This is me.

Hej, jag heter Kim Erica Helena Olausson och är 15år. Jag har en familj, 3 katter och just nu tråkigt. Jag vet inte vad jag vill göra i framtiden, vet inte vart jag vill bo eller med vem. Jag har många underbara kompisar som jag älskar och som har en stor del v mitt hjärta. Om  exakt en månad fyller jag sexton och då ska jag ha mys med mina kompisar i hope. Jag lyssnar mest på My Chemical Romance och Parmore, men nu har Fredrik börjat tracka mig med sin musik, så har även börjat tycka om Queensryche med! Jag är 190cm lång och väger mer än mina bästa kompisar! Jag tror jag är kär och ganska många vet vem det är. Jag vet inte varför jag skriver denna skittext, jag har bara ett sjuuukt liv. Nu ska jag äta pasta som jag tycker om med min familj som jag älskar. Jag bifogar nedaför en bild på mig själv och säger med den hejdå!


Pain.

Dagens inlägg är egentligen onödigt, vet inte ens varför jag lägger ner tid på det. Men iaf, sitter med bilden nu, det går skitdåligt, kommer ingenstans och jag har glömt en massa bilder i skolan. Layouten suger och texten med, vet att jag bara kommer att få G på skiten, men hellre det än en betygsvarning!

Men nu kom Emelie, vi ska köra ett litet träningspass hon och jag, så vi hörs, pusshej!






Besviken/arg/trött/STÖRD!? Ja!

Mí día.

Tjaa igen, dagen har bestått av mys, en dusch och en promenix. Kollade på Mf förut med Anna och Emelie, vi åt någon tortilla förätt, sen saffransfisk med bandpasta och till sist en ASGOD choklad/valnöt efterrätt! Nu sitter familjen och kollar på Wallander och trycker i sig snacks, det är en riktig lördag det! Imorgon blir det en slappdag, får se vad jag hittar på! Btw, Måns låt i Mf var ball, me like! Fast 1000 Miles var också bra, får se vilken som kommer längst nu då!

Pusshej!<3



Bild på våran asgoda efterrätt! :D

Mäshult...Caroline! <3

Kom hem från Mäshult igår, har haft så grymt kul! Umgåts med underbara människor och gjort mycket bus! Jag bodde tillsammans med My och Camilla, vårat rum var underbart! Och sen bodde Caroline och Julia inte så långt bort, så vi var med varandra hela tiden nästan. Det var god mat hela tiden och trevliga aktiviteter.

Direkt när bussen kom tillbaka till Bgd igår så saknade man redan lägret, allt som hänt och alla man varit med. Har varit så kul att umgås med Carro igen, vi träffas ju nästan aldrig längre, så det var superkul att få vara med henne nu dem senaste dagarna. Läste just hennes blogg med, den underbara och fina människan hade utsett mig till veckans person eller något sånt. Hon hade skrivit så fina saker om mig, jag älskar verkligen den tjejen. Hon kommer alltid att vara med mig och värma mig, göra mig lycklig, stå vid min sida!

Så detta inlägget handlar egentligen bara om att jag älskar läger och Caroline Gustavsson! <3


En jobbig bild på mig för att göra inlägget roligare! (;

Btw, bilder sen lägret kommer om ngn dag...

1 dag kvar! <3

Tjaaa, igår kväll blev det melodifestivalen hemma med mamma, pappa och Anna! Sen vid 2 på natten hämtade jag och Anna Emelie i bollebygd! Idag vaknade jag vid 10 av att pappa väckte mig, sen somna jag om till hal 11 tror jag. Familjen åt frukost och sen slängde jag på mig äckliga kläder och följde med in till stan. Vi skulle lämna av Emelie och mamma vid tåget och sen skulle pappa och jag till Knalleland för att köpa det sista till Mäshult! Köpte godis och solrosfrön och sen tänkte jag ta colan här hemma! Har suttit och filat på min packlista med, det går sådär, inte riktigt kommit på allt än, men det känns som att det viktigaste är med iaf! Hittills så har jag inte hunnit börja packa, men tänkte göra den nu när jag är klar vid datorn! Får se när jag är klar med packandet, men det måste bli ikväll iaf, annars måste jag upp vid 6 imorgon! ;o
Tomorrow bär det ju av till Mäshult, har längtat så grymt mycket och jag känner på mig att det kommer bli toppen där! Ska upp tidigt, dra på mig mjukisarna och packa färdmaten! Sen ska jag och pappsi hämta My vid Flugger 08.05 och sen åker vi till Kyrkan där vi ska vara 08.15!

PUSSHEJ! Vi ses på fredag folks! :D
Och btw, var i stan med Camilla, My och Elin igår, köpte en ny pyjamas och pieces-trosor! :D
ÄLSKAR MIN BALLA PYJAMAS!

Shit!

Imorgon är det nationella i svenska, fattar inte att dagen äntligen har kommit, kommer bli en sån pain när jag sitter där med mitt prov och inte fattar någonting! Vågar och vill inte, kommer bli så grymt svårt för mig, eftersom min fantasi är botten och jag hatar när jag måste "utveckla" mina svar bättre! Maaah, detta suger! Efter skolan imorgon blir det Camilla och My på ngt sätt, sen infosak i Bgd om Mäshult!

Btw, lyssna på "Kelly Clarkson - My life would suck without you", den är ball! :)

RSS 2.0