Ren och fin

Zoey, jag och min OP myser som bara den i soffan! Dagen har flöögit förbi ganska snabbt ändå, har till och med hunnit med en vända i solariet, hämta min resterande B&J hos Elin, samt äta våfflor hos kusinerna. :) Även lite mattestuderande, reseletande och en dusch har hunnits med. Ganska effektiv, men samtidigt bra dag ändå. Imorgon går jag nio till två, sen väntar kusinerna och ännu en bra eftermiddag!

Just nu väntas Anna och Emelie, hopefully även CHOKLAD!

Enjoy the night.

Strålande tider!

Sunday I'm inlove

Har haft en underbart bra dag, det enda som fattats har varit min älskling till pojkvän. Men i alla fall så började dagen med sovmorgon, en sådan har jag inte haft på länge. Har även lyckats sova hela natten, för första gången på en vecka typ, min förkylning har totalt rubbat min dygnsrytm. Hur som helst fortsatte dagen fantastiskt bra: Sola, fika, shoppa, umgås och äta tonvis med godis! Dagen avslutades med jobb, ett par underbara timmar i Bollebygd innan Therese skjutsade hem mig. :)

Imorgon är det back to school, det suger, sen måste jag ställa klockan på 6 för att hinna duscha med, fy vad jag är ledsen.. :(

Memories

God I miss you,
I miss the time when you where here,
Now I'm lost in darkest fear,
and my end is getting near.
God I miss you,
I miss your soul I miss your eyes,
You where strong and free from lies,
God I miss your lovely eyes.
God I miss you,
I miss the time when you where here,
Now I'm lost in darkest fear,
and my end is getting near.

God I miss you,
I miss your soul I miss your eyes,
You where strong and free from lies,
God I miss your lovely eyes.

Jobbet gick bra, men jag missade fan all schlager! Imorgon blir det eventuellt solning och fika med Mikael. Annars finner ni mig i en säng, eller hos grannen. (:

ingen schlager :'(

Idag är en dålig dag, en dag som betyder att jag kommer missa ALLT schlagermys på grund av att jag jobbar. Visst, vem vill inte ha pengar, men varför måste jag jobba just idag? :( Kunde det inte ha varit imorgon istället, det hade kännts mycket bättre, söndagar är ändå asbooring! Men om jag har tur, kanske jag kan gå lite tidigare och hinna med min buss och i alla fall se omröstningen i slutet. :)

Nu är jag ledsen om jag inleder er i en fas där jag kommer tjata varje dag, men nu är det bara 24 dagar tills jag fyller 18år. Jag längtar inte alls, eller jo, fast bara till kalasen och presenterna, inte att bli gammal...

ö s p s

Har inget vidare vettigt för mig, är bara så himla glad att jag har kämpat mig igenom matten och äntligen lämnat in den! Imorgon är det jag som går på helg lite sådär "halvnöjd", det hade verkligen inte suttit fel att vara frisk med. :) Det kan nog inte bli en bättre början på helgen, man får ju till och med lön och allt! Det som suger lite är att jag jobbar på lördag, vilket menas med att JAG KOMMER MISSA MELODIFESTIVALEN!! :'( Det är himla tur att man tjänar pengar i alla fall..

Igår var jag som sagt hos vårdcentralen, blev pålurad lite tabletter och salvor, dock mår min hals så jävla dåligt! Ursäkta mitt uttryck, men jag har minsann aldrig haft så ont i den.. Fäller en tår varje gång jag tvingas svälja. Det enda som hjälpt hittills av det vi köpte var slvan till ögonen, jag kan se igen! :)

Jag och OPn ska dra oss nu, pöss.


.

Hinner inte blogga, hörs imorgon wannabes (:

Ingen bra dag.

Ligger i min säng med mina allra mysigaste lakan, ändå är det här inte alls någon bra dag. Jag har inte fått några läxor gjorda, vi har inget snask i huset och sen håller min kropp på att krascha. I vanliga fall blir jag aldrig sjuk, men när jag väl blir det, då kommer allt på samma gång. Just nu har jag världens halsont, en galen huvudvärk, är svullen och konstig under ögonen och har dessutom inte sovit på tre nätter. Till råga på allt har min konstiga boll i nacken kommit tillbaka, bara för att göra det ännu värre typ! Glömde jag säga att min hals är svullen med?
Ville nätshoppa bort mitt dåliga humör, men hittar ju inget fint alls. :(

Förresten, under den tiden jag glömde bort er, upplevde jag underbara dagar. Mys hos min älskling, Schlagerkväll med familjen, My och Henke, samt shopping med Elin. :)

Hoppas ni har det bättre än jag :)

I'm back!

Hej alla glada!
Jag befinner mig hos Elin med Anna och My, vi har precis käkat tacos och ska snart kolla på någon film. Dock ska lilla jag hoppa in i duschen en snabbis innan filmen startar. My kom på att vi har börjat göra våra vardagar till helger, massa mys skall det vara! Från det ena till det andra, jag har börjat med min helvetiska matte-inlämning nu. Jag gjorde första sidan, sen åkte jag hit. Tänkte att en sida om dagen räckte, duktig chey! :)

En kass sak är min sömn nu för tiden, har genomgått två sömnlösa nätter nu och hoppas verkligen på att få sova inatt. Dessutom har min hals svullnat upp, säkert halsfluss eller något. Taskigt! :(

.

Jag har visst glömt av er, återkommer förhoppningsvis imorgon.

rövkramp

Är äntligen hemma i min underbara soffa, letade fram Emelies morgonrock med, så nu är livet mig tillfreds.  Sitter även i mina nya söta ringar, beställningen från Forever21 har ju som sagt kommit. Även trosorna och klänningen satt som en smäck! Nu slipper jag oroa mig för den första krogrundan när jag fyller 18år, eftersom klänningen är perfa (kort, som den ska vara!).  

Min dag har bestått av rövkramp, rövkramrövkramprövkramp! Tre timmar bilfärd till Lund, fyra timmar hem, tre timmar bussfärd till Borås, sen ett gott avslut på en halvtimma i bil. Nu ska jag sova i min säng, inte på ett hårt säte med huvudet mot en vibrerande äcklig glasruta.. Det var i alla fal tur att vi fick med oss en liten valp hem från Lund, Ebba heter hon och är underbaar!


Imorgon blir det Borås, sen på kvällen förhoppingsvis boka den där jeffla resan. :)

Impuls.

Kom precis hem från staden, inte Borås då, utan mamma och jag har skjutit upp hemresan tills imorgon. Tanken är att vi 07:00 imorgon skall sätte oss i bilen och åka upp till Norrköping över dagen. Vi ska hämta hem lilla Ellen, en dvärgpinscher/chihuahua som skall flytta hit. Vill redan flytta hit så jag kan leka med henne varje dag!

Andra roliga nyheter idag är att jag äntligen fått min Half Baked i magen, samt att mitt porträtt bakom bussarna i Borås har kommit upp. För er som inte förstår lägger jag upp en bild här nedanför. :)



Ikväll kommer Sara, wie!

23:e

Sitter med mina resehemsidor som vanligt, har nästan börjat packa alltså, så borta är jag. Bulgarien den 23 augusti låter så otroligt lockande, jag har redan planerat vilka kläder jag skall resa i. :) Det som var bra med att mormor har en dator är just att jag kan leta resor, dock suger det på samma gång, för tanken var att jag skulle komma iväg från mobilen och datorn dem här dagarna. Istället har jag fastnat här och letar efter tungpiercingar och resor. Efter att ha velat göra det i ca 2 år nu skall jag ta det stora steget och fixa den där piercingen i tungan. Inte för att någon i min familj kommer tycka det är snyggt, men JAG kommer i alla fall det. Tanken är väl att fylla 18 år och få lön först bara.. :)

Nu blir det pannacotta till 4-kaffet, strikta tider har vi här hos mormor. :) Ska försöka lura iväg mamma till en mataffär sen med, B&J for dinner, yes please!

Min alla hjärtansdag i bilder!


Färdsnask och lektyr från Emelie.

Nyckelring från mormor.

Skor från mami.
(Lägg till thai och massa snask under kvällen så har ni min dag, enda som fattas är min pussgurka!)

Tack gullisar, ni är bäst! :)<3

På rälsen. :)

Sitter på tåget som skall ta mig till Småland och Växjö. Förhoppningsvis står det en glad mamma och mormor när väntar på mig när jag kommer fram. Trots att jag lämnade huset 6 imorse, har jag typ inte sovit någonting på tåget. Har haft fullt upp med att läsa Elvis och äta min färdmat som Emelie har snickrat ihop. Den lilla skrutten hade gjort ett alla hjärtansdagspaket och lagt i hallen, så nu sitter jag med tre stycken MER och en massa snask. Dock har Delicatobollen redan försvunnit, stackarn! :( Kanske skriver ikväll, beror på vad som händer när jag kommer fram. :) Puss!

far far away! :)

Äter upp gårdagens chips och fortsätter familjemyset! Hittills har vi sänkt en ostkaka, snacks och bokstavspasta á la France! Hann inte riktigt med allt jag planerat förut, dock är rummet kliniskt rent och jag fick till och med in nya lakan. :) Packningen har jag skjutit fram tills ikväll, tänkte flänga ner lite underkläder och sen är det klárrt! Har till och med tagit det stora steget nu, tvättat min OP!! Den hänger där uppe och förbereder sig på en tidigt bussfärd/tågfärd. Vi ska sova hela vägen och bara mysa med musik! Jobbet idag gick förresten bra, Maria är så himla effektiv, så fick sluta runt 8. Det märks att hon jobbat i 3 år och jag i bara 4 månader... :)

Från och med 06:00 imorgon nås jag endast på mobil, puss! :)


Morgonlyx.

Har precis ätit min nya favorit, äggröra med strimlad skinka. Till det sänkte jag ett glas tropisk juice och sitter nu med en Kinder Bueno. Tyckte jag hade förtjänat lite morgonlyx med god mat och sovmorgon, dock vet jag inte riktigt varför. :) Får se om jag hinner packa lite innan jag drar mig mot jobbet med, måste även hinna städa av rummet och verkligen verkligen ladda min mp3. Jag sätter mig INTE på ett tåg 07.06 utan musik, även om jag kommer sova den mesta delen av tiden. :)

Nej ni, nu måste jag sätta fart om jag ens ska hinna med något av det jag räknade upp, taxin går 13:30! Hörs ikväll!

Om Anna läser det här, Zoey har nu lekt ner 13 stycken marschmallows! Jag tänker INTE städa. :)

<3

Schlagermyskvällen är slut och dem flesta har dragit sig tillbaka, nu återstår endast jag och emelie i våra OnePiece. Dagen har jag spenderat i Skepplanda hos min fina pojke, vi har bakat kladdkaka och fått besök av hans mormor. Saknade honom innan jag ens släppt hans hand vid bussen, himla gullis!

Nu är jag den enda kämpen kvar nere i vardasrummet, ska dra mig mot sängen, imorgon väntar jobbjobbjobb! Måste även packa lite smått innan jag drar på mig min jobboutfit. Natti jorden och mars!



Äntligen schlager!

Drömmer mig bort till Bellevue och äter upp det sista på Emelies vaniljhjärta. Det finns fanimej inget godare bakverk än vaniljhjärtan, är helt såld på dem. Vi har även lyckats slänga i oss en fredagswok och väntar nu på ett mirakel, som innebär att någon kommer förbi med choklad? Har förresten bokat upp mig ända fram tills onsdag, imorgon väntar mitt hjärta ute i Skepplanda, sedan schlagermys á la Gesebol! :)

Blir ingen bild idag heller, hittade ingen kul.. :(

Jag älskar dig gumman!

Just nu läser ni ord skrivet av en ledsen tjej. Ingen eller inget kan få mig glad nu. Har förlorat våran underbara lilla älsklings Alva, det känns som att hon fortfarande är den lilla jobbiga tjejen som aldig låter en vara. Vill inte inse att jag aldrig mer kommer få träffa henne, att jag inte har gjort det sedan jul. Hur kan jag ha varit så otroligt taskig och inte hälsat på? Saknar henne redan, när hon trippade runt i sin skinnjacka och sina nya skor. Vem ska ha på sig dem nu? Vem ska stå och skälla på mig varje morgon när jag är hos mormor, vem ska sova bredvid mig och vara jobbig varje natt? Vem skall jag tvingas gå ut med tidigt på morgonen och sent på kvällen? Lilla hjärtat, du var så himla underbar! Ingen dvärgpinscher kan någonsin ersätta dig, jag kommer aldrig glömma dig. Även om jag vet att du var sjuk och har det bättre nu, vill jag ha dig tillbaka mer än något annat! Även om jag redan har gråtit flera liter, vet jag att jag kommer fortsätta göra det ett bra tag till.

Jag saknar och älskar dig Alva, förlåt att jag inte varit hos dig mer! :(<3



Reaktioner.

Har hamnat i soffan och är lite småsur, både bra och dåliga saker har ägt rum idag. Dem bra är att jag har en ny snygging-tandställning, att jag fick den nya maraboun med mango i från Emelie, att jag fick träffa hjärtat och att Emelie finally har beställt från F21. Dem dåliga är att vissa saker jag beställde igårkväll, idag har blivit billigare, typ bara för att jag har beställt! Sen att jobbet ställde in personalmötet när jag satt på bussen påväg dit och hade väntat i Borås i typ 3½ timma för att kunna åka dit. Till sist har vi prov imorgon, fy och skam att jag inte har börjat öva än, får läsa lite innan jag somnar!

Sleep tight!

Jag säger välkommen hem!

Detta, plus ett par nice trosor ramlar in på mitt rum på tisdag ungefär. :)

:(

På grund av mitt otroligt dåliga humör tidigare idag, sket jag i matten och sitter nu istället och nätshoppar. Det känns lite bättre än förut, dock har jag fått världens sämsta tid hos tandregleringen imorgon. :( Slutar tidigt i skolan, sen måste jag vänta till 4 och gå till tandregleringen, sen är det personalmöte klockan 8. :( Känner att hela dagen slösas bort på onödiga saker, vill hellre åka till min lilla pojke. :(

Ska bestämma mig för vad som skall klickas hem nu, pöss!


..

Idag är jag sur, så jävla sur!

speckat

Om ni undrar, så kommer jag inte ens ihåg när jag bloggade senast, just därför kanske ni får lite snabbare info än väntat. För det första så har jag inte haft någon dator i helgen, sen har jag varit upptagnare än den upptagnaste jag känner. I fredags var det APU, faktiskt roligare än sist, dock är det inte riktigt loveli än. I lördags hann jag med mycket, en shoppingrunda, jobba och kika in på en 18årsfest. Igår fick jag dra mig mot jobbet igen, därefter flängde jag på mig OPn och drog förbi Landvetter min min OP-syster. Nu har jag finally lättat trycket på hjärnan, så nu spelar det ingen roll om jag inte bloggar förens om ett år. 

HEY!

Mässa

Gick upp tidigt för att fixa inför UF-mässan idag. Det gick inte riktigt som vi förväntat oss, men vi fick i alla fall sålt lite. Nu har jag bara jävlans ont i fötterna, efter att ha stått på betong i typ tolv timmar.. Imorgon har vi apu, FYFAN vad äckligt, vidrigt, tråkigt! Jag funderar på att "skolka" från den och råka göra något annat, eller kanske låtsas bli sjuk efter lunch? Hur som helst är det snart helg, I love it, även om jag inte kommer få någon fritid alls. Fast nu slipper jag höra klockan som ringer 5 på morgonen i alla fall, sköönt!

Kommer sakna min ängel i helgen, massamassamassa!

RSS 2.0