hade jag kört på dig, backat & kört igen..
 
Äckligajävlafanskithelvetesjävlaäckelfanpunkt
 
4 dagars stress & frustration kvar.

Fixar jul och packar för semestern

Soffläge och lussekattsdoft, lyckan är näst intill total. Sitter som vanligt under en mysig filt och väntar på Paradise Hotell med fina vänner. Vi har påbörjat krydda julen och idag var det julgranens tur att flytta in. Den blev grym, trots att den fick uppleva 3mil i en trång SAAB. 
 
Det känns skönt att ha ordnat det mesta redan nu, eftersom att den kommande veckan kommer bestå av jobbjobbjobb. Sen är det ju aldrig fel att mysa lite extra även om det ett tag kvar till julafton. 
 
Imorgon är det också endast en vecka kvar tills semestern. Det känns som att den kommer bli ganska perfekt och vi kunde nog inte ha valt en bättre tidpunkt att åka. Så utöver jobbet ska jag lägga på ett extra leende och dra fram resväskan. 
 
Nu återstår 5minuter innan vi bänkar oss vid tvn, kör försiktigt, hört att det skall vara halt. :)
 

RSS 2.0